Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv, Én csak ajánlani tudom sztem nagyon jó motorok nekemis Huskym van 2001. Fogyasztása 3.5-5L kb. Gyorsul mint a barom!Nekem nagyon bevállt. amúgy én sztem a 2004-ek a legjobbak aszt akartam énis.
minden 2009-töl gyàrtott huskyba a power 1 racing 4t 10w40 kerül, minden dupla vezêrmütengelyes kèzikönyvèben azt az olajat kell használni, de a gond az, hogy hivatalosan a castrol nem hozza be msgyarba, csak kerülö utakon jut ide vagy kinai koppintás

aki a dupla veztengelyes motoroknál 8 oránkènt cserèl olajat az nyugottan használhatja mindegyik huskyba a GPS-t
Sziasztok !
Szeretnélek titeket megkérdezni hogy mi a véleményetek a husqvarna sm 125 ről 2004 es évjáratban ?
Mennyire megbízható, sokat eszik-e, mennyire szervízigényes és nem utolsó sorban milyen erős ?
Erősebb mint egy yamaha dt 125 r ?
Nekem most yz 125 öm van de szeretnék váltani majd a közeljövőben egy sm 125 re
Válaszotokat előre is köszönöm.
Széles utat,olcsó benzint,gumifákat,és jó időt
ÜDv:Martin
Én ezt raktam bele:
http://www.formula3000.hu/shop...
Pápán azt mondta a srác TÖKÉLETES bele
tudom,hogy kurva sok. de egyszerüen fingom nincs hova tünik, füstölni nem füstöl egyáltalán. folyni nem folyik sehol a blokkbol, hogy a tömítés lenne rossz, de azis jo. elpárolog? vagy beissza valami?! :D már nemtudok mire gondolni. hát igy apránként tünt el az olaj, 2500km mentem, és akkor ugy egy jo 300-500km most csak saccoltam. annyi alatt egy jo másfél 2 decit benyakal. de semmi baja nincsen, erő van benne füst egy szál se, nem is folyik. egyszerüen fingom nincs. ha van valami tanácsotok, hogy mit nézzek meg vagy mi lehet a gond akkor azt megköszönném.
Akkor más a baj, 1 liter az sok, hogy egy deci vagy 2 az ok.
nem, teljesen jó bele. a gyár azt irja elő.
renatto hol nézted hogy 2ezer a GPS mert én kiakarom probálni azt. az actevoból 2500km alatt megevett 1 litert. én 4ezereért láttam GPS-t.
Akkor gáz, hogy Castrol Power 1 Racing 10w50-et raktam bele?
Motul 300V 10w40 de ez az én részemről:)
Hát üresjáratban nem sokat ketyeg:D:D:D
2004-es TC 450-be milyen olajat érdemes rakni?
Szervízidőből adódó üresjáratban?
Én 9ezernél tartok .....igaz nehéz lesz utol érnem Dveedet
18000 km. Tiéd?
mennyivel passz,már én se tudom mit rakjak bele,most kiprobálom a motult,aszt majd ha ez sem jó teszek bele turbódiselt
A gépées mennyivel lesz jobb? Az is kétezer...
Motorod hogy van?! ennyit a mótúlról.
Actevo soha többet 1 szezonban kétszer kellet lapkáznom tőle Egy autó alkatrész kereskedő ismerősöm csinált egy olaj tesztet,motul 5100-es lett a befutó utána jött castro gps
Monttam én, hogy Mótult tojjá bele...
Most már az Actevo nem is jó akkor
kb 4-5 mm van szó, de egy próbát azért meg ér
azt viszont nemtudom. szerintem annyit megér hogy elviszed müanyagoshoz, és akkor mond rá valamit. bár nemtudom. sztem ott már jobban látszodik az ilyen heggesztés. nemtudom.