rákérdeztem a husky-nál és mondták, hogy csak amcsibol lehet hozzá kapni olajos kuplungot, de az sem működik rendesen. Igy sajnos marad a gyári valószinű:(
mert a sima az marokerősítő ami meg nekem kéne olyan mintha vajba markolnál. Nem tetszik hogy mikor elindulok olyan durva a gyári. Persze ezis csak egy luxuscikk:) Ezis jó, de jobb lenne egy olajos.
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Van egy SM 125ös huskym, 2004-es és olyan kérdéseim lennének, hogy honnan lehet tudni hogy nyitott-e a kipuff rendszere, hol lehet használt sport kipuffot venni, meg olyan szívócsonkot amibe a 34es karbimat beletudom operálni?
Hali, énis így voltam oktober 2-án vettem a gépet, aztán okt. 18-án vizsgáztam forgalomban:) Mindjárt rakok fel galériát meg egy vidit is hangról. Amugy 49 volt összekötövel együtt. Még hangtompító nélkül van most, az jövöhéten lesz meg.
Nemtudom kinek van tele a töke ezzel az idővel de nekem nagyon a 25centis hóval meg a minusz 4-el.:D Főleg h most megérkezett raptortol új kipuval a gép és még egy karikát sem tudtam menni.
Mikor lesz már jó idő? Bocs h ide írom az egyéni szoc. problémáim:D. De amugy is nagy a pangás most itt.
Sziasztok ! Nagyon nagy kérdésem lenne, husqvarna te 410 be,gyári 34 es dellorto gyorsítós karbiba,mekkora a gyári fő,illetve alapjárati fúvóka mérete ? Fontos lenne ! Köszönöm előre is ! Zoli
szevasz palcsee én az vagyok aki elvitte a műanyagokat a 2002-es husqiról, még ősszel, mid maradt az 570-es supermotoból? lehet érdekelne egy-két dolog, esetleg a tel,számodat meg tudnád adni,a
fauszt.lajos@freemail.hu-ra? köszi laller (dunaújvárosból)
Leo
srácok, egy jó LEO dobot 80.000Ft körül lehet már, de pl. GPR, SIL is jó és jó árban.
Segítségre lenne szükségem. Van egy SM 125ös huskym, 2004-es és olyan kérdéseim lennének, hogy honnan lehet tudni hogy nyitott-e a kipuff rendszere, hol lehet használt sport kipuffot venni, meg olyan szívócsonkot amibe a 34es karbimat beletudom operálni?
Köszönöm szépen a segítséget!
Hidd el nekem is tele van már a tököm ezzel az idővel. Nekem még a jogsit is be kell fejeznem, hátra van még a rutin meg a forgalom.
Dobról dobhatnál fel pár képet hogy milyen lent. Mennyibe fájt? Ha szabad kérdeznem..
Mikor lesz már jó idő? Bocs h ide írom az egyéni szoc. problémáim:D. De amugy is nagy a pangás most itt.
http://www.kepesmotor.hu/husqv...
fauszt.lajos@freemail.hu-ra? köszi laller (dunaújvárosból)
Itt mindenre gondolok nem csak az erő érdekel.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/husqvarna/husqvarna_610-41
78334