Igen is meg nem is! Amikor szedték le a maszkot a küllőkről, néhány helyen a küllő tövében megsérült a festés/lakk. Azt mondták, határ eset, de nem ad ki a kezéből ilyet, így ki kellene küllőzni...így kiküllőzte. Nem volt vészes, csak a küllőlyukaknál volt picit "recés", de így a 100as. Ez a maximalizmus nekem további 7k-mba került!
Ha jól tudom garazsba festették... Amúgy Mátészalkán és a festés 25.000 volt, de végül ki kellett küllőzni. Viszont ha nem ilyen macerás logo-s kell, akkor megy anélkül is!
ja nekem csak az a fekete rész kéne amit te is felragasztottál.. nem érdekel a lakk meg ilyenek.. most is van rajta csomó matrica és semmi baja.. sőt én is vágtam a hátsó részre sima fehér öntapadósból és birja.. ez supermoto utcán nincs úgy igénybe véve..
én csak iylen hommédet tudnék neked csinálni ami nem a legprofibb dolog és lekéne lakkozni az idomot miután fentvan a matrica mert ha nem lakkozod le vagy nem csinálsz vele vmit akkor nem lesz tartós
Jelentem alással, egyedül vok! A két betyár csak bejár Nyírbogátról néha helyettesíteni, ha nincs időm duhajkodni! De gondolom piros,fehér mocit láttál... Szal nem én voltam! Ám Feca ma kérdezte 10-11 körül nem megyek-e mocizni, de természuetesen nemet mondtam. 2008. az övé.
De megérte!
dobnál egy mailt képpel árral a david122@citromail.hu-ra? megköszönném
Irj ha van meg.
ma ki volt az UJJ huskival? a Dveednek van a v alakú első lámpája nem?