Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Véleményeteket szeretném kikérni a motorral kapcsolatban!
Reális az ára? Elég régóta hirdetik, lehet valami baja?:o
Azokkal a papírokkal ami van, forgalomba lehet helyezni, mert én úgy szeretném használni!
KÖSZI!
http://www.kepesmotor.hu/husqv...
Üdv. Lenne egy kérdésem. Van egy 2004-es Husky SMR 450em és sajnos valami gond lehet a gyújtással vagy a feszszabályzóval. Könnyen indul, nincs vele gond, de mintha nem igazán töltené az aksit, mert lemerül kb 1 hét alatt ha használom a motort, a lámpák nem sűrűn világítanak, pedig mikor elhoztam még mentek rendesen, a km óra nem mér, nem villognak az index jelzők meg egyebek. A töltést mértem olyan 13.1-14.0V ami megy rá de nagyon ritkán felugrik 16-17-18ra 1-1 tized másodpercre. Ha valakinek lenne valami ötlete mi lehet az azt megköszönném
Üdv Mindenkinek!
Kinek mi a gyakorlati tapasztalata Mikuni TMX 38-as fuvoka méretekkel kapcsolatban? A motor egy 2000-es husky wr 125.

Keme Te biztosan tudsz jó tippet mondani.
Előre is köszi!
Szép..nekem is van tc 450 Eladhatatlan most..
Pedig a KTM-mel össze merem rakni!
Önindító,teló,négycsapágyas kerék agy,titán szelep..stb
Én most hibás motort keresek..ócón!
husqvarna fejidom érdekelne! új- használt egyaránt, 2010es évjarattól, a legújabb modellre való érdekel, akár csak a lámpatest is elég, műanyag burkolat van,de kompletten is érdekel!
http://www.kepesmotor.hu/husqv... hibátlan mindennapi használatra való állapotban.
Nincs valakinek elfekvőben 2007es 125ös Huskyhoz feszültségszabályzója?
Hi! Hol?Menyi?Milyen állapot..?
köszi a választ,hát rohadt dühítő,hogy van egy yamahám,kb bármelyik motoros oldalra megyek,kiválasztom és rendelhetem is az alkatrészem,ez az egy hátránya van ennek a tipusnak úgy látom,igazán megerőltethetnék magukat az alkatrész piacon is!
Valakit nem érdekel 450 SMR 2006-os modell?
Hi,
láncszett a nagyvas.hu-ról .Pontosak, és a lapon választhatsz áttételt , h nem jó a gyári
Kopó, csere alkatrész , akár láncszett is innen , v universalmotor.hu
Spec alkatrész, khm az cumi... ebay, net, v Pápa, de szívem szerint nem ajánlanám Őket, mert 3x hazudtak a pofámba, és 3 hétig szívattak egy rendeléssel, de h van türelmed "emberi áron" meghozzák.
peace -
Smr 510 -hez ha valakinek van láncszetje fasza az írjon,vagy új vez.lánc? :)
Van olyan motoros bolt,ahól nem basszák el a rendelés és időben megkapom azt amit rendeltem a husqynál?
Csá. A méret 40×52×10
KÉRÉS! husqvarna sms 125 2002-es első teleszkóp szimering mérete kellene. kösz.
320mm-es tárcsa, jó szegecselés,nincs agyon kopva jó állapotban 10eFt, Kawasaki Zx10R Radial féknyereg 1 szezonos fékbetétekkel 10eFt, Husqvarna sm 125 höz átalakító szett 5000Ft. Postán is.
Helló srácok Véleményeket szeretnék kérni a Husky TE610-ről 98-as két kipufogos, hibák minden érdekel
Sztem itt próbáld meg.
http://bakonymotor.com/index.p...
Sm 125 vagy wr 125 2000-2005ig olajtartályt keresek
akinek van írjon kösz!
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni,vagyis tanácsot! Lenne egy Husqvarna tc 570 2002-es évjárat,4 sebességes,szerintem nagyon jó állapotban van a gépezet! Endurora szeretném használni,verseny,ez az,de nem hard enduro! :)) Szeretnék okosabb lenni! Köszönöm ha valaki esetleg tud választ írni!
Semmit,de én csak öregesen közlekedem
Meg próbálom eladni,ha nem megy el beszámitatom egy z 800 ba
ha szabad mekérdezni,miket cseréltél eddig a motoron,(blokk alkatrészekre gondolok
Sorry! 2000-es