Attilával még nem volt ilyen gond,hogy ne vette volna vissza a nem megfelelő "szarságokat"...de erről a trojákról már többször is hallottam... aljas egy húzás...
Más megoldás nem nagyon lesz hozzá, én is 2T vettem csak EXC250be, itt is egy hosszabb áttétel a csókolom.
Jelenleg utcán 14/40 van fent SM szettel, terepen meg 13/48.
Igaz a 14/40 közel 180 véget produkál, lehet 13as lesz elől, francnak sem kell akkora sebesség.
Szevasztok!
Tudnátok segíteni, hogy hogyan lehet lebutítani egy 250-es 2T endurót a végletekig, úgy hogy maradandó károsodása ne legyen? Tegnap vettem egy Husqvarna WR 250-est, de bitang erős. Valaki segítsen!
Köszönöm!
Hali TE610 nagyon nehezen indul a gép szét lett szedve összerakva karbi kipucolva de nem változott a helyzet vezérlés helyén szelephézagok jók esetleg ötletek h mi baj lehet?
én egyszer rendeltem tőle yz125höz főtengely sonkát, ami nem lett jó hozzá, pedig állítása szerint az az évjárat volt..nekem se akarta visszavenni, de végül megállapodtunk hogy küld komplett főtengelyt hajtókarral, én meg kifizetem a különbözetet..az jó is lett, igaz drágábban, valami 15ezer különbség volt köztük, de megérte. Végül is korrektek voltak. Azóta sok gazdája volt a motornak, és azóta is megy.
Nem, Csetényből Troják Zoltántól... állította hogy jó lesz, meg minden, én hülye meg hittem neki
megegyeztünk még mielőtt megrendeltem volna hogy ha nem jó visszaküldhetem, vissza is küldtem csak nem vette át, így rajtam ragadt...
Tudtok esetleg olyan web oldalt ,ahol husqvarna alkatrészek vannak?
köszi előre is
Jelenleg utcán 14/40 van fent SM szettel, terepen meg 13/48.
Igaz a 14/40 közel 180 véget produkál, lehet 13as lesz elől, francnak sem kell akkora sebesség.
http://riderblog.hu/wp-content...
Tudnátok segíteni, hogy hogyan lehet lebutítani egy 250-es 2T endurót a végletekig, úgy hogy maradandó károsodása ne legyen? Tegnap vettem egy Husqvarna WR 250-est, de bitang erős. Valaki segítsen!
Köszönöm!
A TE610 üzemórás gép?
megegyeztünk még mielőtt megrendeltem volna hogy ha nem jó visszaküldhetem, vissza is küldtem csak nem vette át, így rajtam ragadt...
http://www.kepesmotor.hu/motor...