Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az a gáz hogy nekem a tank oldalába is belevan rohadba, azzal meg nemtudok mit kezdeni. mert látszódik. meg az idomot nem akarom szétbarmolni. a légszürőét énis fúrni fogom de nincs rá időm most..

a tankon meg nemtudom milesz.. pedig igen én ugy dizájnal készülök tavaszra:) persze még csak tervezés fázisában áll. hogy milyen legyen hogy legyen.
Elfogadom, faterom esztergályos(volt). már nem ezzel foglalkozik. de megnézném.emailem adatlapon van.elvileg
Sziasztok!
Csináltattam az Sm-re bukógombát! Ha gondolja valaki és tud esztergáltatni, akkor a rajzot szivesen elküldöm, és egy jó szaki ki tudja neki esztergálni!
Sziasztok!
Nekem is hasonló problémáim vannak a tankidomnál is meg a légszűrő háznál is... ezek a fránya csavarok nem igazán akarják az igazságot!Akkor nektek sincs tuti tippetek rá?
Miben mesterkedtek? Talán új dizájn?
Én a légszűrő csavarokat át fúrtam
A tankidomot az nekem se jön le de meg próbálom úgy ahogy te
Hat egy párat nem tudok. A jobb tankidomrol 1 csavar megforog baloson is egy deazt le bírtam operálni úgy h a tank tetején levő csavar volt és az idomot megvagtam és le bírtam szedni. Meg a legszuro 2 csavarjat nem bírom, a legszurot épp hogy kibirom bujtatni. Kurvara idegesít, smi orvosság nincs rá én mar mindent fújtam kentem mar rá ütöttem vertem sehogy se jön le. Nincs ötletem. Max kifurni de pont a tanknal van, szóval az is gazos. bár lehet letepem és veszek 1 új tankot ebayen nemsokert van meg 2 új idomot ra. Vagy így rohad meg
Szia!
Köszi mindenkinek a válaszokat!
A sárvédő kb. 20E Ft lesz, de majd ha megérkezett, akkor megírom a pontos árat. Amúgy már megoldódott a dolog, pont ma írtak e-mailt!
Holnap várják a postát aztán küldik is!
eladó KTM,Husqvarna 4t AmalSem gyujtáselektronikatrafó,
bordó 5vezetékes(TM 11-10) szacsomotor@freemail.hu
Meelyiket nem bírod leműteni, mert nekem is van ilyen problémám
inkább szerintem telefonon rendelj, az a biztos, mert lehet hogy email nem érkezik vagy ér oda.. meg szerintem egyszerűbb... de idomra van hogy várni kell.. nekem hűtő idom volt 3hét. mert nem volt raktáron.

megkérdezhetem hogy mennyi volt a farokidom? mert énis lecserélem majd a csunyább idomokat, meg persze amelyiket lebirom műteni
Helló!

Nekem is épp farok idom (enduro) volt max. 1,5 hét volt.
Husqvarna 4t gyujtáselektronika eladó
szacsomotor@freemail.hu
Heló, Én is pont farokidomot rendeltem kb 1 éve pont így mint Te és vártam vagy 10 napot rá ótán írtam megint Emailt és akkor mondták hogy nagyon sajnálják elnézést kértek de vmi okból kifolyólag még nem küldtékel és ettől a naptól kb 4-5 napra ittvolt a posta.
Sziasztok!
Korábban írtátok, illetve visszaolvasva is láttam, hogy alkatrészeket a husqvarna-racing.hu-ról tudok rendelni. Az lenne a kérdésem, hogy nektek mennyi ideig jöttek meg a cuccok a motorhoz? Jelen esetben egy hátsó farokidomot rendeltem e-mailben, mondták, hogy írjam le az adataimat, és majd jeleznek, hogy mikor és hogyan tudják küldeni, de ez már nem most volt, és azóta sem írtak mail-t.
Köszi!széles utat!A szemetelésről meg:blablabblablabla.....blabla..bla
szia a vimeoról:
http://vimeo.com/28742074
de legközelebb privátba (e-mail) mert még megszólnak hogy teleszemeteljük a topicot
Szia kiskiru!Az élni tudni kell videót honnan van..a youtubon nem találom kéne a link!üdv laci
Köszi :) felhívom!
Nincsmit, Sajnos ez van :( Képesmotoronvan ez a bontott Husqvarna cr kérdezzrá hátha passzol a fék. http://www.kepesmotor.hu/husqv...
Köszi az infót! :( nem örülök. Remélem tudok még hozzá szerezni. Írtam a husqvarna-racing nek, most várom a választ. Első fékkar kellene, még mert elengedi a nyomást fent a karnál. esetleg tudsz valakit?
(Y)
Sziasztok!

Nyilván mindenki Husqvarna őrült, aki a fórum ezen részén tölti a szabad perceit, óráit!
Szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy Magyar Husqvarna oldalt a Facebookon! Sokan ismertek már minket, de még mindig nem vagyunk elegen.
Ha van facebookod, nyomj Te is egy lájkot az oldalunkra, ahol értékes tippeket, fontos információkat és híreket olvashatsz, valamint számtalan Husqvarna motort nézegethetsz képen és videón egyaránt.
Szóljatok ismerőseiteknek is, ha ők is Husky őrültek, vagy ha még nem azok, akkor is szívesen várjuk őket!

Ne feledd! Csak két kattintás az életedből! Lájkold a Husqvarnát!
HUSQVARNA MOTOROK MAGYARORSZÁGON
1999-évj feletti nem passzol csak az alattiak, 98-99-eseké az ami tuti rá megy.
köszi :)