Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm ma felhívjuk őket!
hmmm, még átgondolom. az e-mail címedet felírtam, majd ott kereslek.
motor-centrum.hu
nekem itt csinálták meg a 2002-es Amal Sem gyújtásomat. 2 éve és azóta sincs baja.
45?
Valaki tud olyan helyet, ahol gyújtást tekercselnek? Gyorsan és jó minőségben dolgoznak!
Köszönöm a segítséget, elértem Öcsit, nagyon hasznos dolgokat mesélt nekem!
hmmm, . 35 a max amit tudok adni érte.
Sziasztok! Hátsó rugóstagon lehet àllítani hogy lejjebb legyen a moci hátulja?
55 aranytallér, de ha gondolod írsz egy e-mailt ide: nemethgyozo@indamail.hu és küldök képet is.
FCR megvan még?
Mennyi arany az ára?
0670633hét69egy
vagy a 2023hét040nyolc
Székely Jenő alias öcsi88
Öcsi / 88 nevű felhasználónk telefonszámát megtudná valaki adni?
Landport akssival kapcsolatban tapasztalat valakinek? Nekem a cbr-ben volt, úgy emlékszem tette a dolgát! Holland import akksi, de nincs róla sok vélemény!
Fs 650 önindító relé felső biztosíték 2 indítás után kinyiffan valaki valami ötlet hol vagy mi lehet zárlatos?
Husaberg fe 450 2004-be tud valaki ajánlani akksit, mert amivel vettem az elég gyengécske! A varta drága, a bannert néztem 13 körül, ha valaki tud ár-érték arányban jót ossza meg velem! Gagyi no name cuccot nem akarok!
Rendben,köszönöm ez megnyugtató válasz és reméljük a legjobbakat ezen az olajleeresztő csavar mágneses.
Nekem a 92-es husqvarnába is hasonlo fèmszűrő van, a végén egy pici mágnesel. Az a lènyeg h 500 km enként cserèld az olajat és pucold a szűrőt! Ezek ilyenek. Egyébként mikor én leengedem az olajat kiváncsiságbol beleszoktam a kiengedett olajba tenni egy kb 50szer 50-es ipari mágnest , és meglepetésre alig alig lehet észrevenni rajta fémreszeléket... Gyakori olajcsere , szűrö takaritás és nem lesz gond! Végülis az enyém is 22 évig fennmaradt túl rossz találmány nem lehet...
nekem husky van annak is van egy ilyen szűrője ott belül van egy finomabb
meg pluszba még egy fémszűrő+ a papírszűrő
nagyon biztosak voltak abban hogy teli lesz fémreszelékkel az olaj
Meglátjuk csak álljon el az eső,és száradjon kicsit:DD Kicsit az ez az olajszűrő bosszant
Úgy értem, hogy mernek az emberek hozzáértő nélkül motort vásárolni? Sebaj, reménykedjünk, hogy nem lesz nagy baj:)
93és 97 között vhol
Szerintetek ez milyen évjárat lehet?
az biztos mert nálam szertehullott és bazi drága hozzá minden igazából ezért váltam meg tőle felújítás után. meglátjuk mennyit bír a bergi,csak ez az olajszűrő dolog nem tetszik nekem,amúgy nagyon bika a gép
az yz is ugyanúgy szertehullik mint a berg