Hello
menet közben egyszer csak kevesebb erő, majd lefulladt..5 perc múlva első rugasra indult majd 1 km után a hasonló jelenség folyamatos visszacsattogassal párosulva, de ekkor már fél óra múlva tudtam csak beinditani...
kompresszio van, szelepfedelet leszedtem minden ok, szelephezag állítás is megtörtént,
most kb 5dik rugasra indul...egyenetlen alapjarat, langcsovak durrogas...új gyertya gyertya pipa/vezeték...
valakinek valami értelmes tippje?
köszi előre is
03, fs 650e
Neked még BUSZbérleted se volt mikor már nekem volt HUSABERRG...és ÉN is végigjártam ezeket a PROBLÉMÁKAT...
De hogy segíccsek is VALAMIT: A szikra GYÁRILAG is kibaszott gyenge ezeknél...fényben szinte NEM is látható...szóval valami SÖTÉTEBB helyen nézegesd...állítsd be jól a MOTORT a berúgási helyzetbe a dekompresszorral...mert ha NEM így csinálod körbe se FORDUL rendesen és nem adja le a SZIKRÁT...és jó ERŐSEN kell RÚGNI...mert ha csak kézzel nyomkodod nem fogja leadni...próbáld meg...
Látom ti nagyon szeretitek a husabergeket! Csak nem értem akkor mit kerestek itt?! Nem vártam új motort ennyi pénzért tudom mit vállaltam. Egyszerű tanácsokat és tapasztalatokat vártam azért írok ide. Eddig is sok mindent cseréltem már és fogok is de nem egyszerre mert nem vagyok milliomos de ti ezek szerint igen...
A többieknek köszönöm az eddigi segítséget!
De ne add fel LACA öcsém...mert KÉCCER örül valaminek az EMBER...mikor MEGVESZI...meg mikor ELAGGYA...úgyhogy NEKED még lesz egy ESÉJJED EGYSZER örülni ennek a motornak...ha lesz marha MÁSIK aki megveszi...
most per pillanat be se indul...kitakaritottam megint a karbit