Hello!
Azt szeretném kérdezni hogy az mennyire normális hogy az első két teleszkóp szár közül a baloldali az nagyon puha, akár kézzel benyomható, viszonylag lassan nyeri vissza az eredeti helyzetét a baloldali meg nagyon kemény és azonnal visszaugrik az eredeti állapotába.
Gondoltam rá, hogy ezek így kiegészítik egymást, de akkor egyik oldal nagyobb terhelést kap mint a másik... a motor egy WRE 125
Esetleg ha valaki tudna ehhez a típushoz, olcsón ('98-as) felső kormány kiflit az jelezze. Köszönöm!
még annyit hozzá tennék...azt írja új láncszett...nézzd meg a képen a lánckerékről készült képet...háát erősen elhasználtnak látom,pláne hogy az még az a renthal lánckerék amivel mi is vettük...eléggé gondolatba ejtő,vajona szarrá kopott dugót kicserélték e valaha is...ha a 7ezres lánckereket sem cserélték...
ez csak kinézetre 2004es,am nem... ismerős a motor,haveré volt... motorszám alapján 99és 01özé tehető,pontosan már nem emlékszem,a külsöt könnyű rajtuk variálni,fiatalítani... több mint egy éve hogy eladta,3ért,már akkor sem volt egy erőbajnok,a kopott dugó és henger miatt...akkor még nikasilos volt a henger,de már volt benne szép húzás,de mérni nem mértük,elcserélte és pótoltak még rá,egyébként jó volt a motor,futómű zsír komoly! erősen alkudós az ár,és jól meg kell vizsgálni
Előzőhöz: Azt nem mondtam hogy persze közúton, és már megpróbáltam mindent, vegyesben lazán- meg kicsit durvábban, de próbáltam minél spórolósabbra venni, de mégis eszik mint a disznó...
Tudom, hülye kérdés, és tudom hogy megy ez, de kinek mennyit fogyaszt egy wr125-öse? Az enyém több mint 10-et megeszik, amit kurvára sokallok még úgy is h 2t meg powerszelep...
az lenne a kérdésem hogy gyári rezóbol valaki szedett e már ki folytást?és hogy hangosabb lett? vagy jobban megy sokkal?mik a tapasztaltok? (Husqvarna WRE 125) előre is köszi a válaszokat.
Eladtam a mocimat, msot megtudnám venni a tiedet, DE:
fórumba leinformálódtam rólad és azt mondták már nézték a tiedet, de nagyon gyenge, nincs benne erő, csak külsőleg szép a mocid, hiába cseréltél alkatrészeket, elvileg...akkor is gyenge. Mi az oka?
ezt írta vissza.
Hali!
Igen volt egy idő amikor nem volt jól beállítva(már elég rég volt az) és a csávó is hidegen húzta neki a kis eszével....
De most eljössz garantálom hogy nem lesz gond az erejével 3.ba kerék...
Szervusztok!
Van egy eladó Husqvarna CR 430-asom. 2-ütemű, 1990-es évjáratú. Jelenleg hajtókaros, viszont adok hozzá egy újat és rengeteg pótalkatrészt. 5-6 üzemórát futott dugó, henger, váltó és gyújtás van benne. A kuplungkosár és lamellák újak. Egyedül ez nem volt kicserélve, meg is adta magát. De mondom, az árban benne van az új hajtókar. 85%-os gumikkal. 100.000 csokitallérért adom. Azért adom el, mert múlthéten kedden vettem egy EXC 525-öst, és 2motort nem akarok fenntartani. Képeket találsz a profilomba róla.
A segítségeteket kérem; a mai napon eltűnt a képen látható Husqvarna SM 610 supermoto Budapestről a XIV. kerület Bánki Donát út 16. alól a mai napon 18:00 és 19:00 között, Rendszáma UJP-544
Amennyiben találkoztok hobbi célra hirdetett ilyen típusú motorral, vagy bontott motor alkatrész hirdetéssel, kérem jelezzétek...
hello mindenkinek.
Pr hete vettem 1 wr 125ös gépet.98-as.És hát ugye power gondok vannak mint minden elektromos powernél.:)
bennt van az akksi kinyitjuk a powert ráadjuk a gyújtást és szépen elzár csak menet közben nem nyit ki.ez mitől lehet?elektronika?
és ha igen hol tudok husqvarna alkatrézek után nézni?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Srácok, ha összejön az üzlet visszatérek a Husky táborba egy 2001 TE610el.
Vettem a Choppert ha két személlyel szeretnék motorozni, enduróra meg néha közútra állatkodásra viszont ez a vadállat jó lesz.
Azt szeretném kérdezni hogy az mennyire normális hogy az első két teleszkóp szár közül a baloldali az nagyon puha, akár kézzel benyomható, viszonylag lassan nyeri vissza az eredeti helyzetét a baloldali meg nagyon kemény és azonnal visszaugrik az eredeti állapotába.
Gondoltam rá, hogy ezek így kiegészítik egymást, de akkor egyik oldal nagyobb terhelést kap mint a másik... a motor egy WRE 125
Esetleg ha valaki tudna ehhez a típushoz, olcsón ('98-as) felső kormány kiflit az jelezze. Köszönöm!
miből tudom hogy 2004-es évjáratú?
http://www.kepesmotor.hu/husqv...
írtam a csávónak:
Hali!
Eladtam a mocimat, msot megtudnám venni a tiedet, DE:
fórumba leinformálódtam rólad és azt mondták már nézték a tiedet, de nagyon gyenge, nincs benne erő, csak külsőleg szép a mocid, hiába cseréltél alkatrészeket, elvileg...akkor is gyenge. Mi az oka?
ezt írta vissza.
Hali!
Igen volt egy idő amikor nem volt jól beállítva(már elég rég volt az) és a csávó is hidegen húzta neki a kis eszével....
De most eljössz garantálom hogy nem lesz gond az erejével 3.ba kerék...
szerintetek?:)
Köszönöm szépen!
Van egy eladó Husqvarna CR 430-asom. 2-ütemű, 1990-es évjáratú. Jelenleg hajtókaros, viszont adok hozzá egy újat és rengeteg pótalkatrészt. 5-6 üzemórát futott dugó, henger, váltó és gyújtás van benne. A kuplungkosár és lamellák újak. Egyedül ez nem volt kicserélve, meg is adta magát. De mondom, az árban benne van az új hajtókar. 85%-os gumikkal. 100.000 csokitallérért adom. Azért adom el, mert múlthéten kedden vettem egy EXC 525-öst, és 2motort nem akarok fenntartani. Képeket találsz a profilomba róla.
A segítségeteket kérem; a mai napon eltűnt a képen látható Husqvarna SM 610 supermoto Budapestről a XIV. kerület Bánki Donát út 16. alól a mai napon 18:00 és 19:00 között, Rendszáma UJP-544
Amennyiben találkoztok hobbi célra hirdetett ilyen típusú motorral, vagy bontott motor alkatrész hirdetéssel, kérem jelezzétek...
Köszönöm! Balesetmentes idényt mindenkinek!
:'(
http://www.kepesmotor.hu/motor...
http://www.kepesmotor.
hu/motor...
Egy hívást megér szerintem...
Nem sürgős a vétel, nézek valami mást helyette.
Pr hete vettem 1 wr 125ös gépet.98-as.És hát ugye power gondok vannak mint minden elektromos powernél.:)
bennt van az akksi kinyitjuk a powert ráadjuk a gyújtást és szépen elzár csak menet közben nem nyit ki.ez mitől lehet?elektronika?
és ha igen hol tudok husqvarna alkatrézek után nézni?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Vettem a Choppert ha két személlyel szeretnék motorozni, enduróra meg néha közútra állatkodásra viszont ez a vadállat jó lesz.
125: 50.000Ft
144 tuning henger: 60.000Ft