Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tölts le tc te 2004-es,és 2006-os manuálokat ezeket ha összehasonlítod,minden különbségre választ fogsz kapni,és ki fog belőle derülni hogy a motorodban mi melyik tipusé
az eladók többsége hazudozik össze vissza,pl honnan lehet biztosan tudni hogy akitől vetted első tulaj volt?a számlán amit adott hozzá az ő neve szerepel?
INI ! A motorszám nekem is úgy van !
Hát fogalmam sincs székesfehérvár utánról van messzebbről kicsit .Ezen keihin karbi van.
tényleg
a gyári yuasa akku(valami xtz7s) van még valahol forgalomban?
nekem kezd gyengélkedni már
a másik
milyen dekompresszor van benne? fordulatszámtól függően nyit?
szóval ha leállítom a vészleállítóval ennél már nem pofozza a szabadonfutót?
A hajtókar fáradásáról mi a véleményed? Sok helyről azt hallottam h. az a gyenge pont. Mennyi üzemóránál érdemes cserélni és milyenre? Mi van benne gyárilag - saját gyártmány?
az önintitós tc-n nem volt berugó ez tuti és 1 berugószett kb 100 150 ezer annyira nem remegtek érte pedig az a tipus szar volt a mikuni karbival és ha nem volt bika az aksi el nem indult
1et javitottam 8év alatt váltóhibával jó a váltójuk amit én eladtam az ausztriából származott gyárilag tc450vot te 450 alkatrészel épitve 18 kerék öninditó plussz-berugó a vezetékköteg az egységes mind1 hogy tevagy tc azt árulgaták most nemrég 355ért sos-ben gyújtáshibásan de gyújtást sem kellet 1en sem cserélni esetleg a cdi-ment el
összehordták, bár az furcsa h. ezzel "öregítették"
amúgy az enyémtől kb 100al kevesebb a szám szóval nem gyárthatták sok eltéréssel
nekem a motorszám h82a608xxx-al kezdődik
Motorszámból be lehet azonosítani h. TC v. TE blokk?
de még akkor is kérdéses hogy került a 2006os vázra(amit már 2005ben is csináltak) a 2004es idom
Ja, pont ezt akartam írni én is, TE váz TC blokk. Gondolom olyan hiba nem volt jellemző h. megszűnt egy sebesség.....
vannak ravaszságok
pl a toyota is képes volt olyanra hogy a gyári 800ezres klímaszett helyett betett egy 250ezrest és gyári klímával árulta
persze ott a klíma mellett más "extra" is volt(pl cd lejátszó a kazetta helyett) de mivel senki sem volt képben vitték.......

lehet itt is valami ravaszság volt
Muhaha...........:) A vázvédő nem volt az! :) A kereskedőkkel meg vigyázni kell!
szia Ini lehet hogy 1 öszvérrel állunk szemben van kint a műhelyben szervizfűzetem de már nem megyek ki majd megnézem a srácnak
Pepitarobogónál volt egy ugyanilyen kirakva............
felétek minden "hamis"?
Hol vetted a gépet? Nem véletlenül Székesfehérváron?
berugó kar is az újabb modelleken ilyen, bár az is csak egy dolog. majd tisztázza a volt tulajjal és minden kiderül.
van hozzá gyári idomjaim és új cuccaim is olcsón
de a váz akkor hogy lehet 2006os?
üdv ez 2004ben jött ki az útolsó 100-as dekoral
azért mert tc450
szívócsonkot ellenőrizd, el szokott fáradni
Előtte egy gyári crossom volt az 550 volt.