Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindenképp szétszedem. Cserélem ami problémás. 3.4 -et alig akarta venni.
Biztos a váltóból,de amíg veszi a fokozatot nincs baj.
Sziasztok, véleményetekre vagyok kíváncsi!

Adott egy Husbaerg FE 450.

Olajcserénél a leeresztő mágneses csavaron egy ilyen vasdarab. Miből törhetett ez le?
Heló
Invesztélnék endúró szettbe.Minimum ilyen állapotúba. 20-as hátsó, 26-os első. Sima alu nem eloxált érdekel.
na ez sokkal jobban hangzik mint az 53. kösz szépen rákeresek.
A wiseco ra keress rá dunakeszin van a magyar importőr. Az exc be vmi 35 körül vettem az emelt konpresszios dugot.
Hát azon már tul vagyok mert tavj meg gyűrűztem én is a gyári gyűrűket megvettem csak nem birta 10 űzemóránál tovább. Megint kezdett füstölögni. De át is lett alakítva vas hüvelyesre. Venni kéne bele dugót, a hüvelyt meg max méretre fel hónolni mer pont ki adja még, ha max méretű dugo megy bele. Erő az valami kegyetlen van benne, meg nem is zörög a blokk se meg indul is mert kapott egy keihin karbit, azt ezzel sokkal jobban veszi a lapot mint a gyárival. Csak mondom hátha tud valaki valami okosat árak ügyben. 53000 körül van egy uj.
Ha érdekel van hozzá egy gyári új gyűrűszettem. Nekem is csipegette az olajat, megvettem hozzá a gyári husaberg gyűrűket, de ugyanúgy füstölt tőle, szóval vettem utána wössner szettet, amibe természetesen nem volt jó ez a gyűrű, mert vastagabb vagy vékonyabb már nem emlékszem
Sziasztok. Abban kérnék segítséget tőletek, hogy fc 470 be hol lehet legjobb áron dugattyút kapni. Kezd rászokni az olajra kicsit.
Köszi a segitséget
Oké, csak úgy sac/kb. miatt kérdeztem.
2004- es 2.tulaj tavaly nyaron vette a srac. De irtam hogy lehet, tehat nincs konkretum.
14:38 al kényelmes 110 utazoba, de a 450 már nem lesz olyan virgonc vele. 14:40/42 vel probálkozz szerintem.
Sziasztok!Kérdésem,hogy milyen áttételt használtok? Nekem 450-es van,utcán és pályán használnám.
Na elkelt a motor is...
pedig a télen szétszedtem, váz szinterezés, új műanyagok, csapágyak, stb. Igazából magamnak csináltam, de aztán jött egy hirtelen ötlet, meg a vevő ott állt a pénzzel, nem volt már mit tenni.
Oké. Még úgyis el kell adnom azt ami most van nekem.
Amúgy milyen évjáratról beszélünk és mikorra várható, hogy eladná?
Ha aktualis lesz az embernek majd irok. De ha van elado akkor ne varj erre mert bizonytalan a tag.
Igen? Na beszéljünk akkor róla, mert érdekelhet.
Ide írhatsz konkrétumot is: maximum99 {kukac} freemail.hu
260-as ktm/husaberg féktárcsa új-gyári eladó. Belső furat 1200mm.
Ára: 5500Ft
Érd.. 70/3650837
Sziasztok!

Husaberg FC450-es CDI eladó.
milyen szépen fogalmaztad meg, hogy egy ökör motor
Csak kérdeztem, nem tudom mikorra tervezed, lehet tudok majd eladót. Nem a súllyal van a gond mert könnyű nagyon a motor, csak ahogy megy....
Még a 450 is bőven sok terepre, nem hogy 650 :D
Nem feltétlenül 650-t, de jókat hallottam róla.
Bár kicsit nehéz lehet terepre mint egy 450 vagy 550.
Miért kérdezted?