Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eggyel feljebb a piros idomra
A forgattyúház nyomása tolja fel az olajat.
műanyag hegesztőhüz vidd el, sztem megtudja csinálni. énis igy megjavitva vettem. arra a feketére gondolsz nem? az nekem javitva lett, elözö gazdája eltörte és jol szuperál.
nem tudja valaki, hogy a hűtőnél az oldal idomom eltörött mivel nem volt normálisan meg húzva mit csináljak vele?
Vegyek újjat vagy meg lehet még menteni?
jo elhiszem akkor bocsi. csak arra lettem volna kiváncsi h ki mit javasol de megoldódott azért köszi. neked is fox!
Köszi; értek hozzá csak az olajválasztásba nem szándékozom beleszólni.
ahan actevo van benne.
Melyik Castrol van benne? Actevo... azt nem javaslom. GPS bele.
erre énis rájöttem:D. de van itt olyan aki hozzáértö, pl foxinredsox aki ért hozzá tényleg. vagy aki tudja mi lehet a gáz az irjon!. Füstölni viszont nem füstöl egyáltalán. ezért nem értem.
Az nem normális, szerintem nézesd meg!
srácok kicsit eszi az olajat a gépem, husky sm610 2006os. az előírt castrol 10w-40et rakom bele.és egy szűk 200km alatt a kisablakon a max jelzésnél a minimum alá csökkent. 4decit megkajált. ez normális e? ha nem mi lehet a gáz? köszi a segítséget!
áhá, akkor hogyan van a kenése ezeknek?
a kényszerolajazás, az pont a szivattyús olajzás
kényszerolajzásosak ha jól tudom
Hello !
Fogoós kérdésem lenne !
Husqvarna TE 610 1998 as motornál hogyan működik ez olajzás ?
Mert nincs benne se olajpumpa se olajszűrő tudtommal......
De akkor milyen elv alapján kapja a motor a hengertérbe is a kenést meg a vezérlés is ?
jah első sárvédő oké ideért
viszont a képen amit linkeltél a matricák közül a farok idom és a fejidom között ami van aza hosszúkás matrica azt hova kell rakni? arra valahogy nem akarok rájönni
köszi a segítséget renatto, és HG79 neked is tetszenek ezek a matricák, lehet beszerzek egyet:)
már irtam neked 1-2 dolgot a gallériádhoz is amugy ugyan azt kell rajta megnézni mint a többi motoron
HEllO !
Segítségeteket kérném !
Én elszeretném cserélni a motoromat egy husqvarna TE 610 re !
Mennyire megbízható ez a motor és mikre kell odafigyelni a megvételekor és a karbantartásakor ?

Az alábbi linket láthatjátok a motort !
http://sportmotor.hu/motoros_k...

KÖszi előre is
Az importőrnél van, de 35-40k és sajnos ebay-en sem olcsóbb, de van több féle... és pont erre a modelra nincs az országban ezen kívül. Ha találsz valakit aki megcsinálja akkor feléből megúszhatod.
Valaki nemtud esetleg olyan helyet, vagy hogy a husqvarnánál van e valami egyedibb vagy vmi spéci matrica szett? Vagy esetleg kecskemét vagy szeged környékén tud e valaki valami jo matrica készítőt olcsóón?! Tudom, hogy nem teljesen ebbe a fórumba tartozik, de husqvarnára kellene. sm610 2006osra.

Köszi a segítséget.
Nekem nincs.