Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Van egy olyan problémám, hogy 2008as 510 injektoros husy nem akar kipörögni,,,negyed gázon még ugyahogy pöfög,,de egy kicsit nagyobbat ráhúzok befullad,meg darál,
na most próbáltam állítani,,de nem lett jobb,,esetleg ha valaki tudná a null értékét,,vagy 1 tipp amiért csinálhatja,nagyon hálás lennék!
Mindenkinek nagyon Boldog békés karácsonyi ünnepeket kívánok!
http://youtu.be/b3xovbEQvVs
oké köszi
Hivd fel Gyuri1974-et,pár hsz-sal lejjebb látod a számát.Ő biztos tudja.
Ma néztem fel először a fórumra... legközelebb majd jobban figyelek
előbb is eszedbe juthatott volna, itt szenvedtem az idombeszerzéssel hetekig
6000 a 4 db.
Holnap csinálok képeket, aztán feltöltöm ide. Van komplett idomszettem is kék színű. (ezt cserélném is pirosra esetleg)
Tegnap megpucoltam a légszűrőt.
Munka után csak lestem hol az emelőm

Valaki nem tudja a pápai husqvarna volt szerelőjének az elérhetőségét Ha minden igaz Ferencnek hívják
index mennyi?
nekem az egyik búra csak rá van ragasztva fbs-el
igaz csak műszakira kell
képet dobhatnál a kacatokról
Sziasztok,
2006-os Husky TE450-hez van mindenféle új, utcai használathoz elengedhetetlen kiegészítőm.
Indexek, utaslábtartó, duda....stb.
Szia,
nekem van gyári, még nem használt zsír új indexem. Csak párban eladó.
Üdv
Y
helló!

esetleg kiderült azóta,hogy mitől dadog,,mert az enyémnek is hasonló problémája van,nem pörög ki befullad,,4 5 6 ba már leakar állni,
holnap, ha eláll a szélvihar, azt hiszem tekerek egyet
nem ákom bákom az idom rajt csak most nincs a helyén látszik a fotón
üdv mikor tőlem elviték pöccre indult a tel 06204264935
Helló!

Nekem van TE 610 e hengerem és hengerfejem ami 99-es évjárat!
70/6231473
Hello valaki nem tud Husqvarna sm 570 te-hez hengert, dugattyút, hengerfejet ?
szia.érdekelne mikor adtad el,és milyen állapotban,mert egy ideje nem megy az eladó elmondása szerint.az elektromos rendszere romokban,de ha adatlapomra kattintasz,és küldesz egy telefonszámot,azt megköszönném.
már akkor is ilyen szedett-vetett idomszett volt rajta?
valamikor az enyém volt mi a baja?
Hali! Nincs vkinek eladó WR vagy WRE kerekei? esetleg nem tudja vki h sm125-be bele lehet rakni?
üdv.
nem tudom milyen évjárathoz kell de itt találsz http://www.husqvarnafactory.nl...
ez lenne.
szia.egy elérhetőségre,mert szeretnék pár dolgot kérdezni.egy szóban forgó motort vett egy ismerősöm,most kellene javítanom,mert nem indul.elektromos probléma van dögivel,már hárman próbálkoztak állítólag vele,de nem sikerült senkinek,és egy valag pénzt költöttek rá eddig.dobok fel képet,az sem lenne baj,ha ráismerne valaki,és elmondaná mit tud róla.az egész lényege,hogy felesleges dolgokra már ne költsünk.köszi.
Szevasztok, valaki tudna linkelni te610hez manualt?
Köszönöm