találkoztunk velük Rakamaz előtt... 8:24 körül... de nem sok pilótát láttunk mi már,kb 10-14 de többsége quados volt!gondolom hamarabb is indultak... kocsiból gyors lőttem is egy videót
viszont az a nagy alu pótkocsik igen komoly cuccok...
tyűűű gecc. reggel hátha beléjük ütközünk.... kb fél9 9közt hajtunk át tokajon,hátha látnánk ezt a tömeget...emlékszem a tavaly fellőt képekre...
merre hatolnak am ezek a srácok? kijelölt szakaszon mennek valamerre? mi épp sárospatakra megyünk reggel
Bóklásztam a neten és valamelyik olasz weblapon láttam egy olyan Husqvarnát, hogy sm511 aztán kicsit odébb smr 511 néven volt!
Nem láttam, nem hallottam még felőle mit lehet tudni róla?
Üdv mindenkinek!
Husqvarna sm 125 '04 vételét tervezem.Mi a véleményetek?észrevétel, tapasztalat.. minden érdekel ebben a témában!
válaszokat előre is köszi!
Érdeklődnék, hogy 1999-es Husqvarna WRE 125-ös endurora, a gyári karburátor helyett (azthiszem Dellorto PHBH 28-as) fel lehet-e tenni dellorto vhsb 34-es karburátort?
Külföldi husqy fórum szerint felmegy sm125-re ami elvileg ugyan az mint a wre (nagyjából), csak az évjáratot nem írták.
Sziasztok .
Lenne egy olyan kérdésem hogy a610-es 99-2000-es milyen motor érdemes ilyet venni?Sajnos én nem ismerem és környezetemben sincs senkinek ,megbízható motor .Aki ismeri a típust segíthetne ,előre is köszi .
TE350-be milyen olaj való?
Ha tudja valaki köszönöm a válaszát.
viszont az a nagy alu pótkocsik igen komoly cuccok...
Lenne egy fontos kérdésem!
Husqvarna sm 125-ös motornál a Karburátorban milyen méretű a gyári fúvóka?
Nagyon Fontos köszönöm szépen a választ!
UI: csak 0-ás értékelést fogadok el!
merre hatolnak am ezek a srácok? kijelölt szakaszon mennek valamerre? mi épp sárospatakra megyünk reggel
Nem tudom belinkelte-e már valaki. Ez már elvileg olajpumpás. Érdemes ezzel az árkategóriával foglalkozni, vagy hagyjam a p*csába az egészet?
A segítséget előre is köszönöm.
link:http://www.hasznaltauto.hu/motor/husqvarna/husqvar
na_te_610-4677907
Bóklásztam a neten és valamelyik olasz weblapon láttam egy olyan Husqvarnát, hogy sm511 aztán kicsit odébb smr 511 néven volt!
Nem láttam, nem hallottam még felőle mit lehet tudni róla?
Husqvarna sm 125 '04 vételét tervezem.Mi a véleményetek?észrevétel, tapasztalat.. minden érdekel ebben a témában!
válaszokat előre is köszi!
Érdeklődnék, hogy 1999-es Husqvarna WRE 125-ös endurora, a gyári karburátor helyett (azthiszem Dellorto PHBH 28-as) fel lehet-e tenni dellorto vhsb 34-es karburátort?
Külföldi husqy fórum szerint felmegy sm125-re ami elvileg ugyan az mint a wre (nagyjából), csak az évjáratot nem írták.
Köszönöm a válaszokat!
Bálint
Lenne egy olyan kérdésem hogy a610-es 99-2000-es milyen motor érdemes ilyet venni?Sajnos én nem ismerem és környezetemben sincs senkinek ,megbízható motor .Aki ismeri a típust segíthetne ,előre is köszi .
Tartályba szinjeladó: 4990Ft
Pumpa: 21760Ft
alvázszám, évjárat stb.
öcsém, nem hiszem el!
légyszi segítsetek Husqvarna SM 125-höz kellene Olajszivattyú!
kérlek segítsetek honna lehetne venni? és Mennyibe kerül?
Előre is köszi!