Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

honnan vettél ilyen gyorsan dugót? meg mennyiért?
nagy mázlid volt :)
Sajnos az nincs
Helló van hűtő sapkád is
Köszi majd akkor el viszem egy autós boltba.
dicsekedtem és dicsértem a huskyt
laci1219 Grt.. De most panaszkodol...vagy dicsekszel?
Próbálj rugót és gumitömítést cserélni! Vagy autósboltba vidd be ott tudnak segíteni!
Sziasztok eladó pár alkatrész 610-es Husqvarnahoz és egy fejidom!
Van még hozzá alkatrész ami a képen nincs rajta érdeklődj! 70/6727739
szerintem igen meg ér 1 probát max kirepűl a mágnes és szétt cseszi az álló részt is.
Valaki segítene 93 körűli huskyhoz tank matrica kellene
510 4t Elöre is köszi
Sziasztok kb 5 napja vagyok husky tulajdonos 1 93 as 510 em van.Megszeretném osztani hogy jártm ha valakit érdekel.Sombaton került hozzám a gép 1 haverral cseréltem
és vasárnap hogy szokjam a gépet és földes úton átt ugrottam 1 haverhoz másik falúba franko is volt a gép de kicsit becsörgött ha jobban terheltem de ezt tudtam mert régebben hallotam már.Na oda is értem és haverom kiprobálta kicsit nehezen indult csak tolásra.És amikor visza jött láttam hogy folyik az olaj a vázon érdekes szine volt Kinyomta a hengerfej tömitést.A lényeg szoltam a szerelömnek haza vittük szétt kaptuk mert volt tömités othon De amit ezek után láttam Mindkét gyűrű Kb 20 darabba törve és nem ette az olajat csak becsörgött néha és a hengernek se lett semmi bajja szerintem nagy mákom volt még aznap kapott másik dugot gyűrüt és most frenkó. Köszi hogy elolvastad.
Sziasztok Husqvarnához te 610 1992hez kellene hűtősapka vagy ami jó rá.Mert a túlfolyó kimegy a víz.
Husqvarna cr 250-2t..henger dugóval.eladó vagy cserélhető.(gyürüés csapszeg nincs ....
Üdv mindenkinek!

Szert tettem egy 2002-es önindítós 610-es husqvarnára. Enduró változat. Egy dologba szeretnék segítséget kérni, hogy vezérműláncot nem találok hozzá. Ebbe nem olyan kell mint a régebbikbe hanem olyan mint pl a japán motoroké (pl xl600) . Adjatok ötletet, hogy hol találok. ! Másik kérdés. Forgórészen a mágnes el tőrt, és meg van ragasztva fémragasztóval. Bencsik Pál írta hogy elvileg az úgy elmenne, viszont én kételkedek benne.
Próbát megér szerintetek?

Köszönöm előre is! Üdv! Atek.
10w50 is tökéletes én azzal használom az smr 450 et.
Sziasztok!

Husqvarna SM610 (2006)-os, elbírja a 10w50-es full szintetikus motorolajokat, vagy muszáj a hibamentes működéshez és kopások elkerülése miatt a gyár által javasolt Agip 10w60-at rakni bele?!

Köszi előre is a segítséget!
Sziasztok! Esetleg nincsen valakinek WR 125-be bontott henger-dugó kombója?
Sziasztok! Husky wr 250 1998. Esetleg valakinek tapasztalata, alkatrész ellátottság? Ha van ilyen sporttárs, priviben írjon már legyen szíves a djkecsy@hotmail.com ra! Örök hálám! :D
itt erzsébet fele told a dunába,utálok horgászni,de most maj kivételt teszek :)
Köszi az őszinte gondolatot igen, igazából ez aggaszt kicsit, meg az alkatrész ellátás de erről olvastam pár infót már. Viszont ha megszivatna, hogy nem tudnám elindítani tuti betolnám a Dunába
Az enyém is
Csak vevő nincs.))))(sok)
De 400 eft-ért már én is oda adnám lassan.)))
De jön a szezon..... és akkor már nem..))
Ha aggaszt a berúgása,akkor vegyél önindítós motort!
Nekem volt berúgós,de többet nem kéne... igaz én endúrózásra használtam
Nem ajánlom csak a berúgós változatot...de ha ló nincs jó a szamár is..ugye
Rosszat nem mondanék a TE 610-ről..)))50% ban a tulajtól függ a motor nem csak gyárt-tipus-tól..))) " Mert ugye rossz gyerek nincs,csak rossz szülő" Tartja a mondás is
Sok sikert!
Sziasztok Husky tulajok!
Írjatok ide legyetek szívesek egy pár mondatot, mi a véleményetek egy régebbi TE 610-ről? 2000 utáni blokkal van szerelve. Azt tudom, ha a berúgását megtanulja az ember akkor azzal együtt lehet élni (ha megtanulja). Napi használatra szánnám utcára (melóba járni és "élmény motorozni"). Alkatrész utánpótlás megoldott? A japó gépekhez viszonyítva az alkatrész árak? Mennyit fogyasztanak az effajta gépek? (csak sportmotorom volt eddig). Igazából aggaszt kicsit a berúgós indítás is. 1-2 tapasztalt kolléga véleményére adnék.
Köszi előre is!
Üdv,
Sziasztok, eladó lett a motorom
http://www.kepesmotor.hu/husqv...