Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.gerecsemotor.hu/ szokott lenni wr250-hez cucc
Leszakadt a hengeres részről a fej!
Köszi,megpróbálom!
a husqvarnaracing újra tud anyagot beszerezni, kérdezz rá tőlük
Sziasztok!
1999-es WR250-es motoromba elfáradt a főtengely.
Tudtok segíteni hol kapok hajtókart+dugót a gépbe?
Köszönet
Mi lett vele?

Amúgy Én egyszer kíváncsiságból megérdeklődtem mennyi az új nyelv ára úgy 30e körül van /db kemény
Valakinek esetleg eladó(nagy) power nyelv jobbos balos,2000-es wr 125_be?
5-ször alázta le az Erzberg mezőnyét! Az első videóban 0:36-nál,az már nagyon brutális.Befenyítette a nézőket rendesen!
Ja!
Így van, ez van az egykeróval is.
Aki tud az tud mindennel, nem kell hozzá extra könnyű, szuperfutómű, bivaly blokk.
Ha megy, akkor megy simsonnal is
van aki tud motorozni és van aki szeret
ez a muki szerintem egy dt125-el is megcsinálná ezeket
Ejjjj TeeeeeeXD
olyan nyomon mint ami 8perctől van(king of hill románia vagy mifene) már voltam a ténérével 2 oldaltáskával
és csak 1x borítottam bele a szakadékba, szerencsére a bozót megfogta
mindig sejtettem hogy ez a jarvis gyerek ügyesebb mint én
szerintem max 2 év és mindenki huskyt fog venni......
mondtam, hogy 100-as :D meg 5w40 racing 4t agip a service manual szerint!:D te lógóóóóós
stift nincs benne. A felületeket persze hogy megtakaritottam. A dekni tömités nélkül billeg rajta! Lehet hogy mégis marad a szilikon?
megtakarítani a felületeket
illesztőstift(vagy mipicsa aneve) nincs benne? esetleg még a helyében van "extra"
felületek egyenesek?
Megvettem a kingelit tömitőlapot, kivágtam precizen a kuplung dekli formáját, visszaraktam a deklit tömitésel a 6 csavarral meghuztam és a tömités mozog benne! Na ilyenkor mi van? Mit lehet még tenni?
Nem akarok teljesen hülyének tűnni,de most vettem egy 570 smr-t(2001) és azt szeretném kérdezni,hogy milyen olaj és benzin a legjobb a drágámnak..Köszönöm a válaszokat!
hát túl nagy hézagoló szerepe szerintem nincs annak a 0,3-0,5 mm nek!
főleg ha középen van
a dt főtengely is szorult mert vékonyabb volt a tömítés(pedig egy állítólag hozzávaló szettben volt)
de pl a szimó berúgó felőli része is érzékeny ott is jártam már úgy hogy 2 tömítés kellett
huskyt nem szerelem még, de szerintem hozzá sem kezdek
Összes 125-ös husky nikaszilos hengerrel van szerelve gyárilag.
Utólag szokás ez a perselyezés ha megragasszák :/
A tömítésnek nagyon sokszor hézagoló szerepe is van!
Az hát!