Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ui.:Még annyit kiszeretnék emelni ismételten a félreértések elkerülése végett,hogy a motor a szakszerűtlen javítás miatt hullott szét nem pedig egyéb okból kifolyólag!

További szép estét mindenkinek!
Itt megértelek!
Itt félreértesz!
Én innentől szeretném lezárni a dolgot!
Csupán szerettem volna megosztani a történetet!
Viszont a szóban forgó személy arra nem vette a fáradságot hogy kaparjon pár sort ha már szó van róla!Vajon miért?

Modortalanságomért elnézést!

Üdv..
Ráadásként tudok egy telefon beszélgetésről is melyben segítséget kért 'x' 'y'-tól ,hogy oldja meg az elk*** munkáját!
Ő indít eljárást? Mikor én nem tettem semmi negatív lépést az irányába magáncélúan amiért ekkora kárt okozott felelőtlen munkájával?
Szerintem ha itt valakinek lenne erre oka az én lennék!Viszont papírok nélkül...
Az eladó is hazudik össze vissza...
Akárhonnan is nézem én vagyok a f... rossz oldalán..
De nyugodtan hozzuk ki az említett embert ártatlannak...Na neee
De van ott egy fönöke, aki mással (pl. velem) szemben felel a munkájával. Motort ott nem javithat. Mint otthon nem javithat kisgépet!
Akkor nem öt kéne felhivnod? Illetve, azt elsösorban aki megbizta a javitással! Mert, az ahogy irtad nem te voltál! Lényegtelen, a Veszprémi üzletben nincs motorszerelés!

Egy aproság: A jó hírnév megsértése miatt indítható büntetőeljárás, illetve kárigény!

Hogy ezzel a megnevezett "szerelö" él e, azt nem tudom! De nekem nem okozna gondot.

Mit mond az eladò egyébként? Mikor volt a javitás? Nem akarok senkit sem védeni, de lehet nem akart többet "költeni"?! Bár akkor én nem nyulnék hozzá!

Gyerekek, lehet drágább egy javitás bármilyen szervizben, meg az áfa is kellemetlen, de igy van bizonyiték az elvégzett munkárol, ami cross ide vagy oda, garancia köteles!
Nekem nem az a célom,hogy lejárassam a szervizt, sőt 1 szóval nem mondtam,hogy rossz!Viszont ha Berget így oldotta meg akkor még biztos van más is a tarisznyában!
Ott dolgozik!Ez tény!Nem én találtam ki!
hát ez nagyon sajnálatos :( hát szerelő legyen a talpán aki kibírná izzadság nélkül ha ilyet tenne gépemmel, viszont az nem szép összehoztad a károd a husqvarna szervizzel ha a srác otthon kókányolta ezt így össsze azért csak ő a felelős, egy valamire is adó szervizbe azért ilyen amatőrséget nem hiszem hogy valaha is megengednének főleg nem verseny gépeknél!
Kedves foxinredsox!

Tudtommal a motort a szervizben dolgozó Gráczer György csinálta!
Azt nem említettem,hogy ez szervizben vagy saját otthonában történt!Sajnos mivel a 'javítás' bár én inkább rongálásnak/kókányolásnak nevezném az utóbbi helyszínen történt nincs javítási munkalap se számla tehát a garanciával kitörölhetem a..... Jobban mondva nélküle!Már pedig ezek nélkül esélytelen bármiféle megmozdulás is!

Üdv.

Üdv.
Kedves Berger, megkérnélek hogy a Husaberged meghibásodását ne keverd össze a Veszprémi Husqvarna szervizzel, ott motorok javitásával 2 éve nem foglalkozik a cég! Ha gondod van akkor fordulj oda ahol a javitás volt, illetve ahoz aki ott javitatta, a javitás munkalapjával és számlájával ugyanis garancia köteles lenne, minimum fél év. Mert hogy Veszprémben nem az biztos! Husaberg meg föleg nem. Mert nem engedem!
Még amikor megvolt a Husqvarna töltöttem fel egy videót youtube-ra Bánom hogy nem többet olyan bivaly hangja volt.... kár hogy megváltam tőle :D

Megosztom veletek:

http://www.youtube.com/watch?v...

:D
szevasz mit cserélt, hol használt fémragasztót?
A motort Januárban vettem, még 1 métert nem mentem vele..Próbaúton nem volt vele semmi gond, hangján se lehetett semmit hallani..Mivel nem ismertem a motort gondoltam jó lenne tisztába lenni milyen állapotban van a technika..Nem számítottam erre! 6000 Ft-os alkatrészt kellet volna normálisan kicserélni a szerelő úrnak Veszprémben..mint kiderült ez nem sikerült neki így a váltón ill. kuplungon kívül minden cserés! (Husqvarna szervíz Gráczer György)
Gráczer György úgy gondolta,hogy szakszerű a fémragasztó használata a blokkban!Emiatt elszakadt a vezlánc..következménye pedig a képeken látható!
hello lenne egy olyan kerdesen hogy szerintetek mi lehet a problemaja a motoromnak ha 1xercsak kiverte a vizpumpa csavarjat menetkozbe elment a viz es azota semmi kicsit problemas volt elotte a kuplungom de mas hibat nem vettem eszre husky sm125 ha barmi segitseggel tudnatok szolgallni szivesen fogadnam
Ezt hogy sikerült össze hozni?
hát ez nam valami fasza , megosztod velünk a történetet?
Tamás cserélte, és még emlékszek direkt nem is húztuk túl... ő sem értette mi lehetett vele. én nem mertem volna belekezdeni a cserébe ...inkább aki ért hozzá az csinálja én csak megfigyelő vagyok olyankor ...
Végül is a Fém ragasztó mindenre jó megoldás!
Remélem büszke vagy magadra!
Ismerős? Te csináltad!
te cserélted vagy Tamás? :) Tul huzva?!