Ja!
Így van, ez van az egykeróval is.
Aki tud az tud mindennel, nem kell hozzá extra könnyű, szuperfutómű, bivaly blokk.
Ha megy, akkor megy simsonnal is
olyan nyomon mint ami 8perctől van(king of hill románia vagy mifene) már voltam a ténérével 2 oldaltáskával
és csak 1x borítottam bele a szakadékba, szerencsére a bozót megfogta
mindig sejtettem hogy ez a jarvis gyerek ügyesebb mint én
szerintem max 2 év és mindenki huskyt fog venni......
Megvettem a kingelit tömitőlapot, kivágtam precizen a kuplung dekli formáját, visszaraktam a deklit tömitésel a 6 csavarral meghuztam és a tömités mozog benne! Na ilyenkor mi van? Mit lehet még tenni?
Nem akarok teljesen hülyének tűnni,de most vettem egy 570 smr-t(2001) és azt szeretném kérdezni,hogy milyen olaj és benzin a legjobb a drágámnak..Köszönöm a válaszokat!
főleg ha középen van
a dt főtengely is szorult mert vékonyabb volt a tömítés(pedig egy állítólag hozzávaló szettben volt)
de pl a szimó berúgó felőli része is érzékeny ott is jártam már úgy hogy 2 tömítés kellett
huskyt nem szerelem még, de szerintem hozzá sem kezdek
1999-es WR250-es motoromba elfáradt a főtengely.
Tudtok segíteni hol kapok hajtókart+dugót a gépbe?
Köszönet
Amúgy Én egyszer kíváncsiságból megérdeklődtem mennyi az új nyelv ára úgy 30e körül van /db kemény
Így van, ez van az egykeróval is.
Aki tud az tud mindennel, nem kell hozzá extra könnyű, szuperfutómű, bivaly blokk.
Ha megy, akkor megy simsonnal is
ez a muki szerintem egy dt125-el is megcsinálná ezeket
http://www.youtube.com/watch?v...
és csak 1x borítottam bele a szakadékba, szerencsére a bozót megfogta
mindig sejtettem hogy ez a jarvis gyerek ügyesebb mint én
szerintem max 2 év és mindenki huskyt fog venni......
illesztőstift(vagy mipicsa aneve) nincs benne? esetleg még a helyében van "extra"
felületek egyenesek?
A lényeg 3:11-nél!
a dt főtengely is szorult mert vékonyabb volt a tömítés(pedig egy állítólag hozzávaló szettben volt)
de pl a szimó berúgó felőli része is érzékeny ott is jártam már úgy hogy 2 tömítés kellett
huskyt nem szerelem még, de szerintem hozzá sem kezdek
Utólag szokás ez a perselyezés ha megragasszák :/