Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

cimborának van egy 610-ese 6.000 km-el 24kw-ra vizsgáztatva...
leghamarabb tavasszal v nyáron, szeretnék, remélem összejönnek a dolgok hozzá először csak úgy voltam, hogy csakis egyhenger mind1 mi, de csak odajutok h drz az nem kell.. ktm valamiért nem szimpatikus(lc4) biztos jók, de nem is tetszik, meg valamiért nem..

más meg nincs ami jólenne a 610-en kivül.. legalábbis ami megfelelne nekem. üzemórásat meg nem szeretnék.
piaci ár alatt szinte fillérekért kínálom a képen látható dolgokat egyben vagy akár külön-külön is!
06 30 635 9305
Mégis visszaülsz 610re?
Hali valaki tudja hogy egész pontosan mit akarna ezzel mutatni meg mi célt szolgál az ? kiegyenlítő? http://youtu.be/h28nOjmV7aY
mint irtam nem látok bele.. de a kifogásokkal volt nekem bajom anno. ha akkor ugyanezt megmondtad vna, hogy 2hónap akkor nem stresszelek, de akkor minden nap fel lett adva a csomag. csak saját tapasztalatot írtam le. és úgy gondolom semmiben nem hazudtam. mert ez ment akkor is. az importőri dologról meg semmit nem tudtam de asszem ezt irtam is, de ha véletlen nem irtam vna akk utolag jelzem..

az h más nem szolgált ki, azt már beszéltük veled hogy miért

igazából lehet személyeskedésnek tűnik, de ami az előnye volt nkm a huskynál és tetszett, hogy annak ellenére h ezaz alkatrész dolog döcögös volt, azt viszont értékeltem, hogy ha bármi kinja volt az embernek telefonon áldoztál rá időt. szóval maga a helyzet volt bosszantó h mondtad na ma feladtuk, nem ér ide, és heteken hónapokon keresztül ez. és azért volt bosszantó még a dolog, hogy aki bement hozzátok érdekes mindig kapott mindent azonnal.

én is bementem vna minden nap, de sajnos 300km választott el.

na összefoglalva, nekem az nem tetszett hogy nem mondtad meg egyenesen h ne várj rá, 2hónap múlva jelentkezek..

ami pozitivum volt az meg az h bármilyen faszságot kérdeztem és már más kiröhögött vna, te azért segítettél.. és ezt is szoktam azért hangoztatni.

a kompenzálást díjazom, mert a szándék meg volt, meg is kaptam a hővédő burkolatot, de ugyanolyan repedt felfogatási füllel mint amilyenem volt. de azért sem szóltam mert ingyen volt.

amugy akkor egy kis szakmai kérdés, a 2006-2008 körüli husvarnákhoz pontosabban sm610-hez változatlan az alkatrész ellátás? szóval lehet kapni ugyanugy? mert tavaszra gondolkozok egy beszerzésén.. bármennyire is volt bosszantó a mi ügyünk kurvára szerettem azt a motort.

te mindig felugrasz a vonatra? Már olvastuk… van benne igazság, de van amikor nem elég 2-3 ember. Nem keresek kifogást, de tulzásba sem kell vinni semmit, át kell gondolni dolgokat miközben leirjuk…

nem kell kifigurázni, én sem teszem… kompenzáltuk szerintem, más ki sem akart szolgálni ahogy halottam.
ini és sajnos más ügyfelünk esete különös, vagy lehet hogy nem is, mivel sajnos nincs mit postázni, a rendelt ülésrögzitő függöben van sajnos, mivel a Husqvarna uj tulaja a raktárat költözteti a BMW olaszországi raktárábol az új tulaj raktáregységébe. Le merték irni nekünk hogy akár 4 hétig nem tudnak kiszolgálni. majdnem 2 hónap után hétfőtöl tudunk ujra rendelni.

Ja, és finoman szeretnék rámutatni, hogy nem nyugtató a helyzet a régi vasakkal kapcsolatosan… az importöri státuszt meg megszüntettük MI, ilyenek és más okok miatt. De amugy lehet rendelni mindent amerikábol, hisz egy nap alatt megérkezik.
Hali, 1993-as bal-oldali berugókaros !
évjáratot nem hátrány ha írsz, lehet többen tudnak majd segíteni.
jajj istenem..

pedig de szeretnék újra egy husqvarnát.

ismerős a sztori... kifogás mindig más mi? "nem érkezett meg" "másik évjárat érkezett, nem 2006-os hanem 2008-as" (pedig a számlán a termék nevénél 05-08-ig volt a dátum)

"postás emberem elfelejtette"
"költözünk"
"elhagyta a postás a csomagot"
"elhagyta a postás a második csomagot" (milyen meglepő)
"én mint importőr személyesen a két kezemmel adtam fel a postán, oda fog érni" (aztán mégse jött)

hirtelen ennyi jutott eszembe ami engem érintett

nem látok bele, hogy miért így megy ez, de innen nézve nekem ez szimpla trehányság... főleg hogy aki meg személyesen megy be alkatrészért azt ki tudják szolgálni..
ja és ha lenne valakinek feleslegbe egy ülés rögzítő csavarja megvenném
agyrém ez a husqvarnaracing, kb 2 hónapja küldi folyamatosan
csak innen lehet leszedni?
"rendes" nincs
eléggé agybaj hogy minden 6 nyelven van leírva 700oldalon
sima angol nyelvű nincs a te450hez(2006) ?
Köszi szépen :)
Szia!
Itt letudod tölteni a manuált: http://www.manualedereparatie....
Remélem segítettem :)
Hali,Husqvarna TE 610-endurómat használtan vettem ! A rosseb tudja ,hogy hány km-van benne ! Szerintetek ennél a motoroknál milyen gyakran kell cserélni Szelepeket ? (Nekem csak hobbira lesz) Meg még mire figyeljek oda ezeknél a motoroknál, mire érzékenyek (Olajcsere-hány km-nél ? ) ? KÖszi
Aha! Főleg ülés,vagy esetleg tank!
Szerintem 2001-ig volt kisebb változtatásokkal ez a blokk..
Hali a bal-oldali berugókaros Husqvarna TE 610-ek 91-96évjáratosak ?
Hello!

Helyileg Zala megye, Nagykanizsa. De talán más városban is megoldható lenne az átvétel... ha mégse, akkor postázni tudom.
engem érdekelne a krossz szett.

helyileg merre vagy?
már majdnem jó, de a hátsó is kopott
Első hátsó gumi kopott semmirevalo kerekek fix 85E. parancsolj
Ez az első gumi a jótól azért már kurva messze van...
Sziasztok!

Eladó Husqvarna agyra fűzött morad spain felnik legerősebb küllőkkel fűzve, feketére szinterezve, első gumi jó, hátsó kopott, festés néhol sérült amúgy hibátlan, 49es lánckerékkel. Fix 85.000 ft

Nekem Sherco-ban voltak, de jó 450-510 SMR-be, és méret alapján más típusba is jólehet! Itt a szezon...