Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az igen! Nem is tudtam...
most dobokat készít FG custom drums

http://www.fgdrums.com/

minden álmom egyszer egy ilyen cucc
Motorozni még mindig tudsz, csak motorod nincs hozzá! Én meg nem pakolok 1 órát, hogy kimenjek és itt csak 15 fok...
Áhhá, így már értem.
Ha már motorozni nem tudok... f@aszkivan... 21 fok van
ja a zenéjüket nem gyengén, de már másik zenekarban van..
egyszer hegyalján meghívtam egy sörre úgy 5 éve, azóta ha van koncert és összefutunk váltunk pár szót.. mondjuk kétlem hogy névről ismerne.
De te honnan ismered?! Mert hogy ő is nyiregyi, így én innen, de ha jól emléxem te nem. Ennyire szereted a zenéjüket?!
Jó Napot Kívánok! Maga itt?!
gyááááá .

most van egy fasza golfkocsija

GYÁ Á Á Á Á ÁÁÁÁÁÁÁ

TE bandáztál FG-vel GYÁÁÁÁÁÁÁÁ
610 (dual): racing cdi ès hegyesebb vezèrmütengely, that's all!

570 fullfull üzemòràs. a hirdetett motor hiànyzik valakinek.
Régen bandáztunk, meg bulizunk 1-ütt bőven... de már nem is tudom mióta nem láttam. :S A tuning trabiját sem felejtem el, az tuti!
ALAP. a legkirályabb dobos !
Sziasztok.
Motorvásárlás előtt állok és nagyon "szemezgetek" egy SM 570 R típussal amiről sajna nem sok mindent tudok.Ezért szeretnék véleményeket kérni Pl: Üzemórás? Megbízhatóság? Vásárlásnál mire kell odafigyelni. Egyébként a motor 2002 es évjárat. Típushibái? Alkatrész ellátottság. Aki tud segítsen.Köszönöm.
Az ott Figula Geri a képen?!
dehogy
Köszi a linket, de úgy nézem ez a régebbi 1997-2003 Husqvarnához írja, az meg nem teljesen egyezik meg a 2006os blokkal, de lehet tévedek.
Azt látom hogy egészen 654cm3ig is volt belőlük.
Kérek engedélyt meghunyászkodásra! Nem akartam belegázolni a lekivilágodba!
bocsánat hogy találtam valamit.

úgy tudom hogy HG is olvas külföldi fórumokat
Nah akkor jól ki van velünk segítve, egyikünk sem ért hozzá, de okoskodni azt tudunk! De ezt még ne mondjuk el neki!
nem értek hozzá, de ezt tudtam kiguglizni
Magyar fórumba, Magyarul. És mivel felcsigáztál várom a fordítást!
Ha jól tudom nem. Van/volt 630 de az más tészta.
Tud e arról valaki hogy a 2006tól gyártott SM610hez kapható e olyan tuning kitt ami az SM510Rhez.
Gondolok itt nagyobb hengerre, dugattyúra.