amúgy kb mennyi zseton egy nagy generál?
mondjuk 400 óra felé egy hajtókar-dugó-meg ami kell(talán szelepek meg mittudoménmi)
jövőre meglesz a 300óra aztán el kell kezdeni gyűjteni a zsetont
Nemrégiben írtam hogy ugye vettem egy husqvarna te 450 et es a régebbi idom van rajta meg 5. Sebességes .Na a bibi az lett rajta hogy a hajtókar most bekrepált igy mar teljesen szét van kapva.A kérdésem az lenne mennyi olaj kell bele pontosan!?A másik meg hogy a két blokkfél köze kell tömítés?Mert mikor szétszedtük csak paszta volt közte. 2005.7 hó a blokk elmeletileg vagyis ez van bele ütve.Ja és jutt eszembe néztem a főtengelyt az enyémbe dupla sonkával van, es láttam hogy kétféle van, ami fogaskerekes, és ez a dupla féle na most a kettő közt mi a különbség?
volt.....csak amikor anyáméknál ablakokról égettük le a festéket vele akkor kapitulált, gázossal meg nem akarnám...
nem tudom miért ilyen bénán tervezték meg
a másik agyrém a légszűrő, attól se láttam még szarabb megoldást
egyrészt a légszűrőbox full nyitott mindenhol ha van 50 centi víz már benyeli, de a szivacsot kiszedni se kutya, vissza meg egyszerűen káosz
szerintem inkább megvárom a 15 fokot, nem akarok szerelni
olyan kurva szar visszatenni a légszűrőház gumiját a karbira hogy már néha az egész motor felgyújtása is eszembe jut
a hondán ahogy lecsuktam a segédvázat 5 esetből 4x teljesen ráment a gumi a karbira hozzá sem kellett érni
itt meg elnyomja a váz hogy belapul és nem megy rá az istennek se,
vékony csavarhúzóval kell molesztálni mire rámegy
hidegben meg teljes káosz úgy megkeményszik a gumi
mentem egy kört ebben a -5-60fokban és azt kell hogy mondjam full szarul ment a gép
úgy néz ki nem szereti a hideget
amikor ereltem neki a dombok között akkor már jó volt, szóval az alapjárati résszel lehet a hiba
lehet közrejátszik hogy magas lehet a benzinszintem mert ha áll nagyon lassan folydogál a benzin a túlfolyón
Hát srácok köszönöm szépen a tippeket!
az ac fasza,,új a szűrő még a csövek is,,új a légszűrő,,
a csatikra én is gondoltam,,remélem az lesz,,,majd mesélek ha végre szétkapom mint Rozi a mozit :)
nem jönnek a képek?
ülés nincs? az érdekelne a legjobban
most kezdek egy szélesítési projektbe, mert max 30km tudok ülni rajta, a kitűzött cél ennek a háromszorosa
1x 2x nálam is csinálta ezt anno,csatlakozók voltak beázva oxidálodva ,én szétszedtem az összes csatlakozót és kontakt sprével kezeltem,nálam bevált,ha szerencséd van akkor csak ennyi
amúgy mit lehet állitani egy innectoron?
mert pl távolsági buszon tudom mit lehetállítani.. ha leülsz akkor a széket
ez az innector ..legalább is a bergé. a keihin... ez vagy ó vagy sem.. de állítani...nem tudom mit lehetne...
azért innector..mert mindent magának szabályoz...és vagy jó.. vagy full szar
hály..
első dolog amit nézz meg.. a benya pumpu...
illetve az innectoreltömődsé(a köködőfely ) az ami mg ilyet trud csinálni..az efi előtt
ezek egyszerű gyorsan megnézhető dolgok.. de nem 100% hogy
én most jártam pont igy az enyémmel..
kicsit kiszivatott..( mert volt vezeték testelésem is.. + kontakthiba..gyakorlatilag egyszerre..a benzinpumpa bedögélsével...)de aztán fullossan jó lett..egyből!
mondjuk 400 óra felé egy hajtókar-dugó-meg ami kell(talán szelepek meg mittudoménmi)
jövőre meglesz a 300óra aztán el kell kezdeni gyűjteni a zsetont