Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Attilával még nem volt ilyen gond,hogy ne vette volna vissza a nem megfelelő "szarságokat"...de erről a trojákról már többször is hallottam... aljas egy húzás...
Janiiiiiii mi van veled,mér sirdogál mindenki ,nem szolgálod ki a vevőket
Azon a tel számon érdeklödj alkatrész végett amit adtam lehet hogy várni kell rá de az is lehet hogy polcon van a cucc
nekem nem lessz alkatrészeM ? ?
Tudtok esetleg olyan web oldalt ,ahol husqvarna alkatrészek vannak?
köszi előre is
16os első és 45ös hátsó szép állapotú lánckerekeim is vannak eladók.
Más megoldás nem nagyon lesz hozzá, én is 2T vettem csak EXC250be, itt is egy hosszabb áttétel a csókolom.
Jelenleg utcán 14/40 van fent SM szettel, terepen meg 13/48.
Igaz a 14/40 közel 180 véget produkál, lehet 13as lesz elől, francnak sem kell akkora sebesség.
Ha valakit érdekelne lenne eladó hátsó lábtartóm és hozzá a konzol is ami SM610en volt.

http://riderblog.hu/wp-content...
alkatrészhez sok szerencsét.. még jó hogy lassan tél lesz... egy darabig nem fogsz akkor motorozni..
na most megy rendesen a szekér,azért lassan meglesz a generál.
akkor ne haragudj!
nem neked volt címezve az előző hozzászólásom
2003
raksz rá egy szolidabb áttételt azt ennyi majd megszokod vagy nem
2001 vagy 1999
attól függ mikori évjárat
Szevasztok!
Tudnátok segíteni, hogy hogyan lehet lebutítani egy 250-es 2T endurót a végletekig, úgy hogy maradandó károsodása ne legyen? Tegnap vettem egy Husqvarna WR 250-est, de bitang erős. Valaki segítsen!
Köszönöm!
nem
Hellotok!
A TE610 üzemórás gép?
Hali TE610 nagyon nehezen indul a gép szét lett szedve összerakva karbi kipucolva de nem változott a helyzet vezérlés helyén szelephézagok jók esetleg ötletek h mi baj lehet?
én egyszer rendeltem tőle yz125höz főtengely sonkát, ami nem lett jó hozzá, pedig állítása szerint az az évjárat volt..nekem se akarta visszavenni, de végül megállapodtunk hogy küld komplett főtengelyt hajtókarral, én meg kifizetem a különbözetet..az jó is lett, igaz drágábban, valami 15ezer különbség volt köztük, de megérte. Végül is korrektek voltak. Azóta sok gazdája volt a motornak, és azóta is megy.
Először nekem is annak tűnt, már vettem tőle egyszer egy hátsó főfékmunkahengert, az a mai napig működik is szépen, de hát ezzel benéztem...
jaja tudom ki. egyszer akartam töle venni vmit cs nem volt neki de korrektnek tűnt akkor.
Nem, Csetényből Troják Zoltántól... állította hogy jó lesz, meg minden, én hülye meg hittem neki
megegyeztünk még mielőtt megrendeltem volna hogy ha nem jó visszaküldhetem, vissza is küldtem csak nem vette át, így rajtam ragadt...
fogadni merek mesterszállásról vetted.csak a hirdetes szövege miatt.. bocs ha tévedek
Ide is kirakom hátha valaki keresne ilyet:
http://www.kepesmotor.hu/motor...