Sziasztok!
Vettem egy 2001-es TC 570-et tudtok róla valamit mesélni? Bármi ill minden érdekel! Össze szerelés, minőség szervízigény valami gyerekbetegség?
Pátyon van egy nagyon jó műanyagos. Most hoztam el az elemeket kipótolta a letört részeket, meghegesztette. Nagyon faja lett ha valakit érdekel írjatok rám megadom a számot, ja és egy nap alatt megvolt.
Én is fogom matricázni a hátsó sárvédőt van 2db Husqvarna feliratom és felteszem, annyit fogok vele csinálni hogy le törlöm higítós rongyal és picit hajszárítóval meg melegítem nehogy legyen rajta vmi kis pára ebbe a hülye időbe és teszem is fel. Én szerintem nem jön le ha jó a matrica.
Sziasztok!
A hátsó sárvédőmet szeretném matriciázni, és az lenne a kérdésem, hogy csak simán ragasszam fel, vagy jobb lenne ha egy kicsit "rámelegíteném"? Aki már csinált ilyet légyszi írja már le a tapasztalatait!
Előre is köszi!
Sziasztok!
Itt vannak az ígért rajzok a bukógombákhoz! A bal első kép feletti a jobb első bukógomba, a bal hátsó felett pedig a jobb hátsó gomba rajza van, csak már nem fért rá a lapra!
nekem is az tünt fel először
meg az hogy milyen patika egy gép, hát az enyém nem ilyen séép
fel kellene újítani a műanyag elemeket mert már karcosak meg a a dekli amiről beszélsz is már megkopott csúnyán azt is fújni kellene, hát kell dolgozni az enyémen még hogy ilyen patika legyen, mikori a
t4tero gépe?
Valaki hozzáértő leírja, hogy az én gépemen baloldalt a dekninél van aza 3 csavarral felszerelhető kis darab a közepén, T4tero gépén nincs... Tudom, hogy egy évvel későbbi az övé, meg injektoros, de mi a különbség,vagy már meg is válaszoltam ?
emiatt az egy miatt utálom a supermotokat, endurokat...amugy meg ma tettem vissza a raptor dobot, kis karbantartásra volt oda... újralett tömve meg egy kis polír... a hangja kárpótolt udvarban mentem pár kört. szomszéd biztos imádott..
a levegőszűrő fedélnél nekem is elforog , de ha majd melegszik egy kicsit az idő tüzetesen szétbontom az égész gépet és cserélem az összeset ami kicsit is nem tettszik a robeszba is van 1 tonna csavar amit cserélni kellene mert elforog beleszakadt stb, 1 hétvége 1 fúró 1 csavarkiszedő klt és sok türelem XD csavarokat elviszem mintának a csavarboltba és kicserélem az összeset, majd a meneteket szépen kitisztítom megkenem és már pöcö röfi is lessz eljött az idő hogy mindkét gép megkapja ami neki jár
Vettem egy 2001-es TC 570-et tudtok róla valamit mesélni? Bármi ill minden érdekel! Össze szerelés, minőség szervízigény valami gyerekbetegség?
Előre is Köszönöm Mindenkinek!