Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali , Husqvarna TE-610 1993-évjáratú motoromhoz kéne "komplett tömítés szett" sajnos a szerelő miatt még 1et kell vennem ......és így már kicsit húzós !Ha valakinek van elfogadható áron ...akkor az érdekelne !
Sziasztok mivel itt a tél gondolkoztam hogy veszek 1 Endurot/krosszt nem tudom még na mind egy is a kérdésem nézegettem a TE610 es modelleket milyen vélemények tapasztalatok vannak ezekröl a gépekről? van aki azt mondja nyűgösek szarok és azért ennyi az áruk van aki aztmondja megbízható... 98 körülieket nézegettem!
Asszem szeretnék Husqvarna lenni

hello érdekel a sárvédő,adj email címet!
hello: ide írj spmito@freemail.hu
érdekel a dolog
adj egy mailcímet
hello: hátsó sárvédő=7e ha kell még
hello: lett egy újabb donor ha kell még hűtőventilátor.
van valami okosság a te450 ülés rögzítésére?
ilyen tekerős csavar fogná, de nem akarja küldeni a husqvarna racing
már vagy egy hónapja meg lett rendelve
gumipók nem mutat jól rajta
Igen siekrült behangolni a kipuhoz, penge a gép,csak inkább a 250est használom, a kicsit sajnálom befogni használni olyan szép
miért van az hogy 6.ban kigyullad az üresjelző?
felváltok 6.ba aztán 2 másodperc után már világít is
más sebességben nem világít
vagy csak azért világít az "n" hogy nincs tovább vazzeg?
Oda!
Sikerült a karburálás?
paint level 2000
De azért ez odavágna
akkor most itt állok ventilátortalanul
hello: sajna már tárgytalan.
akkor lesz üzlet?
köszi küldtem már neki emailt mesterszálási motorbonto tényleg nem szereti felvenni a telefont
akkor lesz a gyári, már gyűlik a rendelni való, ülés rögzítő csavar is kell
csak is személyes felkeresésre foglalkozik veled, akkor is noszogatni kell... pontosan idomszett, sm125re kellett, és mondta hogy nincs, én meg mondtam neki, hogy ne szivasson már hát ekkore helyen csak van valami idom hozzá ha nem is szett. kurva sok alkatrésze van.. aztán mondta h "hát joovan, csak nem volt kedvem felmenni a padlásra."

cserébe amiért felment a kocsiban volt kólám, azt megmentette, mert ő szereti a kólát, fogta azt vitte de cserébe elszámolta a végösszeget sok minden lett véve. és azthiszem egy fejidomot nem számolt bele az árba drága lett a kóla
sztem gyárit érdemesebb husky racingről, mert akit én tudok bontós, mesterszállási, az az ilyen apróbb dolgokat, én esetemben lámpabúra volt azt 1500-al adta drágábban a bontottat mint a boltban az új..

3000ezer volt az új ő 4500ért akarta adni mikor megkértem 3000ezerbe v 4-be nemtudom már, az volt a válasza h van neki is 3-4 ilyen motorja (sm610ről van szó) inkább akkor rárakja arra.. azt rámbaszta a telefont. jolvan most olvastam hogy újat kérdeztél, mind1 tanulságnak nem rossz
sziasztok, nem tudja valaki, hogy az 1999-es TE 510 -hez milyen gyertyát írnak? köszi.
új szívócsonkot honnan érdemes rendelni?
gyárit a husquarnaracingtól vagy van egyéb hely?
vagy csak ragasszam meg szélvédőragasztóval?
el van válva a gumi a fémtől
őt hívd fel! 06703859600
próbálkozz sokat,nem szereti felvenni,de ha sikerül,akkor lehet tud neked segíteni! üdv
Szevasztok!Van egy wr 360 1999 évjárat kéne rá nekem egy uúj idomszet de nem tuudok honnan beszerezniNe tud valaki segiteni?Jó nekem a használt is!
kb ekkora az enyém is
szóval megalkudhatnánk rá
a ventilátor motoron kellene lenni egy kupak szerűségnek hogy ne menjen bele a retek, az megvan?