Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én Móóónsterre szavaznék :D nem vagyok egy nagy sörös :D vagy Shweeps Tonic ezek a védő itókáim
NNAA..
majd megiszunk egy sört
legalább bandázunk egy jót majd
csak gondoltam lazulni a városban ideoda
Nekem úgy is jó legalább lesz egy kakukk tojás köztünk
oszt ha majd veletek tartok ide oda?
Hát az a motor nem addja nekem , Jocóé inkább...
hogy megyünk e be a kolihoz...hát az attól függ...általában haverokhoz mentem eddig meg csajhoz...most a csaj kilőve :S...marad a bandázás Na de azt majd Dveedel :D azt Hallani fogod hangosak leszünk meg ha még Renatoo is becsatlakozik akkor meg főleg
nabammeg. valamelyik nap majd valami. de csak jövőhéten
Ha az adatlapomra tekintettél volna, láthatnád hogy: Nyíregyháza-Tokaj.

Akkor nekem is azt kellene hinnem, hogy Rakamazi vagy, mert ott láttalak? Ám hogy jönnél el Nyíregyre Tokajból úgy, hogy kamazt nem érinted?

Viccet félretéve, helyi hülye vagyok.
nyiregyen ? aaaa aszittem Rakamazi vagy ott láttalak egyszer..
Sziasztok! Valaki megtudná mondani, hogy Husqvarna Sm610 S 2006-os évjáratú géphez, mennyibe kerülne egy dugó hajtókar meg ami azzal jár? És méga vezérmű lánc árára is kíváncsi lennék, ha tudja valaki írja le. Köszi
Én itt lakok, szal egész héten itt vok a korányin!
jövőhéten jösztök bééé a kolihoz? vagy a héten?
Jelentem sose láttam!
http://www.sportmotor.hu/motor...

eme motorkerékpárt láttam a stadion uccába békanyarodni tegnap
nem nem, őt tudom ki, ez 520 asszem
Papp Jocóra gondolsz 525EXC-je van ?
Tavaly is esős idő elé néztünk na de jó volt azér Reméljük messzire elkerüli a pályát
mikó? ma CBReztem a városban.. egy 520 exc-s palit láttam.. a motort meg tudom iy melyik itt fórumon is fent van nemtodkiaz?
Nem hinném. Hétvégére esőt mond megint.
Pedig én voltom... Alszol te rendesen?!
mi van veletek E itt a jó idő és még egyik délután sem ébredtem huski dübörgésre
Renatto Vasárnap Pócs? nem jössz ?
Az enyémen most 160-as van szerintem ez a max.
Koszi szepen a meretek meg vannak csak a gumival nem voltam tisztaban amugy 160 vagy 170 es gumi rafer a felnire vagy tul kicsi es ha igen ront vagy javitt ?