Az újabbaknál amiken digit óra van biztosan így van,én a mechanikus órásokra értettem ezt a különbséget.Én ezt ismerem mert nekem 2000-esem van.Wr-nek van vizsgáztatva de valójában Cr.A segédvázon pl nincs hátsó lábtartó felfogatás.
Sziasztok vettem egy husqvarna wr 360-ast és nem akar nagyon indulni rugásra elég kis szikrát ad nem tudom hogy nem-e az elektronikája rossz!Nem tudna valaki segiteni és ha igen akkor hol tudnék venni elektronikát?a moci 1999 évjárazu mert amiota megvettem nem tudok nagyon menni velle mert nincs kedv tologatni!Ha tud segiteni valaki azt megköszönném!
nekem van wr-em, a blokkon nem látok km óra kihajtást vagy ezt nem tudom mire érted, enyémen a féktárcsába rejtett mágnesről kap jelet egy érzékelő és adja fel a digitális órának... egyébként igazad van, a cr és wr blokk ugyan az
wr mechanikus power,wre elektronikus,wrk passz
A wr és a cr blokk között úgy tudom különbség nincs max a cr-nél nincs km óra spirál kihajtás kialakítva.A lényeges a henger milyensége,a nagy powernyelves,7 felömlős az igazán jó.
wrk-elég ritka nagyon nem is tudom miért így jelzik,sztem ez csak 50-80ccmben létezik,de lehet hülyeség amit írok,
WR és WRE közt ég és föld a különbség...a wr-a versenyenduro,a wre pedig egy eléggé butára sikerült kis városi masina,akár az sm125...
a legerősebb legkönnyebb a husqik közül a cr125...de ha enduro kell akkor wr125...
Eladó Husqvarna agyra fűzött morad spain felnik legerősebb küllőkkel fűzve, feketére szinterezve, első gumi jó, hátsó kopott, 21-19 méret, SMR-hez vagy méretek alapján többi típushoz is jó lehet, én az 510es Shercom-hoz vettem, 49es lánckerékkel. 100.000 ft, postázom is!
06 20 53 03 666
Helló az lenne a kérdésem hogy egy 250-es wr/cr vásárlásán gondolkodom a kicsit távolabbi jövőben de előre szeretnék informálódni hogy ezek a 250esek megbízhatóságra milyenek ill alkartészellátás továbbá hogy normál hobbimotorozásnál milyen sűrüek a csereperiódusok .Ezeken gyárilag csak berugó van vagy önindító is van rajtuk?
Várom kielégítő választ köszönettel : Gabesz
szia igen segitettél igy raktam össze én is de valami miatt most nincsenek meg a sebességek rendesen és nem tudom üresbe rakni!nem tudod mi lehet a baj?
sziasztok szerettem volna oldaldekli tömitést cserélni te610 esemen levettem a deklit és a váltonál kiugrott az a kis rugó ami helyes pozicioba tartja és ezt nem tudom hova kéne vissza raknom valaki nem tudja esetleg?vagy valami képe nincs valakinek rolla?
Van ott minden, csak türelem kell