nemigen akarom szerelni
inkább csak a szervizelési adatok kellettek volna
esetleg pár fotó ezekről az oldalakról?
aztán ha összefutunk valahol lesörözzük
Könyv! Kezemből ki nem adom! Esetleg van egy közös ismerősünk,de elégé trehány szerintem neki se, inkább kérdez segítek. Volt nekem,meg kb 5-6 darabot meggeneráloztam.
Hello
2005-ös Husqvarna sm 125s-hez szeretnék nagyon vékony hengertalp tömítést, ha valaki tudná h honnét tudom beszerezni legyen szives irjon (boltnév, telefonszám, e-mail cím, stb)
köszi
milyen formátumban van az a magyar használati útmutató?
valahogy el tudnád küldeni?
pl toldacuccot.hu-ra feltenni vagy ilyesmi oldalra
mert nekem csak valami 6 nyelvű idegfeszítő íromány van, mást nem találtam a te4540-hez
ráadásul egy csomó motorhoz van benne a leírás, kb kibogozhatatlan
mit takar a vegyes használat? rendszámos és utcán is akarsz menni? vagy csak terepen,köves,kemény,földes,homokos talajon?
ha utcai kellene,akkor egy barátom árulja az övét olcsón, egy szezont még elmennek simán:
mitas e07 120/80-18 hátsó
kenda k270 90/90-21 első
ha "bütykös"kellene akkor pedig válassz a te igényeidhez mérten, bármelyik gumis honlapon ha rákeresel 1-1 márka bizonyos tipusaira,akkor van jellemzés is,h hova ajánlják, ezeket átböngészve megtalálod a magadnak valót!
mitas ef, mitas xtreme, metzeler sixdays, michelin,kenda,stb...
Milyen évjáratú?
Természetesen minden lehet tunningolni, nagyobb henger plusz hengerfej tunning,full kipufogórendszer, nagyobb karbi.
A lényeg hogy mit nyersz és veszítesz vele, nyerni biztos fogsz a menetteljesítményen veszíteni meg a blokk élettartalmán.
Segítséget szeretnék kérni gumi választáshoz,akinek nagy tapasztalata van ebben a témában pontos márka,és tipus leírással.
Wr 125-re kellene vegyes használatra. A segítőknek előre is köszönöm!
Hali ! Husqvarna TE 610-em van ! Most az igaz ,hogy lehet "Tuningolni " még ezeket a 4T mocikat ! Tudom ,hogy így is erősek , meg mennek mint a hétrosseb ! Csak marha kíváncsi vagyok ! Oltást meg offot nem kérek ....köszönöm ! CSak utánna szeretnék járni mert már annyit tévhitet hallottam ! :/ na köszi hali (Nyitott dob+meg nagyobb karbi ennyit én is tudok )
Igen, de én az olyanokat nem számítom érdeklődőnek aki a 2008-as hornetem elakarja cserélni egy 1988-as xt500-ra meg 4db hízóra meg ad 100ezer forintot.. persze ez amit leirtam fiktiv de voltak hasonló dolgok.. mikor oda volt írva h autóvásárlás miatt eladó és erőlködik h cseréljek egy suzuki SV1000N-re..
sőt volt olyan aki felhívott a 610-re ezzel a szöveggel..
-Hello meg van még a motor?
-Meg persze.
- Oké, nem akarom megvenni, csak azt megkérdezni mekkora a kereke...
na ilyenekből jutott nekem is, meg aki felhív h hát 300km-re vagyok tőled, nekem 50ezer az út oda. meg ugyanannyi vissza... nem tudom mi a fasszal akartak jönni... de nekem alapból kiveri a biztosítékot ha az útiköltségre hivatkoznak... énis utaztam az enyémért 250km, de ez benne van..
na mind1 kiszállok a vitából... ahogy HanGab írta én nekem se érne 950-et.. lehet 800 a reális na én nekem az lenne amiből alkudni kell
de gondolom örülsz, hogy nem mi vagyunk az érdeklődők
A másik meg hogy a sok extra kerülhetett az akár 300ezerbe is... én rájöttem hogy nem az értékét növeli a motornak, hanem normál árban az eladhatóságát... talán.. legalábbis az én szememben.. hiába írják h 300ezer az extra.. azt ugyse kapja vissza.
Ha tudod mi volt rajta csinálva akkor azt is tudod mi mennyibe került rajta.
A porfestés a matricaszett a padon beállítás a dob 150 pluszba.
Akkor miért is ne érne többet mint egy alap gép és mégis árában adja mint egy alap gépet.
De ne is vitatkozzunk rajta, mert felesleges, tudod ha mész egy ilyennel meg egy alappal megtudod mi a különbség.
És tudom melyikért adnád ki ugyanazt az árat.
valami nagyrobesz fékfőhengerével
előtte azért szerelj be valami automata kuplungot
inkább csak a szervizelési adatok kellettek volna
esetleg pár fotó ezekről az oldalakról?
aztán ha összefutunk valahol lesörözzük
Ez minden volt csak nem kérdés
2005-ös Husqvarna sm 125s-hez szeretnék nagyon vékony hengertalp tömítést, ha valaki tudná h honnét tudom beszerezni legyen szives irjon (boltnév, telefonszám, e-mail cím, stb)
köszi
megnéztem: 10 típus és 5 nyelv 708 oldal
valahogy el tudnád küldeni?
pl toldacuccot.hu-ra feltenni vagy ilyesmi oldalra
mert nekem csak valami 6 nyelvű idegfeszítő íromány van, mást nem találtam a te4540-hez
ráadásul egy csomó motorhoz van benne a leírás, kb kibogozhatatlan
ha utcai kellene,akkor egy barátom árulja az övét olcsón, egy szezont még elmennek simán:
mitas e07 120/80-18 hátsó
kenda k270 90/90-21 első
ha "bütykös"kellene akkor pedig válassz a te igényeidhez mérten, bármelyik gumis honlapon ha rákeresel 1-1 márka bizonyos tipusaira,akkor van jellemzés is,h hova ajánlják, ezeket átböngészve megtalálod a magadnak valót!
mitas ef, mitas xtreme, metzeler sixdays, michelin,kenda,stb...
Természetesen minden lehet tunningolni, nagyobb henger plusz hengerfej tunning,full kipufogórendszer, nagyobb karbi.
A lényeg hogy mit nyersz és veszítesz vele, nyerni biztos fogsz a menetteljesítményen veszíteni meg a blokk élettartalmán.
Wr 125-re kellene vegyes használatra. A segítőknek előre is köszönöm!
ahogy nézem a tc-te egyforma? az smr nincs berúgó van más eltérés is?
sőt volt olyan aki felhívott a 610-re ezzel a szöveggel..
-Hello meg van még a motor?
-Meg persze.
- Oké, nem akarom megvenni, csak azt megkérdezni mekkora a kereke...
na ilyenekből jutott nekem is, meg aki felhív h hát 300km-re vagyok tőled, nekem 50ezer az út oda. meg ugyanannyi vissza... nem tudom mi a fasszal akartak jönni... de nekem alapból kiveri a biztosítékot ha az útiköltségre hivatkoznak... énis utaztam az enyémért 250km, de ez benne van..
na mind1 kiszállok a vitából... ahogy HanGab írta én nekem se érne 950-et.. lehet 800 a reális na én nekem az lenne amiből alkudni kell
de gondolom örülsz, hogy nem mi vagyunk az érdeklődők
A másik meg hogy a sok extra kerülhetett az akár 300ezerbe is... én rájöttem hogy nem az értékét növeli a motornak, hanem normál árban az eladhatóságát... talán.. legalábbis az én szememben.. hiába írják h 300ezer az extra.. azt ugyse kapja vissza.
A porfestés a matricaszett a padon beállítás a dob 150 pluszba.
Akkor miért is ne érne többet mint egy alap gép és mégis árában adja mint egy alap gépet.
De ne is vitatkozzunk rajta, mert felesleges, tudod ha mész egy ilyennel meg egy alappal megtudod mi a különbség.
És tudom melyikért adnád ki ugyanazt az árat.