Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi!
010 és 015! 0,05 toleranciával
Ugrik ha átfúvókázod. Garancia nincs km-hez kötve. De a szervizekhez igen. De garancia érvényesítéséhez Ukrainaba kell vinned
Szerintetek ha kicserélem a fúvókát és a fojtott kiput akkor ugrik a garancia ?
egyébként hogy van meghatározva a garancia, kilométer vagy év szerint és mennyi ?..második tulaj vagyok..nem én intéztem az adásvételt nyelvi nehézségek végett
Még annyit szeretnék meg tudni,h a fogyasztása kb menyi lehet 100km-en?
Hali! Valaki megtudná nekem mondani te610 még a régebbi blokkosoknál mekkora szelephézagot kell állítani? Az enyém 2000es évjárat.
Sziasztok!A motoromat árulom és ajánlotak érte egy husqvarna wr 250-t 89 évjárat azt szeretném meg tudakolni,h alkatrészileg mennyire ellátott és drága buli e az alkatrész.?Előre is köszönöm a válaszokat!
Hali! 40es dellorto phm-hez lehet valahonnan schuber hengert szerezni ?
sziasztok!
van itt valakinek wr250ese
Messze van az még csak most elkezdek nézelődni és üzemórásról szó sem eshet azért kérdeztem rá :D
Csak nem újat akarsz még úgyse láttam 630-ast
És a 630? :D
Köszi
Az 510 üzemórás a 610 nem
Szép napot mindenkinek.
Olyan kérdéssel fordulnék felétek, hogy nézegettem az SMR 510 illetve SMS 610-eket és volt pár hirdetés ahova az volt írva hogy hány üzemóra van benne, de rendes közúti forgalomba lett használva és rendszámos volt és hogy ez a két típus nem üzemórás nem?
Köszönöm!
Lóg az elsővillám... Lehet vele valamit csinálni? Mondjuk cserélni valahogy a csúszóperselyeket. Ha igen, milyen árban lehet? És ki művel ilyet?
Különbségek: Villaszög, váltó, gyújtás, SM-TE közúti forgalomban részt vehet, TC nem. SM önindítós, TE-TC berúgós. Mind ÜÓ-s.
Sziasztok!

Segítsetek legyetek szívesek abban, hogy van-e, és ha igen, akkor mi a különbség az SMR, TE, TC között a kerekeken kívül, illetve, hogy melyik a legkevésbé szervízigényes!?
Előre is köszönöm!
Heló, pl: Krosszmotorok.hu-n, ők hoznak olaszból ilyen cuccokat.
Sziasztok
honnan lehet beszerezni tuning és nem tuning alkatrészeket sms 125-öshöz ? pl sport kipu .. karbi.. meg fejidom..stb
és létezik olyan hogy gyárilag fojtásmentes ?..ezt irta egy eladó és igy neki 30 le..
ebből a következő kérdés hogyan lehet eltávolítani a fojtást ?
Pedig elég sok motornál így van...
nem vagyok szerelő , de ilyet nem hallottam még, nkm ez nagyon új
Azt szeretném kérdezni, hogy a 2000 utáni és kb 2004 es évjáratig TE 610 mennyire megbízható , az sm és enduro változat is érdekelne.Az enduróból nehéz supermotot csinálni?