Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

95' TE410-hez nincs valakinek egy jó, működő Ducati Energia, kék színű gyújtótrafója?
Nem, azt csak a neten találtam, az enyémről majd itt lesz galéria ha elkészül.
Semmi gond ha bejelöltél, igaz a Facebookra nem igazán járok fel.
Facebook-on akkor az nem a te géped?(Engedelmeddel bejelöltelek.)

Üdv
Csáó!
Sajnos még nem állt össze, remélhetőleg hamarosan kész lesz.
Ez mind szép, de még mindig nem boltoltuk el a motorjainkat
Izgalmas hétvége volt!

Juha Salminen megnyerte a Husqvarnanak az idei első pontokoat E1-es kategóriában.

Mauno Hermunen meg Ottobianoban az idei első SM VB futamon második helyre állhatott az új Husqvarnaval.
Helló!

Úgy látom összeállt a gép. Grat hozzá, nagyon tetszetős.
valami hasonlo nekem is

a keret kb annyi mint az a husky volt, az ara tetszett legelso sorban

szegeny egyetemista vagyok aki meg kell gyozze a szuloket, hogy nem tudok egesz eletet elni motor nelkul
Hahaha, most nagyot nevettem!
nekem ilyen
Mekkora kereted lenne a motorra ha megkérdezhetem.
kosz, hogy megosztottad eszreveteled, nekem nem tunt fel
Ezt te neked kell tudnod, én nem vennék üzemórás motort, akkor inkább kihozatom a gépemből amit lehet.
ugyanezt a kepet lattam enis
itt a forumban lattam a kepet, hogy meik blokk nem uzemoras... ha lenne kep a bal oldalarol talan szembetunobb lenne, de szerintem igy is eleg egyertelmu hogy ez egy smr

en utcan hasznalnam
Így néz ki eredetiben, de hogy az óra az eredet e nem tudom.

http://www.breuberg-neustadt.d...
Koszi, enis megfigyeltem, es szerintem is smr... ott a felirat is.. a farokidom is smr. De az uzemorasaknak is ugyanez a muszerfal km szamlaloval? vagy mar csere volt a fejidommal egyutt
Egy kis észrevétel ez a motor nem SM610 hanem SMR610, üzemórás motor ha jól tudom, de a többiek vagy megerősítenek vagy ellentmondanak nekem.
Sziasztok! Ugy latom eleg sok esetben meg a hirdetesekben levo motorokat is ismeritek, ez jott le ahogy olvasgattam itt a forumban szeretnem kerdezni, hogy mi a velemenyetek errol, elso benyomasra erdemes vele foglalkozni, a km nem hiszem hogy realis..

http://www.hasznaltauto.hu/motor/husqvarna/husqvarna_610-4178334

mas kerdesem nincs is egy ilyen motor vasarlasa elott, kielegito volt amit a forumban olvastam
elore is koszonom a valaszt
Találkozás helye majd 3as koli háta ahol szoktam lenni
Na by by
Kapjam meg a fizut utána és fixálunk egy időpontot ja meg a többiek is
akkor jövőhéten mert holnap megyek haza.. de végülis má minden héten a géppel vagyok bent
no és mikor akarsz mocizni ?Akkor úgy kén egyeztetni h mindenki ráérjen
ha enerzsi drink akkor hell, ha meg üditő akkor kóla na de majd mindenki vesz amit akar viszkis hell