a kérdés amit feltettél,itt már szállóigévé kezd válni
semmi mást nem kell tenned,csak a topic keresőjébe beírni hogy Wre
minden kérdésre megtalálod a választ
ha nem nyugodtan kérdezz
Sziasztok! Motort szeretnék venni vegyes használatra (enduro/cross). Az lenne a kérdésem hogy a wr 125, wre 125 és sm 125 (2000-2006) közt mi külömség van? Meg hogy egy wre-t fel lehet-e úgy tuningolni, hogy feltudja venni a versenyt a 125ös MX motorokkal szemben?
Válaszokat elõre is köszönöm!
Hali! Nekem az van! Egy éve használom...2007es most gondolkodom a regisztralason mer en is supermotoznek...de lehet hogy én inkabb gyari supermotot vennek tehat eladnam! Küldök képeket ha érdekel esetleg! alkatresz van hozzá szinte minden! Tudok egy jo kapcsolatot is! pl a supermoto kerekeket egy kiloe odaadja a gyari tarcsamérettel! Mihez áll közel...hát mivel 510es kb 530exc elviekben de sztem gyengebb valamennyivel! De azért lelökni még nem birtak excvel ha a motor erejet nezzuk! Pl a futóművemet felújítottam egy 20asba megállt.... mindig motorexet raktam bele és uj szurot! van hozzá rendszamtablatartom meg tükröm is! Én kedvelem a husqvarnat,..elötte ugyanez volt csak tc 450 és az is hibatlan volt! Husqvarna nem hagyott meg ott....japan motor már igen! 3éve cask husqvarnaim voltak és tenyleg nem volt vele bajom egyikkel se! De itt egy video rola... http://youtu.be/Os1A9R15Cl4 ez az én motorom!
esetleg lenne valakinek hátsó lámpája?
csak az a rész kellene amibe az égőt kell betenni a búra nem kell
sőt még az sem baj ha a foglalat része hibás
egy csomó gépen ilyen van haver shercoján is ilyen a lámpa
szereztem ledeket aztán ki akarom iktatni az izzót mert fékezéskor még szarabb az amúgy sem acélos világítás
egy kis kosz itt ott,, de amiért végül nem akart menni,,az úgy néz ki az ac mágnes szelepe lehetett leragadva,4 bar nál már kinyílt,,,meg volt egy plusz benzinszűrő,,azt is kiszedtem biztos ami biztos,,és hála égnek jó
Én vagyok az apeh ellenőr aki ma hívott!