Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megnéztem, az enyémhez van cikkszám elöl-hátul, szóval nem vagyok veszélyben
KTm es Giraffe Elvileg fog tudni segiteni...
Amugy se mo.on se kulfoldon nem tudtak segiteni.
Olaszok nem voltak segítőkészek,Hollandiaba volt egy segítőkész muki,de o is feladta.
Ami a problema lehetett,hogy a gyár alkatrész listából kimaradt ez a tomiteskeszlet,se cikk szam,se semmi.
még mindig nincs eredmény?
Csak feknyereg felujito szettet ne kelljen vennie
van a magyarországi forgalmazó maurer gép kft, akkor a krosszmotorok.hu, ebay meg még biztos van sok egyéb
idomokat találtam több helyen is (bár fizikailag sehol sincs) meg pár apróságot, szelep dugó csapágyak stb
Sziasztok!

Van egy Husqvarna SM610 S motorom. Egyenlőre semmi gondom nincs vele. Viszont lenne egy olyan kérdésem, hogy ha szükség esetén kellene hozzá alkatrész, azt honnan tudnám beszerezni? (kerestem már több helyen, de nem nagyon találtam)
Üdv!
nem részletezném túlzottan miért,. De egy kérdés:

TE 610,. nem lehet rá rúgni "áll" a blokkja talán. érdekesség hogy behúzom a kuplungot a kerék akkor se forog. sebességekben sem forog. az egész áll, hiába a kuplung. lehet ott ragadt meg?

Ez egy több évet állt, fel lelt állapotú motor, nem részletezném honnan és hogyan. valószínű fel lesz újítva ehhez kérnék tőletek szerelési segédletet, kopó alkatrész beszerzést,. látatlanba kell dekompresszor vagy szivató bowden, teleszkóp szimering, stb... blokkot nem is tudom hol kezdjem.
üdv.segítséget szeretnék kérni,egy tc 450 2004 kapcsolatban.ha valakinek van ilyen,és pár képet készítene a villamosságról azt megköszönném.
a krosszmotoros embernél kitartónak kell lenni, nem szabad feladni még akkor sem ha 5x nem veszi fel a telefont
email meg 110%-an felejtős
Sziasztok! Husqvarna TE 450-hez keresnék első teleszkópokat..Már mindent megnéztem (ebay stb) de semmit nem találtam..
valamiért kérdőjelet rakott kétszer is a gép
Köszönöm szépen?
amúgy ha valaki épp egy lc4 640et szeretne cserélni te450-re az szóljon
agyalok a cserén, de ha tavaszig nem jön össze akkor marad
ha nincs válasz akkor keresd ki: http://husqvarnaoutlet.com/repair_manuals
és még egy csomó leendő kérdésre is megvan a válasz
Sziasztok?
Husqvarna TE 610-be milyen és mennyi olaj való?
Üdv!Ha esetleg valaki tudja,hol kaphatok 2006-os sm 610-hez vezérmű láncot,az ne tartsa magában.
keresek dellorto 28 phbh karbit
A karbi paraméterek: szivocsonk atmérö külsö 40mm,légszüröoldali csonk külsö atmérö 64mm,teljes hossz szivocsonk elejétöl a légszüröcsonk végéig mérve 87mm
körüli méretekkel
köszi
hát a WRE,nem erre való,de sztem a KDX sem
Hétvégi endurózgatásokra meg pályán is. Nyáron meg szeretnék cross versenyen is indulni.
Nem latszik a videon?
akkor engem meg az élet,mert nekem meg soha se,nem is vót
mire szeretnéd használni?
ne azt írd hogy motorozásra mert azt már kikövetkeztettem
engem meg valami kormány szívatott meg mert vagy 10 éve nincs 13.havi fizetésem, pedig régebben volt
persze ettől nem lesz jobb neked, de van akit apeh nélkül is szopatnak nem keveset
üdv
nem állitom hogy te az vagy de tavalyi évemnek a munkám gyümölcsét 1 jóindulatú apek ellenőr úgy gondolta hogy cumira vesz és az én jóindulatomat kihasználva megszopatott igy ugrott a 13.havi füzim
boldog karácsonyom volt elhiheted nem haltunk éhen de szarul esett
igy akit megcsip a kigyó az a gyiktól is fél
mondtam neked hogy a Ktm fórumban keresd Giraffét ha nem sikerült karácsony óta akkor nem bennem van a hiba