használd a "válasz erre" funkciót mert nehezen fejtettem meg hogy nekem szól.. Hát nem tudom, biztos más a gondolkodás módunk, de nekem az alkalmi vétel az nem az, amiről nem tudom mi, de legalább olcsó. sőt honnan tudod hogy alkalmi volt mikor azt se tudod mikori? mert nekem azaz alkalmi vétel minél olcsóbb minél szebb minél fiatalabb és persze kevés kilométer, amit persze sosem lehet tudni mennyi van benne valójában...
de ne értsd félre nem akarok kötözködni, csak nekem furcsa de te pénzed volt ugyhogy...
Ki mit tud arrol, hogy a te/tc 610 96-99- ig valoban megegyezik motorikusan az smr570- el?!?!? Örülnék neki mivel konnyebb lenne alkatreszeket beszereznem:-D
Sziasztok!bátorkodtam megvenni ezt az smr 570-et , mostmár énis husky tulaj vagyok:D remélem nem sok bajom lessz vele, egy jo komámtol vettem aki rendbe tartotta remélem nem fürödtem be vele:D
Köszönöm szépen válaszodat! Igen,sok ismerősöm mondta hogy nagyon könnyen be lehet fürödni 1-1 ilyen géppel..Meg hogy miért adom el az enyémet ha azt tudom hogy jó.
Érdekelne a tied még szép csak én nekem lenne beszámításra motorom,viszont ahogy írtad te csak krosszt számítasz be.
Hali! nekem be vált bár volt vele gondom de csak a hanyag előző gazda miatt erdőre szerintem kiváló hisz oda tervezték szervizről nem nagyon tok írni mert vétel után nagy felújításal kezdtem de azóta egyszer cseréltem olajat 500 km után mert hát mégis csak friss összerakású volt szerintem megbízható gépek ha egyben vannak am az enyém is eladó ha érdekel :)
Olyan kérdésem lenne hogy mi a véleményetek a TE610-ről?
Képeken jónak tűnik a motor,és a közelbe is van szerintetek érdemes megvenni ill. megnézni?
Erdőre kellene csak semmi más.Csak ne keljen szerelhgetni minden nap meg minden héten..Szelephézag,olaj csere stb.. milyen időközönként illik ellenőrizni cserélni?Üzemórás?
Szia! Èn a helyedben a szelepfedél alá kivágnám a tömítéseket, veszel 0,5 mm vastag vmi jobb minőségű de puhább klingeritet a helyi autosboltban, kõrberajzolod a fedelet, kivágod belerakod. Akkor lesz gond, ha valamelyik leszorító csavar lesz megszaķítva és nem szorítja le a fedelet.
Komoly eladó lehetett aki azt sem tudja mit árul.
Azt hogy te meg így is megvetted tőle hát......
El kell menni az egyik Husqvarnahoz aztán nézzék meg miről is lehet szó.
Jánosékhoz vidd el Pápára.
főleg egy olyan márkánál ahol úgy sem egyszerű alkatrészhez jutni hogy tisztában vagy minden adattal
vége az lesz hogy be kell tenni egy "igazi" ktm blokkot a régiekbe is
Felhívtam a husqvarnaracing-et és azt mondták, hogy blokkszám alapján nem tudják megmondani, hogy hanyas évjárat, mert csak a váz számait tartják nyilván. Elkezdtem kérdezgetni, hogy van e rá mód, hogy kiderítsem mi a helyzet, erre meg rendesen lebasztak, hogy mit érdekel engem az évjárat, ha a váz egy 350esé volt.(350-nem nagyon nehéz lenne beindítani, többen mondták, hogy biztos hogy nem 350es)Akitől vettem ő sem tudta, sőt ő azt hitte, hogy neki TC-je van.
Segítsetek!
de ne értsd félre nem akarok kötözködni, csak nekem furcsa de te pénzed volt ugyhogy...
Előre is köszi! :)
Érdekelne a tied még szép csak én nekem lenne beszámításra motorom,viszont ahogy írtad te csak krosszt számítasz be.
Olyan kérdésem lenne hogy mi a véleményetek a TE610-ről?
Képeken jónak tűnik a motor,és a közelbe is van szerintetek érdemes megvenni ill. megnézni?
Erdőre kellene csak semmi más.Csak ne keljen szerelhgetni minden nap meg minden héten..Szelephézag,olaj csere stb.. milyen időközönként illik ellenőrizni cserélni?Üzemórás?
Köszi előre is!
http://www.kepesmotor.hu/kross...
nem ez a hirdetés,csak a kép miatt tettem be
http://husqvarnaoutlet.com/rep...
Azt hogy te meg így is megvetted tőle hát......
El kell menni az egyik Husqvarnahoz aztán nézzék meg miről is lehet szó.
Jánosékhoz vidd el Pápára.
vége az lesz hogy be kell tenni egy "igazi" ktm blokkot a régiekbe is
Segítsetek!
Matrica szett eladó.
06703207334