Oldalát le sem kellett volna venni.
Fenntről összeakasztod a régivel az újat és átforgatod együtt szépen a kettőt. Mikor átfűzödött az új, leakasztod a régit. Így nem tud vezérlés sem elmenni.
Üdv. FE400-ban cserélném a vezérműláncot, de nem értem hogy hogy kell kiszedni belőle, amit a képen berajzoltam amiatt nem értem hogy hogy jön ki mert az egybe van a blokkal, vagy nem tudom
Van 2-2 db balos-jobbos supermoto láncvezetőm, illetve tartalék láncvezető kapuk. A héten kicsi pénzért adom, mert itt porosodnak csak...giraffe64@freemail.hu
finomabb....... azért volt az oldalán(is) huzigálva nem keveset, akár patakmederben akár hegyoldalban
olyan 3 méternyit esett szegényke a legnagyobbat, az akku ezt a rázkódást is zokszó nélkül bírta
tudnál nekem csinálni pár fényképet a motorodról? az enyémbe nem volt a helyére rögzítve az öninditó relé és nem találok a neten normális nagy képet hogy lássam pontosan hol is helyezkedik el.
Jól bírja ez a Varta funstart Girl? Van tapasztalat többeknek is?
Enyémben sem a legjobb a yuasa már, de előző bergembe vettem vagy 3féle akkut, nem nagy márkákat ugyan, de mind beszart egy éven belül garancián túl... Kivéve egyet. A spirálcellás az pár hónap után megadta magát, visszakaptam az árát...
Fenntről összeakasztod a régivel az újat és átforgatod együtt szépen a kettőt. Mikor átfűzödött az új, leakasztod a régit. Így nem tud vezérlés sem elmenni.
Van valami különbség a 2004 és 2005 között gyártott FE modellek között? vagy csak optikára? Köszi
ha gondolod van egy gyári rajtszám matricaszettem, oldalidomra és fejidomra 242-es számmal,...ha érdekelne..ócsóért
olyan 3 méternyit esett szegényke a legnagyobbat, az akku ezt a rázkódást is zokszó nélkül bírta
Tenere az finomabb járású járgány.
pedig jóval kisebb a gyárinál mert a gyári 12ah ez meg csak 7,5ah
Husaberg dokumentumok
tudnál nekem csinálni pár fényképet a motorodról? az enyémbe nem volt a helyére rögzítve az öninditó relé és nem találok a neten normális nagy képet hogy lássam pontosan hol is helyezkedik el.
Enyémben sem a legjobb a yuasa már, de előző bergembe vettem vagy 3féle akkut, nem nagy márkákat ugyan, de mind beszart egy éven belül garancián túl... Kivéve egyet. A spirálcellás az pár hónap után megadta magát, visszakaptam az árát...
Már megijedtem hogy addigra halt be a fórum mire én is berges lettem
szerintem ez jó a tiedbe is