Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát igen. de kutya se gondolta vna h nemjó a katalógusuk.. ja egy kérdés még. kormány csapágy csere után szorult a kormány mint az állat majdnem betakartam magam a motorral menet közben annyira. kosz nem mehetett bele szétszedtem kitakarítottam koszt nem láttam benne de azóta jó. nem értem mi lehetett vele. nagyon csunyán szorult. vmi ötlet h mi lehetett a baj?
tartály uj ára elenyészö, 5-8ig egyforma fékbetét, csak a ferodo katalogus hibás! minek is van telefon :)
erre turázol megálsz és kicseréljük bérmentesen!
meg egy kiegyenlítő tartály is kellene, bár az már nemsok pénzben... mert elvan repedve hálistennek és szivárog a víz és rohadtul idegesít, bár nagyon minimális fogy de akkor is..fékbetéttel is megjártam.. rendeltem 2006osra valót előre..na az nem jó bele, csak a 2007-esé és katalógusban néztem ferodonál... csere díj (bontatlan volt) plusz 10% ami nem sok, de pofám leszakad, hogy az ő balfaszságukért még én fizessek..
baszki erre nem is gondoltam.. igazad van. annak meg más a tankja.. akkor nem megyek rá.. ugye mondtam, hogy az összes idom rajta belerohadt(a tankba)... aztán gondoltam ha elfogadható áron van a tank. akkor veszek új piros idomokat rá, aztán szép lesz... de jo hogy mondtad ... de akkor az nem is jo a 2006-osra? nem akarom átépíteni amugy

mert még mindig felkúr az az idom... tudod mondtam, hogy jobb, bal oldalt megforog a csavar. baloldalit kitéptem mert az ülés alatti csavar volt(igy azzal nem lett gond).. de a jobboldalon meg a tank oldalán forog meg.. azt se fúrni se semmit nemtudok vele... kitépni azt meg nem merem.. akkor marad igy.. pedig annyira kiakarom cserélni azt a piros idomot, annyira nem szép már.
a tankkal mit csinálsz? 2009es SM610 nem létezik, csak 2008as az fekte villás és fekete felnis. és ugye 2007töl injektoros, hacsaknem injektorosra épitesz át
96-tol tuti nem!

Volt szivetek azt a szép TE510et 1990böl szétbontani? Ha egybe van még akkor érdekel.
thx
krosszmotorok.hu-n kérdezz rá, pont van nekik most egy 2009-es sm610.. én már jelentkeztem egy tankért meg egy kiegyenlítő tartályért... igaz nem válaszoltak, meg nemtudom alkatrésznek adják e de egy próbát megér.
A szám változott: 06/30/8557633, kérlek titeket ezután ezen a számon keressetek.

Kistrojak
Köszi :)
Az érdekes mert a Wr, SM és Cr 125 97-2012 ig egyformák 53,95- ös furattal és 19mm-es felső csappal. A 95-96 Wr/Cr és a 95-97 WRE 55,95-ös furatú 20 mm-es felső csappal. Mérnél te nekem egyet nincs kedvem egy tolómérőzés miatt elutazni Debrecenből Veszprémig. Előre is köszi
Szia

A henger 1996-os évjárattól passzol CR, WR, WRE, SM, SMS 125 motorokra.
Személyesen megtekinthető és egy tolómérővel összehasonlíthatod a jelenlegi hengereddel. A számra nem mondanék semmit, van hogy ugyan az a henger több számmal kerül forgalomba.

Kistrojak
55,95 mm alapméretű hengered van? 8000 67050 a gyári száma, a henger falán a 67050 van csak beütve elvileg. A rövidebb power házas 98 előtti WR-ekhez.
Srácok milyen hőértékű gyertyát használtok és főleg milyen olajat? Nekem is ilyen a gépem és mikor Repsolt használtam B10EG gyertyával ugyanez volt hogy melegedés után alapjáraton fulladozott. Próbáljatok ilyen hidegben (0-15 fok között) 8as gyertyát, melegebb időben 9-est és javaslom a Silkolene olajat. Nagyon magas lobbanáspontú racing olajak kis fordulaton nem égnek el tökéletesen és beköpik a gyertyát...
ha találsz szólj nekem is mert nekem is kell egy XD
Szerintem tiszta felesleges mert az utas 5 km után úgy is gyalog akar majd menni
krosszmotorok.hu-n emailt keresd meg és kérdezz rá sztem van nekik bontottból.. telefonra nem nagyon reagálnak, illetve van hogy kikapcsolva vannak, szóval email a biztos, arra válaszolnak mindig...
Sziasztok!
Valakinek nincs véletlenül elfekvőben sm610-re utas lábtartója? Vagy esetleg ötlet, ahonnan jó pénzért be lehetne szerezni?
Előre is köszi!
bameg ma pont ugyan így jártam. Eltört az egyik szelepszáram, és belevert a dugóba. Holnap megyek a gerecsmotorhoz Tarjánba. megkérdezem neked és rád írok.
Atesz jól írja, max a sarat meg a rozsdát leviszi meg a fém színet ami a meleg miatt van. szal a koszt leviszi de az alapszine az a szalmasarga ittott lila fél óra használat után ugyanugy ott lesz. csak a retket viszi le szép fényes nem lesz.
Fehér cif + szivacs csodákra képes
Ne motorozzatok ma mert elestek és letörik a fékkarotok meg elhajlik a kézvédőtök!
sziasztok, olyan ügyben érdeklődnék hogy van e valakinek valami tapasztalata a leömlő tisztításában, hogyan tudnám ujjá varázsolni, itt a tavasz az meg ott csúnyálkodik :(
A beriket már eladtam mert szűk volt, most egy fekete van, majd gurulok még arra most már jó az idő :D