Sziasztok !
Tudtok ajánlani valami jó villa olajat ?
WR125 ről lenne szó.
Elsősorban endurozásra használom de alkalmanként pályán is .
Legutóbb 10W -et tettem bele ezzel lekoppan a teleszkóp és most már folyik is a szimeringnél(4 hónapja cseréltem szimeringet) .
Válaszotokat előre is köszönöm.
Vennék Husqvarna 610 motort. Mit kell tudni a gépről?
Mire figyeljek vételkor a motornál? Mik a szemmel látható tipushibái? Beszéljtek le, vagy rá a motorra
Köszönöm előre is.
szia.... deknit keresek kuplungra huskihoz.... 4 ütemű karbisoshoz.. de az évjáratot nemtudom... annyit tudok hogy 95 és 2003 közötti kb a gép..a kuplungban 2003 van a fékben 95 van.. úgy lett öszefaragva a moci sm nek... a kuplungdeknije már külön álló kerek dekni nem olyan hoszúkás minta te képeden... esetleg tipp?
sziasztok husqvarna te510-em van 2008-as esetleg valaki nem tudná honnét lehetne szerezni hozzá hátsó láncvezetőt?jó rá a tc-é is meg a 09-10 es évjáraté is,vagy esetleg más típuséval helyettesíthetem e?ktm,honda stb?
2002-es Husqvarna TE 610 jobb oldali berugós, önindítós, motornak eladó a komplett önindítója (tökéletes állapotú) ár megegyezés szerint.
Képen látható blokkról van szó.
Köszönöm a segítségedet..de bontottat keresek
Ismétlem ön magam..." nekem semmi bajom vele"..ha igy kell akkor kell... ha nem marad
Nem tudom mi a baj a HUSQVARNÁVAL DE ELÉG ELADNI!Pedig nekem volt sok motorom rmz 450 kxf250 yamaha yz 450f stb..de szerintem erősebb ,gyárilag jobb felszereltségű (ez a tc )stb ,de mindegy belefáradtam a sok hüly...áll vevőbe,kupecbe!
Enni nem kér,teljesen rendben van most..és rekluse kuplungal sokkal versenyeb képes a motor pályán!
Valamint tudjuk állítani a kuplungot...amit erre sokan nem is ismernek szerelnek.))
Ha esetleg tudól valakit,cserébe,vagy eladót...megköszönöm ha szólsz
Még egyszer köszi az infót...!
További szép napot..sok benzint,stb
A rekluse nekem is benne volt, én nem szerettem, de aldni tény hogy csak gyári kuplunggal megy. A rekluset ebayen eladtam végülis 250 Euroért mert senkinek sem kelett, kint sem.
A kuplung téma, kosár 55000Ft ha minden kell, uj betét is stb. akkor tullövöd a 120.000Ft-ot.
Dekni kicsi az olyan 17.600Ft nagy teljes régi már nincs, csak az uj deknit lehet már kapni amiben van olaj kémlelő ablak (régiben ugye csak a csavar volt)
Nem tudom..hogy KTM- jóó...de ha már sikerült igy megbeszélni..akkor lehet inkább egybe kéne egy kuplung szett...kosár,lamella..stb..
Jelenleg egy Rekluse z-START kuplong van,ami kb 150-200 ezer forint és nekem semmim bajom vele,de a vevők nyávognak,ezért szeretnék beszerezni egyet cserébe...a Rekluse z-START -ot meg eladom vagy valami.))
De mivel nem tudom milyen a gyári kup..ezért csak tippeltem
Ha ebben tudnál segíteni,akkor megköszönöm.illetve megvásárlom!
Küldök egy videót...hogy a kuplung tökéletes..csak sokan nem tudják értékelni..))) https://www.youtube.com/watch?...
Köszönöm válaszod!
Üdv:fabi
Tudtok ajánlani valami jó villa olajat ?
WR125 ről lenne szó.
Elsősorban endurozásra használom de alkalmanként pályán is .
Legutóbb 10W -et tettem bele ezzel lekoppan a teleszkóp és most már folyik is a szimeringnél(4 hónapja cseréltem szimeringet) .
Válaszotokat előre is köszönöm.