Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rákérdeztem a husky-nál és mondták, hogy csak amcsibol lehet hozzá kapni olajos kuplungot, de az sem működik rendesen. Igy sajnos marad a gyári valószinű:(
mert a sima az marokerősítő ami meg nekem kéne olyan mintha vajba markolnál. Nem tetszik hogy mikor elindulok olyan durva a gyári. Persze ezis csak egy luxuscikk:) Ezis jó, de jobb lenne egy olajos.
Hy! Az miért jobb mint a sima?
Sm 610-re hidraulikus kuplung létezik? Esetleg ha valaki tud olcsóón, használt is jó. Köszi.
Most azt hiszem 1,5-1,3mm.
Hát tuti el van állítódva, de márciusban viszem hozzátok pápára, de még hívlak egyeztetés miatt.
miért? mivan vele?
Egy kérdés, a rossz szelephézag mehet a teljesítmény rovására?
Én nyáron biztosan benevezek egy Leo-ra, a szomszédok és főként magam örömére.
Leo
Kormányodat kiküldjük vagy hogy legyen?

srácok, egy jó LEO dobot 80.000Ft körül lehet már, de pl. GPR, SIL is jó és jó árban.
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Van egy SM 125ös huskym, 2004-es és olyan kérdéseim lennének, hogy honnan lehet tudni hogy nyitott-e a kipuff rendszere, hol lehet használt sport kipuffot venni, meg olyan szívócsonkot amibe a 34es karbimat beletudom operálni?

Köszönöm szépen a segítséget!
nah raktam fel egy galériát. nézd meg:)
Hali, énis így voltam oktober 2-án vettem a gépet, aztán okt. 18-án vizsgáztam forgalomban:) Mindjárt rakok fel galériát meg egy vidit is hangról. Amugy 49 volt összekötövel együtt. Még hangtompító nélkül van most, az jövöhéten lesz meg.
Helló!

Hidd el nekem is tele van már a tököm ezzel az idővel. Nekem még a jogsit is be kell fejeznem, hátra van még a rutin meg a forgalom.

Dobról dobhatnál fel pár képet hogy milyen lent. Mennyibe fájt? Ha szabad kérdeznem..
Nemtudom kinek van tele a töke ezzel az idővel de nekem nagyon a 25centis hóval meg a minusz 4-el.:D Főleg h most megérkezett raptortol új kipuval a gép és még egy karikát sem tudtam menni.

Mikor lesz már jó idő? Bocs h ide írom az egyéni szoc. problémáim:D. De amugy is nagy a pangás most itt.
egy jó kis husqi cr 125 valakinek?
http://www.kepesmotor.hu/husqv...
Sziasztok ! Nagyon nagy kérdésem lenne, husqvarna te 410 be,gyári 34 es dellorto gyorsítós karbiba,mekkora a gyári fő,illetve alapjárati fúvóka mérete ? Fontos lenne ! Köszönöm előre is ! Zoli
Szia! hetven-363 nulla423
15-20 óra, de 15W-50 Motul ment bele. A Castrol olajai 1-2 óra után után kolbászzsírrá égnek.
szevasz palcsee én az vagyok aki elvitte a műanyagokat a 2002-es husqiról, még ősszel, mid maradt az 570-es supermotoból? lehet érdekelne egy-két dolog, esetleg a tel,számodat meg tudnád adni,a
fauszt.lajos@freemail.hu-ra? köszi laller (dunaújvárosból)
Olajat mennyi km után cserélted?
Sokszor sok helyre leírtam, olvass vissza.
És összességében mi a véleményed a 610Rről, milyen egy SM610 vagy SMC660 esetleg FC650hez képest?
Itt mindenre gondolok nem csak az erő érdekel.
Meg kell venni. 2002.07 havi magyar papíros műszakis vázam van hozzá 100 e Ft-ért+a régi. Én az enyémet lebontottam, mert eladhatatlan.
Ezt néztem:

http://www.hasznaltauto.hu/motor/husqvarna/husqvarna_610-41
78334