Sziasztok. Vettem egy (elviekben) egy TE 510-et. Kiderült róla hogy a váz egy 350-es TE-é volt. A blokk 510es, de nem tudom milyen évjárat.
A kérdésem az lenne, hogy van e rá mód, hogy ki tudjam deríteni azt, hogy hanyas évjárat a blokk (alkatrész szempontjából).
A dekompresszornál szivárog az olaj, és tömítést szeretnék venni hozzá, de mivel nem tudom az évjáratot, nem találok hozzá tömítést. Előre köszi!
Ini, most ne kötekedj, nincs kedvem hozzá!
2013. december 12. 00:33
Ez volt tavaly, Ma pedig jócskán átléptünk 2014-be.
4db index meg van még (ha az egész nem rágta szét)
Hali 1999 te610 gépsárkányhoz milyen olajat ajánlatok meg mennyi volna a pontos mennyiség amit bele kellene önteni mert az oldalán a kémlelő ablakocskán az idő vasfoga elégé be matította és nem látszik semmi rajta
Akármelyik KTM-boltba kap (mondjuk horror összegért).
De nem tudom mit balfaszkodik ennyi ideje vele, én anno (mikor megtudtam hogy mennyibe kerül egy gyári) simán megoldottam a kérdést egy szárnyascsavarral. http://www.sportmotor.hu/motor...
A kérdésem az lenne, hogy van e rá mód, hogy ki tudjam deríteni azt, hogy hanyas évjárat a blokk (alkatrész szempontjából).
A dekompresszornál szivárog az olaj, és tömítést szeretnék venni hozzá, de mivel nem tudom az évjáratot, nem találok hozzá tömítést. Előre köszi!