közben egy kis keresgéléssel megtaláltam. összehasonlítottam a kézikönyvben lévő gyártási számokat (ahol ír szineket is) a webshop-ban lévőkkel és tádááám
van a motorodhoz egy alkatrész lista, ott kell megnézni mi a gyári szám
de ha több féle is jó akkor gondolom olyan mint a te-tc sárvédő hogy az eleje (rögzítés) ugyanaz de a vége már nem
http://www.husqyparts.com/
Itt találtam csak olyan holmikat ami az én gépemhez is passzol. Most nem tudom, hogy az idomoknál hogyan kell értelmezni, de pl. farok idomból van három fajta, bármilyen kép vagy infó nélkül. Csak gyártási szám különbözik, de nekem abból nem derül ki, hogy az milyen szinű :/ Meg az áruk sem mindegy, mert van 37 meg 27 euróért is
Aha, akkor azért az túlzás lenne azt mondani h. gyakori volt..........
Gondolom lehet h. abba a gépbe vmi hibás darab került. Ha az enyém anyagában eddig nem fáradt meg, akkor szerintem ezután sem fog - remélem van benne még pár üzemóra!
Egyenlőre még semmire, de ha újra lesz egy husqim majd még kellhet ez az. Felmérem, hogy egyáltalán érdemes e, vagy inkább valami más márka lesz a befutó.
értem öreg kolléga mondta gyerek jegyezd meg munkaidőben kell szarni mert fűzetnek érte erre mondja az 1ik haver van jobb munkaidőben sexelni mondom aha szeretné a májad mondja ő-már nem is 1-szer mikor kamionozott vannak fura elfoglaltságok munkaidőben
állítólag ami "régebbi" le kell gyártatni ha nincs
ez tavaszi infó, ekkor volt a tulajdonosváltás, nem tudom azóta beindult-e valami gyártás
pl idomot egy hetes türelmi idővel küldtek volna
Jelenleg itthon a gyári új alkatrészek beszerezhetőek 1-2 hét alatt, vagy évtizedeket kell várni rá. 2005-2009 évjáratú 450-510-610-hez lenne érdekes. Vagy marad az ebay és a külföldi web áruházak.
(Csak azért mert töröm a fejem a visszatérésen.)
Köszi a segítséget.
bocsi elfelejtettem mondani a motor eldobós lett széttcsapta a blokkot szó szerint a hajtókar és ezt személyesen láttam kártéritésről nem tudok de még nem ment vele a srác 500km-sem
üdv egyről tudok te510 kmés üzemóra nem tudom és a szevizelést sem tudom ki végezte ki nem még a Mecsek motor adta el a srácnak 1 hete volt a tulajnál mikor előzés közben elszakadt a hajtókar szerencse hogy a megelőzött autós észrevete hogy a motor csúszkál a srác alatt mivel a motorolaj ömlött a hátsókerékre szerencsére olyan 40km/ó-ra lelasult a motor mikor eldobta a srác és ez sajnos megtörtént nem mendemonda
Üdv. Valaki aki ismerős a Husqvarna téren , tudna-e tájékoztatást adni hogy mennyi és mi a különbség a WR125 és a WRE125 között mennyire alkalmas a WRE hard terepre?
de ha több féle is jó akkor gondolom olyan mint a te-tc sárvédő hogy az eleje (rögzítés) ugyanaz de a vége már nem
Itt találtam csak olyan holmikat ami az én gépemhez is passzol. Most nem tudom, hogy az idomoknál hogyan kell értelmezni, de pl. farok idomból van három fajta, bármilyen kép vagy infó nélkül. Csak gyártási szám különbözik, de nekem abból nem derül ki, hogy az milyen szinű :/ Meg az áruk sem mindegy, mert van 37 meg 27 euróért is
Gondolom lehet h. abba a gépbe vmi hibás darab került. Ha az enyém anyagában eddig nem fáradt meg, akkor szerintem ezután sem fog - remélem van benne még pár üzemóra!
http://www.sportmotor.hu/motor...
sztem nem alkalmas,de ugye minden relatív
bár a horganyozás 600ft volt, szóval nem volt teljesen ingyen
ez tavaszi infó, ekkor volt a tulajdonosváltás, nem tudom azóta beindult-e valami gyártás
pl idomot egy hetes türelmi idővel küldtek volna
Jelenleg itthon a gyári új alkatrészek beszerezhetőek 1-2 hét alatt, vagy évtizedeket kell várni rá. 2005-2009 évjáratú 450-510-610-hez lenne érdekes. Vagy marad az ebay és a külföldi web áruházak.
(Csak azért mert töröm a fejem a visszatérésen.)
Köszi a segítséget.
sokalltam érte a tizenezreket