Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocsi akkor sajna ez nem jó .Egyébként vázszám alapján meg lehet mondani mikori.
tengely tuti nem jó
üdv évjáratott nem tudok mondom nekem olyan blokkhoz kellene a kuplung amin bal oldalt van a berugókar vizpumpa
helló

nem tudod véletlen,hogy az sm 610 és az sm 510 keréke tengely méretmés fékek egyeznek e?
Hali !
Mikori motorhoz kellene ?
Nekem van egy 2000-2004 ig jó
Üdv! Segítséget szeretnék kérni! Husqvarna tc 450 -hez kuplung fedelet keresek...nem kell kosár se,lamella .....se csak a fedél és csavar!
Talán jó hozzá a ktm is vagy más endúró!
Segítséget előre is köszönöm!
helló

kéne nekem egy husqy szaki :)

ki tudja hogy az sm 610 tengelye meg fékei egyeznek e az smr510 esével?
nekem van sm510 esem és a 610 es krosz kerekeit venném meg,ha egyeznek a méretek
válaszokat előre is köszi
üdv érdeklödnék hogy nincs e valakinek husqvarna wr 250 bal oldali berugos hoz motor alkatrésze konkrétan ami érdekelne kuplung bal oldali dekni kompletten és a berugóhoz tartozó nagy fogaskerék ! elöre is köszi ajánlatokat a matyoka2@citromail.hu várok
Van egy nikaszilos hengerem dugó nélkül, meg van egy henger(acél perselyes)+dugó. Szépek,ezek nagy power nyelves 7felömlős hengerek.
Ezek tartalékba vannak nekem is.
Mutass képet milyen a tied pontosan.
próbáltad már a http://www.husqvarna-racing.hu... oldalon lévő telszámot? tuti tudnak szeretni
Hello! Van egy bontott nagy poweres nicasilos hengerem powerrel, dugóval, amit most cseréltem le.A henger nicasilozása nem tökéletes de még használható.97-es évjárattól jó.Ha érdekel e-mail:ermi00@freemail.hu
tel:06 70 369 5534
Üdv:Imre
Sziasztok!

2006-os SM 610-hez keresek kuplung lamellákat, a neten böngészve ezt az egy forgalmazót találtam (Motormann Sport webáruház).
A kérdezett alkatrész ára:

Acéltárcsa készlet - 8900Ft
Kuplung lamella készlet - 49900Ft

Fémtárcsát egyáltalán minek forgalmaznak külön, azt mi a fenének cserélném?! Én csak a parafás lamellákat szeretném cserélni, de nem 50000 Ft-ért. :'(
Esetleg valaki szerzett már be ehhez a típusho kuplung lamellákat emberi áron?!

Köszöntem előre is!
Mail címem: jocooo1984@gmail.com
Husqvarna tc 250 és te 250,350 Akrapovic sistem!
64990FT 20 3764636
Tőletek, mint Husqvarna tulajok segítséget kérnék. Ha minden jól megy, jövőre egy 450 vagy 510 SMR gazdája leszek, de még nem tudok pontosan, hogy melyiket lenne érdemesebb. Tudnátok pár szót mondani megbízhatóságról, alkatrész ellátásról, teljesítményről?:)
Szia! Igen..én tudom mi a probléma... vidd szerelőhöz...nem kísérleti nyúl a motorszerelés(karbantartási tudni valók)
vezérműlánc,,meg sok minden kopó,,csak még spórolás van
Hello.
Eladó a Huskym. :)
link
Sziasztok! Tudna valaki segíteni? Nemrég vettem egy husqvarna sm 125-öst (2006) Sikerült lefulladnom vele.. és azóta sajnos nem indul Mi lehet a probléma?
Nincsen valakinek véletlen kijelzője?
hali mi kellene?
2500-3000 km illik a másik, hogy ne fél szintetikus olaj kell bele
Veletlen 510eshez nincs alkatreszed?;)
Sziasztok!

2006-os SM 610 olaj fogyasztásával kapcsolatban mi a tapasztalatotok?!
5000 km-enként cserélek benne olajat, és kb 8 dl olajat kell rátöltenem ennyi idő alatt, ez normális?!
(A motor egyébkén nem füstöl és kifogástalanul működik...)
Köszi előre is a segítséget!
volt tartalék igaz hogy bontot de szerencsém volt mert gyári alapméretes volt gyűrüvel egyűtt.