Helló minden kollégának! Segítséget szeretnék kérni. Nemrég cseréltem hajtókart SMR570-ben. Összeraktam minden rendben vele de.... próbaúton elmúlt a gyújtás. A lendkerék elnyírta az éket és elfordult a főtengelyen. Kapott új éket, fel van húzva rendesen de nem indul. Néha pöfög kettőt majd leáll, néha csak visszarúg eggyet. Karburátort átellenőriztem, gyújtás a megadott jelölésnél van ( alaplapot nem is bántottam). GYertyát már cserélgettem, levegőcsavarral játszottam de semmi. kifogytam az ötletekből. Minden tippet örömmel veszek!
úgy néz ki helyrejött a kuplungom lelki békéje
a 23x2es o-gyűrű pont passzol bele, kicsit mászkáltam ma és nem esik be a kuplungkar
mondjuk homokbányában meg hasonló helyen nem voltam mert most túl gyenge vagyok kihasználni ezt a vadállatot
de azért szuttyogtam lassan magas fordulaton hogy beinduljon a ventilátor, igazándiból egész úton ment
Olajfoltra mentem, majd utána gyorsítottam megcsúszott a gumi, majd betapadt aztán hanyattbaszott a picsába, a legalja eltört, csak ugye egybe van az egész idom...
Sziasztok , a segítségeteket kérném , Te350 96os évjáratú motorom van , most esik át nagy felújításon de sajnos sehol nem találunk szelepeket hozzá, ha valaki tudna esetleg egykis infot kérem segitsen, köszönöm !
Sziasztok.
Van egy husqvarna sm610 2000 évjáratú motorom és pár dolog kellene hizzá. Van esetleg valaki aki bont ilyeneket? Ha tudtna valaki segiteni megköszönném.
Elég jó gépezet. Én újonnan vettem és négy éve nyúzom ugyanezt az évjáratot komoly hiba nélkül. A KTM-nél érzetre sokkal erősebb és idegesebb. Súlya kicsit nehéz, a futóműve nekem nagyon tetszik. A gyári dobot érdemes lecserélni, mert katalizátoros és igencsak súlyos. Ha kifogsz egy jó példányt nem fogsz csalódni. Alkatrész meg állítólag van Domaszéken a Maurer-nél. Kb. ennyi, de ha visszakeresel többször kérdeztek és írtam róla!
Üdv!
Üdv mindenkinek!
Valakinek nincs véletlen elfekvőben egy TE610-es hez ( ducati gyújtásos) gyújtó trafója? Vagy ötlet hogy hol tudnék vásárolni ( Bakony-motornál és Gerecse-motornál sincs sajnos)
Sziasztok tapasztalatokat, véleményeket ha írnátok nekem a Husqvarna te 510 modellről megköszönném! Kinéztem egy 2007-es modellt és szeretnék többet megtudni a típusról!
bár nem vagyok szakmabeli, de ebben is vannak forgó-mozgó alkatrészek
a 23x2es o-gyűrű pont passzol bele, kicsit mászkáltam ma és nem esik be a kuplungkar
mondjuk homokbányában meg hasonló helyen nem voltam mert most túl gyenge vagyok kihasználni ezt a vadállatot
de azért szuttyogtam lassan magas fordulaton hogy beinduljon a ventilátor, igazándiból egész úton ment
tettem alá egy alu lapot, azt könnyebb pótolni
Ezen kívül szerencsére semmi baja. :)
Husqvarna SMR450 2004-es modellre farokidomot hol tudnék kapni?
Lehetőleg feketét.
Előre is köszönöm!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/husqvarna/husqvarna_sm_610s
-8149371
Van egy husqvarna sm610 2000 évjáratú motorom és pár dolog kellene hizzá. Van esetleg valaki aki bont ilyeneket? Ha tudtna valaki segiteni megköszönném.
Elég jó gépezet. Én újonnan vettem és négy éve nyúzom ugyanezt az évjáratot komoly hiba nélkül. A KTM-nél érzetre sokkal erősebb és idegesebb. Súlya kicsit nehéz, a futóműve nekem nagyon tetszik. A gyári dobot érdemes lecserélni, mert katalizátoros és igencsak súlyos. Ha kifogsz egy jó példányt nem fogsz csalódni. Alkatrész meg állítólag van Domaszéken a Maurer-nél. Kb. ennyi, de ha visszakeresel többször kérdeztek és írtam róla!
Üdv!
Valakinek nincs véletlen elfekvőben egy TE610-es hez ( ducati gyújtásos) gyújtó trafója? Vagy ötlet hogy hol tudnék vásárolni ( Bakony-motornál és Gerecse-motornál sincs sajnos)