Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bele...de biztos nem nagy valami lehet...csak rá kéne jönni h mi szopat...
most per pillanat be se indul...kitakaritottam megint a karbit
Mindketten belenyúltatok a jóba...
Unalmas és adrenalin mentes lenne az élet Berg nélkül
Hát nem..
de hát ez ilyen játék.
Kitartást és jó szerelgetest neked is
Látom te sem unatkozol...
Én holnap alaplapot mérek
Kipucolom megint Akkor...remélem jó lesz
És nagyon nagyon koszonom az eddigi segítséget
karbinak a túlfolyói rendben? bekapott vmi dzsuvát
Tankot meglesem, karbi kipucolva
Egy menet után, melegen is nehezen indul, húzni kell egy gázt h pricoljon bányát a karbi..utánna roffen...alapjarat egyenetlen...kicsit durrog
karbit takarítsd ki, tank szellőzik?
Hello
menet közben egyszer csak kevesebb erő, majd lefulladt..5 perc múlva első rugasra indult majd 1 km után a hasonló jelenség folyamatos visszacsattogassal párosulva, de ekkor már fél óra múlva tudtam csak beinditani...
kompresszio van, szelepfedelet leszedtem minden ok, szelephezag állítás is megtörtént,
most kb 5dik rugasra indul...egyenetlen alapjarat, langcsovak durrogas...új gyertya gyertya pipa/vezeték...
valakinek valami értelmes tippje?
köszi előre is
03, fs 650e
Na tessék segítesz és hol marad az eklézsia!
Tisztában vagyok vele. Köszönöm szépen ezeket a hasznos hozzászólásokat. Megyek köpködni a katéjem fórumba :-D
Jah meg iszok egy pár sört na pacsi
Finom az ha van benne sonka is.
TEcsak NE törőggyél SEMMIVEL...egyé ZSÖMLÉT kiflivel...
Jól vagy?
SZERETEM...képzeld EL...

Neked még BUSZbérleted se volt mikor már nekem volt HUSABERRG...és ÉN is végigjártam ezeket a PROBLÉMÁKAT...

De hogy segíccsek is VALAMIT: A szikra GYÁRILAG is kibaszott gyenge ezeknél...fényben szinte NEM is látható...szóval valami SÖTÉTEBB helyen nézegesd...állítsd be jól a MOTORT a berúgási helyzetbe a dekompresszorral...mert ha NEM így csinálod körbe se FORDUL rendesen és nem adja le a SZIKRÁT...és jó ERŐSEN kell RÚGNI...mert ha csak kézzel nyomkodod nem fogja leadni...próbáld meg...
Alakítsatok egy új fórumot használhatatlan berg néven aztán ott oktathatjátok egymást úgy is egy szinten vagytok.
Te tudod mit vállaltál? Az a csoda hogy motor helyett nem egy talicskát sóztak rád husaberg felirattal!
Á ne fáradj ez így pont elég kösz szépen.
Igen erről. Én is ezzel az idommal vettem, de már több bergen láttam. Holnap csinálok közelebbi képet, ha kell.
Nekem is ugyan ez a bajom fe 400-asommal de nem tudom hogy mi baja van!?
Látom ti nagyon szeretitek a husabergeket! Csak nem értem akkor mit kerestek itt?! Nem vártam új motort ennyi pénzért tudom mit vállaltam. Egyszerű tanácsokat és tapasztalatokat vártam azért írok ide. Eddig is sok mindent cseréltem már és fogok is de nem egyszerre mert nem vagyok milliomos de ti ezek szerint igen...
A többieknek köszönöm az eddigi segítséget!
Pedig ez NEM vicces...főleg NEKED...

De ne add fel LACA öcsém...mert KÉCCER örül valaminek az EMBER...mikor MEGVESZI...meg mikor ELAGGYA...úgyhogy NEKED még lesz egy ESÉJJED EGYSZER örülni ennek a motornak...ha lesz marha MÁSIK aki megveszi...