15-25 e Ft körül, ha az első szériás fekete színű préselt hüvelyes akkor még akár több is. A munkájára igényesebb és megfelelő alapanyagot használó és precízebb gépparkkal rendelkező gépműhely ez alatt nem igazán nyúl hozzá. Viszont tényleg hibátlan Nicasilos hengert én is tudok 25 e -ért.
Helló!
Arra szeretnék választ kapni hogy egy husqvarna te 350 1992-97 évjáratu vajon mennyiért hüvelyeznek meg. Mivel a hengerembe a hüvely tropára ment sajna. Ha valakinek van valami infója legyen szíves írjon.
Előre is köszönöm
Régebbi (93körüli)de jó állapotú külföldről behozott TE 610 huskyval érdemes-e foglalkozni? Megbízhatók ezek, tehát rendszámmal használható-e pl. túrázni?
Ezt értem, de nem a kérdésre válaszoltál?! Mint mondtam, már itt hegyel az új, de minek dobjek ki egy szerintem még most is újnak tűnőt?! De gondolom ezek a szűrők újrahasznosított papírból készülnek, így nem feleslegesen generáljuk a környezettel mereven szembenálló müanyaghulladékot....
ez a gyár hivatalos szerviztáblázata. ha te 2500nál egy olajcserèt csinàlsz szürö nèlkül akkor az csak jò. a 4490ftos levegöszürö màsfèl èvente belefèr, nem?
Most akkor mégis jó az 5000-es oljcsere?! Nem mintha zavarna de nem mind1, hogy 1500-2500-5000... És a levegőszűrő is cserés 5000-enként? Minek?! Eddig 10.000 volt és bár van már 9.000 től új szűrőm de még most sem raktam bele mert még feleslegesnek tartom (12.500). Én úgy takartottam ki 1000km-nél, hogy mert kell, de amúgy semmi változás nem volt rajta... És ez azt jelenti hogy 5x tisztítás hazavágja a szivacs szerkezetét?! Most akkor mi van?
j ez a kis táblázat. annyit még had kérdezzek már, hogy az enyémnek sm 6610 2006 könyvébe 10w50-es olajat ir itt ugye meg 10w40 van. hogy melyik a mérvadóbb és hogy van e problémám belőle ha 10w50est nyomok bele, ha 10w40es kéne.
Sziasztok!
Próbáltam utána nézni, de sajnos nem lettem sokkal okosabb...
TE 610-ről tudnátok pár infót mondani? Hol találok esetleg tesztet róla? Évjáratot mi alapján tudom beazonosítani? Különböző évjáratok sajátosságai, pozitívumai, negatívumok?
Köszönöm segítségeteket:
V
Ezt a hirdetést már tegnap is fel akartam hivni de aztán mégse tettem :)