Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyerekek ez azért
Gyönyörű lett annyit már most tudok, főleg ami extrák jönnek még hozzá teljesen egyedülállóvá varázsolják mind kinézetre mint teljesítményre.
Én már láttam félig készen és kurva szép lett kiváncsi vagyok az össz képre is
Még lesznek rajta finomságok, utána teszek fel képeket róla.
Helló!

Lassan esedékes lenne újítani a képeket a gépről. Na meg persze kíváncsi is vagyok hogy mi lett a végkifejlet.

Üdv
Szerintem biztos mert a blokk az egyezik
Helló!
Valaki megtudná mondani hogy az sm610 mivel másabb mint a te vagy a tc 610?
Hengerfejtömítés egyezhet?
Hali. Írnátok véleményt a Wr 250-ről ? Mire figyeljek vásárláskor ? Alkatrész ügyileg hogyan állnak ? Kapni hozzá? Srác azt mondta az első teló puha mert elment benne valami. Olajat beszélt .Mennyi lehet a felújítás? Meg kicsit akad a 2. sebességi fokozat. Mennék megnézni de potyára nem akarok menni. Típushibák esetleg? 92-es évjárat. Xl 600 ra cserélném viszont az enyém nagyon zsír gép mind motorikusan és minden hogy. Róla lenne szó. Vagy hagyjam a fenébe? Jöhet emailben is a segítség. Előre is köszi . Valóban tud 52Le-t ?

http://www.kepesmotor.hu/husqv...
ez biz meleg volt
suprise
Kéne? Annyiból asszem kijön.
5000 HUF?
Áhá! Szóval Husky palettád van...
Az sm-en hibátlan a kuplung,a TE-n szopat
Szégyenlős gyerek vagyok én,nem szeretem a fényképezőt,meghúzom magam a háttérben
Én már vettem felújítókészletet is a kuplungomba. De ugyan olyan mint volt. Kicsit engedi az olajat. De annyi kell
Tudtam én
Nem hát,rometpónit hajtok,husky ról csak álmodom
Jááááááá fa..a,a TE-n szopatott meg a hidraulikus kuplung,bekeményedett menet közben és olyan volt mintha behuztam volna,beraktam sebességbe aztán áltam egy helyben,senki se érti mi történt,vissza engettem az álittó csavaron azt ennyi
Gépedről tolhatnál fel egy képet! Lehet nem is Husky-d van
Uhh... lebuktam?

Mi a helyzet feléd? Gép rendben van?
Mi van lesed a sarkon mikor ülök le gép elé
500 az sok. Legyen 50 1000nél ha dobod nem lesz vele gond. 500 már szerintem pocsékolás. Én mikor hogy dobom. Van amikor 1200nál van a csere :)