Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De a feszítőt vedd ki addig!
Oldalát le sem kellett volna venni.
Fenntről összeakasztod a régivel az újat és átforgatod együtt szépen a kettőt. Mikor átfűzödött az új, leakasztod a régit. Így nem tud vezérlés sem elmenni.
Üdv. FE400-ban cserélném a vezérműláncot, de nem értem hogy hogy kell kiszedni belőle, amit a képen berajzoltam amiatt nem értem hogy hogy jön ki mert az egybe van a blokkal, vagy nem tudom
Majd az lesz
Zsír
Egyenlőre csak ilyen "vétel utáni-szétszedés előtti lemosós" kèpem van
Értem. Akkó csak annyi hogy a 04-es "erősebb"?
a 04es 649 ccm, a 05ös már csak 628, ez már hozza a különbségeket, külsőre más a dekor meg a műszeregység is
És mi az tisztelt uram ? Kíváncsian várom.
van vmi, főleg a hatötvennél a blokkban
Hellótok
Van valami különbség a 2004 és 2005 között gyártott FE modellek között? vagy csak optikára? Köszi
Nekem nincs problémám vele, hosszú állás után is pöccre indul a gép.
Szerintem később érdekelni fog. Tegnap hátulról feltolt egy mondeo. Uhogy most öröm az élet..
Képet muti.
enyémen sem volt venti...
ha gondolod van egy gyári rajtszám matricaszettem, oldalidomra és fejidomra 242-es számmal,...ha érdekelne..ócsóért
Van 2-2 db balos-jobbos supermoto láncvezetőm, illetve tartalék láncvezető kapuk. A héten kicsi pénzért adom, mert itt porosodnak csak...giraffe64@freemail.hu
finomabb....... azért volt az oldalán(is) huzigálva nem keveset, akár patakmederben akár hegyoldalban
olyan 3 méternyit esett szegényke a legnagyobbat, az akku ezt a rázkódást is zokszó nélkül bírta
Nekem ugyanez bergbe 2hónap és vége lett.
Tenere az finomabb járású járgány.
nekem a gagyi topin spirálcellás lassan 2 éve működik a ténérébe
pedig jóval kisebb a gyárinál mert a gyári 12ah ez meg csak 7,5ah
Itt még azért vannak doksik a bergekhez, hátha találsz rajzot:
Husaberg dokumentumok
Kondis

tudnál nekem csinálni pár fényképet a motorodról? az enyémbe nem volt a helyére rögzítve az öninditó relé és nem találok a neten normális nagy képet hogy lássam pontosan hol is helyezkedik el.
Ár- értek aranyban a legjobb banner ytz7s! Kiváló nekem nagyon bevált! A legolcsóbb az országban akkutop.hu! Nehogy megvedd a vartat 16-ért!
Jól bírja ez a Varta funstart Girl? Van tapasztalat többeknek is?
Enyémben sem a legjobb a yuasa már, de előző bergembe vettem vagy 3féle akkut, nem nagy márkákat ugyan, de mind beszart egy éven belül garancián túl... Kivéve egyet. A spirálcellás az pár hónap után megadta magát, visszakaptam az árát...
Köszönöm

Már megijedtem hogy addigra halt be a fórum mire én is berges lettem
http://www.prpkft.hu/motor-akk...

szerintem ez jó a tiedbe is