Szerintem segg függő nekem max 150-200 km amit kibírok fájdalmak nélkül, de ez nem túra motor wazze hanem SUPERMOTO ja és sok van belöle eladó max 10 db ha van fent hirdetve tényleg kibaszott sok alkatrész szerintem amit megrendelsz meg is kapot
Ha motort akarsz venni gondolom azért írogatsz minden forumba akkor el kell menni és ki kell próbálni aztán amelyik tetszik azt meg venni!
Ha szétvágják ez is széthullik és az alkatrész ehhez is pénzbe kerül. A túra a seggedtől függ nem a motortól! Tavaly én mentem egy nap alatt egy Déva-Tokaj távot, ami kellemes 350 km.
Sok eladó van belőle?! Mennyi is?! 5-10 db? A'mánsok! Kátéjemet néztél? Abból lehet sztem 50 is, déjerzéből meg "100". 'Szal, ha ez az összefüggés, akkor azok igazán sz@rok lehetnek...
sziasztok. érdeklődni szeretnék h valakinek nincs e egy eladó husqvarna wre 125-e mert olyat szeretnék venni utra. szal ha valakinek van eladó az irjon már erre a cimre: marko-1414@hotmail.com
Husqvarna 610 sm ről érdeklődnék h mennyire megbízható , költséges , mennyire alkalmas 100 km es túrára is akkár . Nézegettem elég sok eladó van belőle lehet h nem az igazi ?
Ha motort akarsz venni gondolom azért írogatsz minden forumba akkor el kell menni és ki kell próbálni aztán amelyik tetszik azt meg venni!
Sok eladó van belőle?! Mennyi is?! 5-10 db? A'mánsok! Kátéjemet néztél? Abból lehet sztem 50 is, déjerzéből meg "100". 'Szal, ha ez az összefüggés, akkor azok igazán sz@rok lehetnek...
Husqvarna 610 sm ről érdeklődnék h mennyire megbízható , költséges , mennyire alkalmas 100 km es túrára is akkár . Nézegettem elég sok eladó van belőle lehet h nem az igazi ?
hengereset/
esetleg valaki más tudja a választ? és hajlandó megosztani velem?
Köszi
Köszi szépen: Erik