Üdv! Segítséget szeretnék kérni! Husqvarna tc 450 -hez kuplung fedelet keresek...nem kell kosár se,lamella .....se csak a fedél és csavar!
Talán jó hozzá a ktm is vagy más endúró!
Segítséget előre is köszönöm!
ki tudja hogy az sm 610 tengelye meg fékei egyeznek e az smr510 esével?
nekem van sm510 esem és a 610 es krosz kerekeit venném meg,ha egyeznek a méretek
válaszokat előre is köszi
üdv érdeklödnék hogy nincs e valakinek husqvarna wr 250 bal oldali berugos hoz motor alkatrésze konkrétan ami érdekelne kuplung bal oldali dekni kompletten és a berugóhoz tartozó nagy fogaskerék ! elöre is köszi ajánlatokat a matyoka2@citromail.hu várok
Van egy nikaszilos hengerem dugó nélkül, meg van egy henger(acél perselyes)+dugó. Szépek,ezek nagy power nyelves 7felömlős hengerek.
Ezek tartalékba vannak nekem is.
Mutass képet milyen a tied pontosan.
Hello! Van egy bontott nagy poweres nicasilos hengerem powerrel, dugóval, amit most cseréltem le.A henger nicasilozása nem tökéletes de még használható.97-es évjárattól jó.Ha érdekel e-mail:ermi00@freemail.hu
tel:06 70 369 5534
Üdv:Imre
2006-os SM 610-hez keresek kuplung lamellákat, a neten böngészve ezt az egy forgalmazót találtam (Motormann Sport webáruház).
A kérdezett alkatrész ára:
Fémtárcsát egyáltalán minek forgalmaznak külön, azt mi a fenének cserélném?! Én csak a parafás lamellákat szeretném cserélni, de nem 50000 Ft-ért. :'(
Esetleg valaki szerzett már be ehhez a típusho kuplung lamellákat emberi áron?!
Köszöntem előre is!
Mail címem: jocooo1984@gmail.com
Tőletek, mint Husqvarna tulajok segítséget kérnék. Ha minden jól megy, jövőre egy 450 vagy 510 SMR gazdája leszek, de még nem tudok pontosan, hogy melyiket lenne érdemesebb. Tudnátok pár szót mondani megbízhatóságról, alkatrész ellátásról, teljesítményről?:)
Sziasztok! Tudna valaki segíteni? Nemrég vettem egy husqvarna sm 125-öst (2006) Sikerült lefulladnom vele.. és azóta sajnos nem indul Mi lehet a probléma?
2006-os SM 610 olaj fogyasztásával kapcsolatban mi a tapasztalatotok?!
5000 km-enként cserélek benne olajat, és kb 8 dl olajat kell rátöltenem ennyi idő alatt, ez normális?!
(A motor egyébkén nem füstöl és kifogástalanul működik...)
Köszi előre is a segítséget!
nem tudod véletlen,hogy az sm 610 és az sm 510 keréke tengely méretmés fékek egyeznek e?
Mikori motorhoz kellene ?
Nekem van egy 2000-2004 ig jó
:)
Talán jó hozzá a ktm is vagy más endúró!
Segítséget előre is köszönöm!
kéne nekem egy husqy szaki :)
ki tudja hogy az sm 610 tengelye meg fékei egyeznek e az smr510 esével?
nekem van sm510 esem és a 610 es krosz kerekeit venném meg,ha egyeznek a méretek
válaszokat előre is köszi
Ezek tartalékba vannak nekem is.
Mutass képet milyen a tied pontosan.
tel:06 70 369 5534
Üdv:Imre
2006-os SM 610-hez keresek kuplung lamellákat, a neten böngészve ezt az egy forgalmazót találtam (Motormann Sport webáruház).
A kérdezett alkatrész ára:
Acéltárcsa készlet - 8900Ft
Kuplung lamella készlet - 49900Ft
Fémtárcsát egyáltalán minek forgalmaznak külön, azt mi a fenének cserélném?! Én csak a parafás lamellákat szeretném cserélni, de nem 50000 Ft-ért. :'(
Esetleg valaki szerzett már be ehhez a típusho kuplung lamellákat emberi áron?!
Köszöntem előre is!
Mail címem: jocooo1984@gmail.com
64990FT 20 3764636
Eladó a Huskym. :)
link
2006-os SM 610 olaj fogyasztásával kapcsolatban mi a tapasztalatotok?!
5000 km-enként cserélek benne olajat, és kb 8 dl olajat kell rátöltenem ennyi idő alatt, ez normális?!
(A motor egyébkén nem füstöl és kifogástalanul működik...)
Köszi előre is a segítséget!