Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi a válaszod! Jánossal beszéltem már! igaz a motorrol konkrétan nem kérdeztem , csak az alkatrészekről de majd megkeresem megint!:)
Alkatrészt találni hozzá lehet csak aranyárban van!
Én nem vennék helyedben ilyen motort, akkor egy jó SM510R ahhoz mindent kapni.
János tudna róla mesélni miért nem ajánlaná ő sem ezt a gépet.
http://www.andlhusqvarna.hu/
Sziasztok! egy kis sgeítségre lenne szükségem! SMR 570 vásárlása előtt álok! 2001-es a gép nagyon jó állapotban van , kérdésem az lenne , érdemes e megvenni?minden alkatrészt betudok szerezni hozzá? tisztában vagyok vele h szervizigényes motorrol beszélünk ezért szeretnék tisztába lenni vele , hogy biztosan betudom a szerezni majd a megfelelő alkatrészeket hozzá! köszi előre is
Szerintem az legfeljebb csak akkor lesz már meg, ha valami tök mást keresek és átesek rajta. De már erre se sok esélyt látok...
inkább a gumit keresgéld a cinkelés helyett
jól felcsigáztál vazzeg, azóta is magam alatt vagyok
Sikoltozva futottak előled a csajok vagy mi?
Heló. 98-99 évjáratból passzol a 125 és a 250 is Én úgy tudom mert nekem is ilyen van rajta és 125-ös és pont ilyen idomszett, igaz úgy még nem próbáltam rá. sőtt tán még 610-é is rá megy vmelyik-é.
Mégegyszer írom Ezeket a idomokat 98-99be szerelték csak, ezeket keresd
A part felé néz motor eleje.Vagy a túlpartról jött vele az ember?
Értem! Magyarul nem csinálsz nagy ügyet a gumi választásból.Lehet hogy igazad is van.
én szimóval járok melózni napi 2x20km
hétvégén olyan érzés volt ráülni az xr4-re mintha beszabadultam volna egy leánykoleszba
pedig az xr4 nem volt olyan veszett vad jószág
kinek hogy, nekem sajna nem ez a tapasztalatom :D

kell menni pár kört egy szimóval aztán ismét kurvajó lesz a régi is
Én nem tuningolnám, ha már kevésnek érzek egy mocit akkor erősebbre kell cserélni ami újból fülig ér a szám minden egyes gáznál.
Hali ! 1993 Husqvarna TE 610 4T-m van ! Köszi
az index kicsit ferdén áll
ez szerintem konstrukciós hiba
keresd a hibát...

a 6days elől extraszar, gyorsabban letörik oldalt a bütyke mint ahogy elkopna középen az aszfalton
ellenben a hátsó nagyon jó még a vizes aszfalton is jól tapad
0.5 bar felé sárban is kitűnő
mitas c11 volt egy ideig elől az egész jól bírta
én azt teszem fel amit épp találok, általában használt gumit veszek, nem szükséges az én kis motorozásomhoz az új, meg kell tanulni a rosszal is menni! ha lekopik az éle akkor megvágom, a legvégén meg ledobom a kerékről... szóval én felteszek mindent, volt dunlop,michelin mezteler is, most is six days van hátul,elől pedig michelin enduro comp
1-2 megmaradt Husqvarnás dolgom eladásra kínálom!
06 30 635 9305
Szinte biztos voltam benne hogy Te leszel az első aki próbál segíteni, ezt ezúton is köszönöm!
Elsősorban kintre kellene,szilárdra csak max 10%.A gyártók,és forgalmazók leírásait nagyon sokat olvasgattam de nem tudtam ezek alapján dönteni,mert úgy mint minden másnál mindenki arról ír jókat amiket éppen forgalmaz.Elsősorban azért tettem itt a fórumon fel ezt a kérdést mert kiváncsi voltam a gyakorlati tapasztalatokra.Gondolom Te is elkoptattál már párat és van összehasonlítási alapod a márkákat és tipusokat illetően.Ha nincs terhedre ezekre lennék igazán kiváncsi.Addig is thx!
Halihó!Van egy husqvarna wr 360 om 1999 évjárat és sehol sem találok hozzá idomszetet nincs valakinek?Vagy nem tudnátok segíteni?Az enyémen eléggé szét vannak törve és szeretném felújítani!Esetleg más évjáraté nem jó rá!Első sárvédő meg fejidomom még jó!
Ment a email.
a fotós kép ilyen, lehetne jobb is egy rendesebb világítás mellett, állványon stb
ez az xr4 könyvből van