Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia,ini.egy elérhetőséget küldj légyszives ,husqvarna témában szeretnék kérdezni pár dolgot.metz71@freemail.hu.tel számra gondolok.
nagyon királyok vagytok!
jó cím, 1 órán belül jött a válasz, direkt megkerestem
az andl nem volt ilyen gyors
Ha mail akkor ide:mxon@mxon.hu
emailban is tök gyorsan válaszolnak
ezt a cikkszámos megkeresést kedvelik
Maurer Gép Kft Domaszék
62/284-191
Katona Zoltán
Üdv!

Keresek Husqvarna motorkerékpárhoz 8000 A1366 cikkszámú kuplung dekli tömítést,valamint 8000 84817 és 8000 49608 cikkszámú alkatrészeket. valakinek esetleg?
azt is meg lehet kérdezni ott ahol a szabadonfutót
vagy ha kifigyeled mi a hiba tesznek bele másik belső részt ha épp hosszabb kell vagy rövidebb
párezer zseton
köszi,nem nagyon javítottam még ilyet,ezért alkatrész beszerzéssel is gondban vagyok.gázbovden téren mi a helyzet?azt nem találok,és nem tudom beállítani,hogy jól működjön.valami után gyártott van rajta.
szivacs légszűrő?
az kb mindenhol van, olajszűrő is, lapka is sok helyen van(olyan mint a drz)
szabadonfutót meg kell kérdezni a huskytól meg esetleg bontottan a krosszmotorok.hu -tól
ha olyan a tc mit a te akkor a légszűrő hff6012, olaj meg hf563(van a hf154 is de az visszaengedi az olajat, nem tudom mit számít)
sziasztok.hol tudnék légszűrőt venni 450 tc 2004 motorhoz.kellene még olajszűrő,szabadonfutó,gázbovden,lapka a szelepekhez.
Én tudok egyet
Helló!

Nekem van ilyen hibátlan műszerfalam ha érdekel.
Sziasztok!kerdesem lenne...96"husaberg fe 501es motoromba husqvarna z7 hajtokar van mas jelzest nem talaltam rajta...ez melyik husqvarnahoz valo? Koszonom!
köszi,remélem megtalálom.
http://www.manualedereparatie....
Itt nézz körül!A 450 smr/te blokkjával megegyezik.Karbiban nem vagyok biztos,valamelyik manual-ban tuti megtalálod.
sziasztok.valaki segítene nekem 2004 450 fc karburátor adatok és méretek kellenének,és szelep hézag ,hogy ne kelljen keresgélnem.köszönöm előre is.
Sziasztok esetleg valaki nem tud elado husqvarna sm 610 ie? Köszi előre is!
Robogós webshopokban szoktak árulni fordulatszámkorlátozó elektronikát, lehet hogy az működne ebben az esetben is
Hali!Van egy 2008 injektoros smr 510 -em 22 kw -os forgalmival.A motor olyan környezetben van lesz használva ahol bármikor le tudják mérni a teljesítményt a birodalmiak.A jogsim A2.Jelenleg fojtatlan.Csinált már valaki olyat,hogy elektromosan vagy mechanikusan lehessen fojtani egy pillanat alatt.Bár a teljesítmény szinte fojtottan is majdnem elég így 40 felé de néha kell a full.
gondolom nem mondjuk diósdon
Mikor én árultam, telket ajánlattak érte.
amúgy át lehetne keresztelni ördögre is mert egy jelentkező nincs pedig meg van hirdetve egy ideje
eddig bármit tettem fel mindenre volt egy csomó faszság cserebere-alku mittudoménmi
de erre semmi
még azt sem kérdik meg hogy tacskó kölyökkutyát beszámítanék-e
Lári-fári
nekem is inkább a láncfűrész meg a fűkasza körvonalazódik először
azt hogy varrógép is van nem túl régen tudtam meg