szerintem az sm610 sokkal többet ad mint egy drz ugyanolyan szervizigény mellett. én elég sokat használtam drz-e változatot ami erősebb az S verziónál ugye. de közel sem lehet összehasonlítani azt sem az sm610-el. nem bántam meg, hogy énis sm610-et vettem drz helyett, ,mert énis ezen agyaltam.
Olyan kérdésem lenne , hogy a 510 és a 610 es modell mennyire szerviz igényesek ? melyik illik inkább utcára ? nézelődtem informálódtam de mindenhol mást mondanak.Tapasztalt emberek vannak ebben a a fórumban azért döntöttem úgy h inkább itt infórmálodok.Drz 400 sm-et gondoltam magamnak mert azt mondták h bírják a gyürödést de a 40 Le -t keveslem hozzá.Gondolkodom a Husqarnán .
Köszi.
Ennek már eszmei értéke van
http://www.hasznaltauto.hu/motor/husqvarna/husqvarna_sm_610-4
743016
Ez biztos patika állapotú
fb-on te jelöltél be? Én Óbudán vagyok,valamikor mehetünk egy karikát! meg citadellázni fogunk majd júni első szombatján!
Olyan kérdésem lenne , hogy a 510 és a 610 es modell mennyire szerviz igényesek ? melyik illik inkább utcára ? nézelődtem informálódtam de mindenhol mást mondanak.Tapasztalt emberek vannak ebben a a fórumban azért döntöttem úgy h inkább itt infórmálodok.Drz 400 sm-et gondoltam magamnak mert azt mondták h bírják a gyürödést de a 40 Le -t keveslem hozzá.Gondolkodom a Husqarnán .
Köszi.
Szoktam arra is tekeregni, amúgy Zuglóba lakom.
ma smseztünk ;) nem a 2.kerületben szoktál pörögni?
valaki tudna küldeni egy linket hogy hol lehet husqvarna sm 610 tömítésszettet venni? 1999-es évjárat!