ja a zenéjüket nem gyengén, de már másik zenekarban van..
egyszer hegyalján meghívtam egy sörre úgy 5 éve, azóta ha van koncert és összefutunk váltunk pár szót.. mondjuk kétlem hogy névről ismerne.
Sziasztok.
Motorvásárlás előtt állok és nagyon "szemezgetek" egy SM 570 R típussal amiről sajna nem sok mindent tudok.Ezért szeretnék véleményeket kérni Pl: Üzemórás? Megbízhatóság? Vásárlásnál mire kell odafigyelni. Egyébként a motor 2002 es évjárat. Típushibái? Alkatrész ellátottság. Aki tud segítsen.Köszönöm.
Köszi a linket, de úgy nézem ez a régebbi 1997-2003 Husqvarnához írja, az meg nem teljesen egyezik meg a 2006os blokkal, de lehet tévedek.
Azt látom hogy egészen 654cm3ig is volt belőlük.
http://www.fgdrums.com/
minden álmom egyszer egy ilyen cucc
egyszer hegyalján meghívtam egy sörre úgy 5 éve, azóta ha van koncert és összefutunk váltunk pár szót.. mondjuk kétlem hogy névről ismerne.
most van egy fasza golfkocsija
GYÁ Á Á Á Á ÁÁÁÁÁÁÁ
TE bandáztál FG-vel GYÁÁÁÁÁÁÁÁ
570 fullfull üzemòràs. a hirdetett motor hiànyzik valakinek.
Motorvásárlás előtt állok és nagyon "szemezgetek" egy SM 570 R típussal amiről sajna nem sok mindent tudok.Ezért szeretnék véleményeket kérni Pl: Üzemórás? Megbízhatóság? Vásárlásnál mire kell odafigyelni. Egyébként a motor 2002 es évjárat. Típushibái? Alkatrész ellátottság. Aki tud segítsen.Köszönöm.
Azt látom hogy egészen 654cm3ig is volt belőlük.
úgy tudom hogy HG is olvas külföldi fórumokat
Gondolok itt nagyobb hengerre, dugattyúra.