Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

semmilyen különbséget nem lehet tapasztalni az 550, meg a 650 között ...legalábbis nekem laikusnak ökör mind a kettő ...
szét se néztem a neten

elvitték a kawat és gondolkoztam hogy mivel husqvarna meg ktm is már volt nem e kéne egy berg et kipróbálni

fe 450/550 között vacilálok, mert kéne endurózni is és a 650 már lehet túl ökör lenne oda
A Kecskeméti KTM -nél vettem mindent , meg a Palitól ...
Bezzeg mikor Én árultam , akkor senkinek sem kellett ...
550ért adtam el végül a 2004-est , rendbe rakva ,műszakival ...
Sokan beleesnek abba a hibába hogy szétnéznek az intereten és ha ott nincs akkor nincs. KTM szervíz/kereskedés biztosan szerez alkatrészt. Én ettől nem félek.
Ha már lúd legyen kövér.

ilyesmit
a kérdés jó én is ezzel szemezek csak a szerviz hátterét nem tudom hogy mennyire lehet kapni cuccokat egy 04 05 ös verzióhoz...

meg hogy hol
Na .... csak nem ilyet szeretnél ?
Amal Sem gyújtáselektronika új eladó! Jobb mint a gyári, megbízhatóbb működés, stabilabb és erősebb szikra, a gyújtótekercset is védi a tönkremeneteltől, fél év garancia(probléma soha nem volt vele), bármelyik színű elektronika (kék-piros-fekete-zöld) helyett feltehető, bekötése ugyanúgy mint a gyárié, és olcsón eladó!
Bármilyen kérdésre, problémára szívesen válaszolok emailon.
érd.:patvaros87@gmail.com

Üdv
Szevasztok!

van mostanság a magyar használt motor piacon elfogadható állapotu 650-es bergendi ami rendszámos ?
Esetleg palcseet érdemes felhívni van e Nála valami finomság?
Kemény 6 óránál tartok, még mindig a tisztelet az első amire tanít a motor! Öcsi/88 nem aprózta el egy 52-es hátsó lánckereket pattintott fel, amitől akkor is emeli az elejét amikor nem kellene! :-D Amúgy imádom, néhány év használat után szeretnék egy utolsó kiadású FE 570-t! Állítólag nem sokan látták még szétszedve a blokkjukat nagyon megbízhatónak mondják őket! Remélem neked is ilyen kellemesek a tapasztalataid a motorral!
Ha tudtok kartervédőt írjatok!
2007-es paripára kellene.
Jó napot kolega! Hogy szuperál a gép? Mennyi üzemórát csaptál bele?
szisztok.van egy eladó berúgókarom husabergre,egy másik ktm re.szinte új,nem nagyon használtam,tartaléknak volt ebay-ről.nem lóg,egy picit sem.15/db .06306759135
Husaberg tali törölve. A visszajelzések alapján a júniusi időpont sokaknak nem felel meg. A következő időpontról privát üzenetet kapnak azok akik a mostanira feliratkoztak.
Sziasztok! Keihin fcr 39-hez keresek gyorsító pumpához membránt,és úszó ház tömítést. Van valakinek?
Sziasztok!

Ha esetleg érdekel valakit eladó cross kerék szett:

Első kerék:
80/100-21
Hátsó kerék:
100/90-19

Tartalmazza: Dunlop gumik, fogaskerék, első-hátsó féktárcsa

A kerék szettet eredetileg HusaberG motorkerékpárhoz készítették.

Ár: 110.000 Ft

Érdeklődni lehet a 06/306910104 telefonszámon
Elvileg 90 üzemóra a dugó. 15 óránként olajcsere. 30anként szelephézag. Elvileg megbízható gépek.
Keresek eladó kevés üzemórás, papíros vagy papírozható FE 390/450/570 motort. Ha valakinek van eladó, vagy esetleg tud valakit aki adna el, akkor ne habozzon írni az adatlapon lévő emailcímre
sziasztok! valakinek van tapasztalata 2008-9, vagy fiatalabb FE450 és 570-ről? Érdekelne hogy van e valamilyen típushiba, gyengepont, megbízhatóság, illetve nagyjából a szerviz intervallumok (szelepek dugó stb csere). Lenne még egy hülye kérdésem, de nem kopik féloldalasra a dugó/henger? válaszokat előre is köszi
Keihin MX FCR 41
Milyen FCR-ről van szó ?
Rendben.