Hali.
Véleményeket szeretnék hallgatni te610-ről.
Van egy eladó 1998as évjáratú és lehet hogy érdekelne, de előtte szeretnék kicsit többet megtudni erről a típusról.
Bármilyen tapasztalat érdekel ezzel a típussal kapcsolatban.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Meg van,találtam egy teljesen gyárit szervizkönyves első tulajos hornetet 2008-asat 9000km-es, tényleg hibátlan, és marha jó áron az ember mondta is hogy nem hirdetni akarja, hanem eladni Furcsa egyhenger után 7-8 ezer fölé nem nagyon "merem" pörgetni, meg volt szokva az egyhenger. Tetszik nagyon így elsőre. Bár nem sokat mentem vele, jogsim még nincs meg, csütörtökön vizsgázok. De sokáig sajnáltam és még most is a 610-et. Jólenne lenne mind a kettő
Hát köszönöm mindenkinek az infót :) megprobálom azokat megnézetni amit mondtatok :) egyébkénet nekem is melegen pöc röff megy :D de hidegen halot madár :D
Hali.
Van egy eladó 1998as évjáratú és lehet hogy érdekelne, de előtte szeretnék kicsit többet megtudni erről a típusról.
Igen,lehet..de csak első ind..mikor sokat áll,mert utána egész nap semmi baja! Utána,viszont csoda jóóóó a menet teljesítménye.)))Mondjuk nekem kicsit erős a géb endurózni főleg.))
Hali! Kíváncsi vagyok mi az oka..nekem is tc 450 van!De indul,)))Első inditásnál megszívja magát( sokat kap,mert a sziv. egyből vissza kell nyomnom ebből gondolom... dur-pofázik..de utánna egész nap szépen indul.)))
új vezérműlánc (és hozzátartozó tömítések, olaj és szelephézag állítása), müszaki, fényszóró (besárgult, igy cserére szorult)
Ha ilyesmire lenne érkezésem, asszem nem gondolkoznék egy percig se
Ati, elfér, itt is ott is, ezért jó lenne sajátodat eltolnád
régi 610re nem tudsz rakni önindítót. Amit szentcars leirt, az ok, ha a 610 optimálisan bevan lőve, és delorto karbija nem a halál szélén áll.
Jó motorozást az uj tulajoknak!
Eladó használt motorjaink:
SM450RR 2006 0 üzemóra teljes revizió után, amugy 64 Üzemórát használt.
SM610 2006 7800km, leszervizelve új műszaki
TE 449 2011 1970km
CR125 2012 71 Üzemóra
CR65 2012 2. dugó
SM510R 2008 1260 km (X-trig, carbon, Kite+Alpina belső nélkerékszett, stb.)
TE510 2009 2920km
SM510R 2010 3120km
én a többi motyóra gondoltam régi oldalon milyen alkatrész volt? tuning cuccok horribilis áron ami más márkánál sem olcsóbb nem azért mondom...