Ha "0" km-esen bírnád megvenni (amire esélyed sincs) akkor sztem nem sok különbség lenne a 2 motor között tartósság szempontjából, mivel a lényegi dolgok gyakorlatilag mai napig csereszabatosak. Miért bírna többet egy himbagörgő vagy egy szelep a '06-os 610-ben mikor ugyanaz? Kb. az a 10 Le többlet teljesítmény az oka hogy hamarabb meg bírod fektetni, de ehhez évek kellenek, meg egy olyan pilóta aki csövön közlekedik beindítástól leállításig. Bár nincs is máshogyan értelme....Csak azért kímélni egy motort, hogy ne essen szét az baromság. Ezek elhasználni való sporteszközök nem vitrinben tárolandó kiállítási kacatok. Szerintem legalábbis.
Nálam nem, én mindig zat kaptam amit rendeltem, bár a posta kb 7-10 nap. Ettől függetlenül tuti van "buktás" is, de ha jó az eladó és körültekintő vagy nem lesz gond.
Az oldalon fel van tűntetve, hogy: fizetés módja PayPal. Először csinálnod kell egy PayPal számlát (ingyenes) ezt itt tudod: https://www.paypal.com/hu
Ha ez megvan, akkor már egyszerű a dolog és csak kattingatni kell.
Rendelhetsz több cuccot is. Ha pl ugyanattól az eladótól veszed a cuccokat akkor csak egyszeri postaköltséget kell fizetni. De ha különböző eladóktól veszed a cuccokat, akkor a postaköltséget is többször kell fizetned.
Kell 1 bankkárty/hitelkártya. Regisztrálni PayPal-ra, oda regisztrálni a kártyádat. Regisztrálni ebay-re. Megkeresni a terméket, amit venni amit akarsz (megnézni az eladó megbízható-e), megvenni/licitálni. Ha vásároltál(vagy megnyerted az aukciót) az eladó küld 1 számlát paypal-ra ezt te kifizeted és reménykedsz (hogy megkapod a terméket, ami esetleg még jó is lesz). Többnyire, ha több terméket rendelsz - egy eladótól - nem kell minden termék után szállítást fizetni, hanem inkább valami kedvezőbbet kapsz, de ez eladó függő...
Köszi! nagy vonalakban le irnád , hogy lehet rendelni? és még az is érdekelne, hogy látom oda ki van tüntetve a ára a terméknek + szálitás és ha a adot országból több mindent akarok rendelni minden termékhez ki kell fizetni a szálitást vagy ez hogy müködik? elöre is köszönöm!
Kicsit mindenképp lehet hallani a szelepelést, de ezt így megmondani hang nélkül, hogy sok-kevés-reális... nem lehet.
Az előző kommentedre: elszáll a hajtókarod 5.000k nél (az ok mind1, volt már rá példa ), az azt jeleni hajtókar, dugó, vez lánc...ezek csak a fontoabb kiadások lesznek.
Csak arra írom, hogy lehet nem is lenne valami cserés (dugó, vezlánc), viszont mégis valami magával "húzza"... ennyit a 70k ról meg a 10k-ról. Persze az általad leírtnak is van esélye. A 10k vez. lánc cserét a könyv írja...
renatto megnéztem az egyik videot silmoto dobosat, és hallottam, hogy a tied igy kelepel egy picit, mintha nagy lenne a szelephézag. és az lenne a kérdésem, hogy az enyém is kicsit igy csattog minimálisan mint a tied, hogy az akkor normális vagy nézzek rá a szelepre?
én olyasmit is hallottam már, hogy ha rendben odafigyelsz és a vez láncot is cseréled ha szükséges akkor egy dugó hajtókar akár 60 70 ezret is elbír én ilyet is hallottam már.
Mondjuk az már tényleg nagyonjó lenne:) Bízok benne:) De ha már 20 ezret kibír azis nagyon jóó:) Jó motorok ezek, mikor megvettem féltem tőle énis, de szerelőt kérdeztem, hogy hogy bírják ezek, és mondta, pont a 10k vez lánc cserét. azt mondta hogy az nagyon korán lenne egy ilyen motornál. de renatto mondta jol, hogy az sem mind1 hogy használod és hogy gondozod.
Ez csak előírás, ha cserés lesz észre fogod venni, mert csörögni fog. Ám ebben a formában a kérdésedre nem is lehet válaszolni, mivel lehet már 5000km után cserés lesz, de lehet simán elmegy 20000km is. A tiéd már BMW-s szal heet az jobban is bírja.
csak egyetlen egy évig gyártották.
http://www.bikepics.com/husqva...
Üzemórás motorok voltak ezek?
Próbáltam egyet régen nagyon tetszett, de a megbízhatóság és szervízigényükről is jó lenne tudni.
de ettől függetlenül nagyon szép
De megnyugtatlak. A közeljövőben nem leszek
https://www.paypal.com/hu
Ha ez megvan, akkor már egyszerű a dolog és csak kattingatni kell.
Rendelhetsz több cuccot is. Ha pl ugyanattól az eladótól veszed a cuccokat akkor csak egyszeri postaköltséget kell fizetni. De ha különböző eladóktól veszed a cuccokat, akkor a postaköltséget is többször kell fizetned.
Az előző kommentedre: elszáll a hajtókarod 5.000k nél (az ok mind1, volt már rá példa ), az azt jeleni hajtókar, dugó, vez lánc...ezek csak a fontoabb kiadások lesznek.
Csak arra írom, hogy lehet nem is lenne valami cserés (dugó, vezlánc), viszont mégis valami magával "húzza"... ennyit a 70k ról meg a 10k-ról. Persze az általad leírtnak is van esélye. A 10k vez. lánc cserét a könyv írja...
Mondjuk az már tényleg nagyonjó lenne:) Bízok benne:) De ha már 20 ezret kibír azis nagyon jóó:) Jó motorok ezek, mikor megvettem féltem tőle énis, de szerelőt kérdeztem, hogy hogy bírják ezek, és mondta, pont a 10k vez lánc cserét. azt mondta hogy az nagyon korán lenne egy ilyen motornál. de renatto mondta jol, hogy az sem mind1 hogy használod és hogy gondozod.