Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tolna megye, Siófok még úgy-ahogy szóba jöhet. SZóval megköszönöm az elérhetőséget, bár most egy kis reménysugár megcsillant a nagy fekete lyuk végén: van egy jó ismerősünk aki műszerész és általában minden elektromos gonddal kűzdő dolgot hozzá viszünk. A motort kicsit megnézte közelebbről, és már a világítása rendben működik, a csatlakozók a vezetékelésben mind el vanna korrodálva.. kicsit megtisztítja, kontektspray, miegymás. Remélem ha végigmegy így a motoron, ketyekgni is fog.
Egyéb tekintetben a Husqiról azon túl hogy piszok jól megy ha megy, a Brembo féke pedig messze felülmúlja mint amit várnál tőle, egy kalap szar ahogy össze van rakva.
Szervusz, ismerek egy nagyon jó motorszerelőt. Nekem az összes motoromat ő csinálta, nagyon korrekt és hatalmas szakmai tudása van. Somogymegyében van, Siófok közelében. Hová valósi vagy?
SZiasztok!

Husqi sm125 mocin most cseréltünk teljes hengerszettet, főtengely csapágyat. Most pedig állandóan leáll, és mintha az ülés alatti elektronika kopogtatására indulna el megint. Mára addig jutottunk hogy egyáltalán nem indul. Ki a túróhoz vigyem, aki nem húz le és megoldja a problémát? Nem tudtok segíteni véletlenül?
Üdv
Egy kis élet kéne a fórumba, emberek!
Mi például olyat verettünk, így egy egész éjszakás eső után. Elősször elmentünk portyázni, majd kimentünk siratózni. A siratókig nem jutottunk el, annyira csúszott. Mint ha jégen mentünk volna. Én meg beestem két fa közé, elég jó érzés volt.
Véletlenül nem tudsz egy 1988-as Husky CR 430-asra hűtőradiátorokat? Vagy olyan embert/céget aki teljesen felújítaná őlet?
Jó, ez attól is függ, hogy milyen terepre akarod használni. Csak szimplán poroszkálni akarsz, vagy a mászókázást részesíted előnyben? Ezt magadban kell lezzongorázd... Ja, terepre nem mindíg jó az olyan motor, amit nehezen lehet kontrollálni..
Hello!

Gyári SM-el mentem, és így ,,ránézésre" terepre nehézkesnek tűnne. Meg nem nagyon akarta szedni a lábát 120-130 fölött.

Meglátjuk.... próba szerencse...
van nekem egy 2002 - es Husqvarna SM570 - hidegen konyen megindul ahogy egy kicsit megmelegszik megall azt tobbet nem tudom meginditani ....mi tortenik ? segitsetek legyszives.koszi
Szeriintem mindenkinek mások az igényei, ezért mindenkinek kicsit eltér a véleménye... Az lesz a legjobb, hogy ha egyet kipróbálsz előtte, persze ha van rá lehetőség...
Sziasztok!

Lehet beújítanék egy 2006os TE 610-est, két kerékszettel.

Tudnátok pár infót adni, ha rendelkeztek efféle tapasztalattal:
- DRZ-E után terepen mennyire kezelhető (a nagy súly)
- SM szettel milyen utazó tempót bír a gép hosszú távon, milyen áttételt használtok?
- egyéb hasznos tanács

Előre is köszönöm!

Edem
Valakinek nincsen Husqvarna CR 430-ra való hűtője? Vagy nem tudjátok, hogy hol tudom teljesen felújítatni a hűtőt?
Eladva!
Helló engem érdekelne a membrán de nekem Honda crm-em van és a membrán számait le tudnád irni?
LE AKCIÓZTAM!
Nincs itt olyan "Húzvágnás" aki somogyban lakik és benne lenne egy kis endurozásba?
30ezerérét kapsz a krosszmotorok.hu-s csávótól kompletten nullkilométereset. bár lesz vagy fél év míg elpostázza...alkudni esélytelen mert úgy kioszt tahó módon, hogy köpni nyelni nemtudsz.
Szerintem igen
sziasztok!
SM 610(2006) tulajok től kérdezném elsősorban, hogy a km/h mutató javitható-e elektromos műszerésznél vagy inkább másikat rá? ha már ahogy remeg a motor és tünedeznek el a számok fele vagy a negyede akkor már hirtelen nem is látom hogy mennyit mutat vagy csak bevillan. meg kormány mozgatásnál is
Sziasztok! Husqvarna te 350-hez szeretnék alaktrészeket.Tudnátok segíteni hogy hol lehetne hozzá kapni.Gyűrüszett meg szelepszár szimering kellene.Valami boltot ha esetleg tudnátok,azt megköszönném.
Szervusztok!
Nemrégiben jutottam hozzá ehhez a Husqvarna CR 430-ashoz, és tegnap berúgáskor eltörött a bal oldali blokkfél. Akinek van egy elfekvőben, az ne habozzon, jelezze!

http://www.kepesmotor.hu/husqv...
Ha pedig valaki ezt nézegetné, sajnálom, de én vettem meg! :):)
És rohadtjó gép!
Hoppá tényleg nem hiszem hogy lapul mert csak azt tőltik ide is be amit a hirdetések között látsz
Köszi :D sajna a kért oldal nem található :(. Láttam amúgy az összes hirdetést használtautón, képesmotoron, reménykedek lapul itt a fórumon valami nem hirdetett gyöngyszem