Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem volt otthon szárnyasanya?
köszi kétütemü most vettem nem rég a motort nemtudom mikor dugo gyűrűzték reméltem hogy nem az lessz a baja de lehet hogy megcsináltatom mert nincs kedvem kinyirni a motort
Üdv!
A 450 SMR üzemórás(2006)?
egyszer volt szó a hűtővíz kiegyenlítő tartály sapkáról
1425Ft most rendeltem meg
az üléscsavar olcsóbb mint a ktm boltban "csak" 2130ft
az biztos hogy kikötöm a vázhoz valami vastag damillal
Hali!

Írj, ha aktuális lesz
Eladó egy vadonatúj /DOBOZÁBAN LÉVŐ/ sebesség,hőmérséklet,távolság,óra és fordulatszám mérésére alkalmas műszeregység a következő motortípusokra:
KTM - SMR 450/560
SUZUKI - DRZ400SM
YAMAHA - WR 250X/250R 08-12
GAS GAS - SMR 450/515 08-09
HUSQVARNA TE 400-610 4STK 05-08
ÁR:27.000 FT
Érdeklődni: 06306216079
ha meglesz febr 15 utánig akkor érdekelne,sajnos ilyen messze van még a fizu....
ha 2t akkor szerintem dugó gyűrű kopott sajnos,,,még hidegen nem tágul,nincs rendes kompót...
a karbit meg folyamatosan tisztitom
A gyertya új elég fekete szokott lenni a gyertya ha rugdosom!De az égése indulás után szép!
15:51
Hello. Nem tudja valaki hogy a TE 350 nek mekkora lehet a gyári lánckerék méretei?
gyertyát is nézd meg, ha vastagon kokszos akkor lecsapódik rajta a benzinpára és baszik rendesen szikrázni
Mielőtt elkezded rúgni fektesd el nyitott csappal 10- 15 másodpercig, hogy menjen a hengerbe egy kis anyag is. Mondjuk nem árt ha nincs kosz és víz a karbiban sem.
Szevasztok a segítségeteket kérem.Van egy husqvarna wr 360 nagyon nehezen indul hidegben kb. 20 rugás ha már beindult utána egyböl indul de addig kilehelem a belem, lehet rajta valamit segíteni!Elöre is köszönöm!
5-ös!
Hi !
Első vegas vidim, első bohóckodásaim bütykös gumival . A feltöltés rontott a minőségen, de ez van
Motorhang majd next time , tudom de a leírásban szerepel miért.
http://youtu.be/gSNyM_c0f-o
Szevasztok. Segítségeteket kérem. Husqvarna te 250/310( 2005-os évjáratú) vásár előtt állok.Tudnátok pár szót mondani a típusról,megbízhatóság,alkatrészellátás stb..Koszi
Sziasztok!

Van egy eladó Cross szettem, SMR 450-610be átalakítás nélkül beépíthető 70000 jó magyar forint az ára!

http://www.kepesmotor.hu/felni...
és mégis mit? csapágyat?vázat, idomokat? dudát? kereket?féket?műszerfalat?fúvókát? kicsit tág az h alkatrészeket...
hol máshol találnál mint a boltjában,de most lehet gyorsabb a bontóból...
csáó! Alkatrészeket keresnék Husqvarna 2006os SM 125 tipushoz, előre is köszönöm a segítséget.
Ment a mail
Hi! Megprobálom!
Alkatrészeket nem lesz annyira könnyű szerezni hozzá mint az SMR450/510hez és drága is azokhoz képest.
Én is gondolkodtam rajta sokat hogy kellene egy ilyen masina az SM610 után.
János Pápán lebeszélt róla mert az osztrákoknak sem volt egyszerű fenntartani őket az aranyárú alkatrészek végett.
Emailba is elküldheted strbikimre1985@freemail.hu