Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van!

ÚJ!
Igen, nézegettem, de sok tulaj-volt tulaj lebeszélt.
Helló mindenkinek, valaki tud Husqvarna sm 125-re Jó állapotú Nikaszilos hengert?
Üdv!
Ha valakinek van husqvarna te 350 90-96-os évjárathoz hengertalp és hengerfej tömítés akkor az írjon nekem egy emailt legyen szíves lehetőleg új...
belfegor21@hotmail.com
Sajnos még nincsen kész, de mire ténylegesen itt lesz a tavasz addigra szerintem húzhatom a gázt.
Tőlem nem hinném, én Kecskeméten a Yamaha kereskedésbe cseréltem be 2008ban egy MT-03ra.
Csak nem tőled vette meg a S jocó az 550-est Mert ami nála volt az nagyon szép volt cserébe viszont jó sz.r,többet állt mint ment,részéröl elégvolt belölle egy életre

Kész van géped
Látom írogattál az SXV/RXV topickban hogy nagyon bejön az SXV 550.
Szép meg minden de azt csak úgy érdemes megvenni mint amit Apraszaki csinált vele, az egyetlen gyenge pontját ami a motorja képez kicserélte benne.
Nekem RXV550 volt azzal szívtam annyit hogy egy életre elég volt belőle.
ÁPP!
igazából már rájöttem nem érdekes annyira. csak olvastam neten hogy hogy mint lehet beállítani a kijelzőn dolgokat(olajcsere intervallum, szervizintervallum), és nem nagyon értettem azta részt pont, mert angolul van az egész. csak szenvedtem egésznap, :) a fasza eső miatt, hogy egész nap szakadt erre
amugy ezeknek nem sok jelentösége vaan. csak jelez a müszerfalon, unatkoztam
Helló! Miért akarod állítani azt a kis piros fényt? Vagy mit szeretnél vele?
hali, valakinek nincs valami magyar leírása sm610 2006os kijelzőhöz, hogy a fordulatszámot jelző piros fényt, hogy tudom állítani?
szewa mindenki...

valakinek keihin fcr karbira esetleg elfekvőben jó gázállásfigyelője lenne jóárasítva akkor sikítson lécci és tárgyalást kezdeményezünk azonnyomban...
Szia!
komplett supermoto szett. 17"-es kerekek, gumival...
Mennyi kell? Mekkora? stb.
Sziasztok!
510-es huskyba keresek supermoto szettet. Akinek van elfekvőben, az írjon a r.peti@irj.hu-ra!
Köszi előre is :)
Ja és bontott állórész érdekelne, mert az újat lenkerékkel együtt adják, és kurva drága.
Sziasztok! Husqvarna sm610-be keresek gyújtás állórészt(alaplapot) ha valaki tud ilyet, jelezze valahogy.Köszönöm előre is! A számom 06705860811, vagy livenke@gmail.com.
Hy!
Nem tudjátok ki vette meg az 570smr-t? Ma láttam, kicsit dadogott a gép.
Majd foxinredsox megmondja mennyibe fájhatnak ezek a dolgok.
Ha újat akarsz venni, az biztos nem lesz olcsó
Akkor bocsi nem vagyok ebben a tuningban ennyire jártas, szerinted nagy összegekbe kerülnek ezek a dolgok?
Vezérmű tengely meg a gyújtáselektronika?
Miért ne lehetne karbisra másik CDI-t (gyújtáselektronikát) tenni
610 (dual): racing cdi ès hegyesebb vezèrmütengely, that's all!

De a Racind CDI-t csak az injektoros tehát 2007es modellektől lehet rászerelni nem?
Hegyesebb vezérműtengely mennyibe fájhat hozzá?
Nemrég voltak az RTL klubon a NekedValóban ( ) élőben zenéltek Olivérnek vagy mi