Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazad van de már késő megnéztem megtetszett és elcseréltem egy 2002-es yamaha yz250-f re,de ezek szerint jól atba..tak. de legalább berg tulaj lettem:DDD
Nem értem, miért nem egy hozzáértővel mentél motort vásárolni?
ez az amit nem tudok még nem találkozam ilyennel sajnos.
belső felében nem kellene lennie egy sokkal finomabbnak is?
sejtettem,már abba sem vagyok biztos hogy fe600,és ebbe ez az olajszűrő,ami szerintem olyan mintha ott sem lenne akkora lukak vannak rajta. valaki ért ehhez hogy ez normális e? vagy lehet e betenni helyette valami más szűrőt vagy jó ez így is? válaszokat előre is köszönöm!
azért nem jó,mert nem 99es a berged... ez régebbi sajnos, át lettél verve az évjárattal...
Megnyugodtam nem csak engem találnak meg fogyatékosok
Hát na, a kedves "hozzáértő" kolléga biztos úgy gondolja jól megijeszt téged és akkor kedvezőbb áron rakod fel a gépet.
Ez brutál fogyatékos lehet
Következő email érkezett, gondoltam megosztom:

Tisztelt Eladó!

A kérdésem az lenne,hogy miért téveszti meg a vásárlókat a 2005-ös gyártási évvel,mikor a blokkról szemmel látható,hogy 2005 előtti. Erről a figyelmet egy olyan megjegyzéssel próbálja elterelni,hogy az idomok 2002-esek. Igen,és valószínűleg maga a motor is! Remélem tisztában van a büntetőjogi felelősségével!

Ha bárkinek szakértőre lenne szüksége Berg témában, ehhez az úriemberhez nyugodtan fordulhat, hiszen az írása alapján igencsak felkészült. Ui.: nagy az isten állatkertje
Itt a kép az elöbb remaradt:DD
Üdv! megvettem a berghez az olajszűrőt hf 155-öst,de ez nem jó ebbe a motorba,túl nagy. én 99-es fe600-ként vettem de sztem át lettem ba...va ebbe ilyen blokk van mint a képen.ilyen szűrővel. hol kapok ilyen szűrőt? illetve milyen évjáratú lehet a motor?
..a lenyugvó Bergnek is van ereje..!

http://youtu.be/Vo3UPziando
Akkor félmezei
Ilyen
Ha Neked is mezei és az enyém is az (viszont a tiéden volt vezeték), akkor nem egy mezőről származnak A tiéd milyen?
nekem is mezei csapom van leszakadt róla a vezeték... ezért lett volna jó, ha ezen van
Szia! Ez egy mezei benzincsap
A benzincsap az jeladós? Arról küldhetnél egy képet
Gratula, nagyon szép!
Husaberg 501 henger és vezérmütengely eladó.
Henger enyhén "karcolt" inkább csak viseletes de még jó állapotban van. Szerintem könnyü honolással kijön belőle. Nicasil nincs lekopva sehol. Veztengely jó állapotban van.
ajánlatokat az info@euromotoracing.hu vagy a
+36205804474 telefonszámra kérek.
:)
írj már egy mailt légyszi
vidumbalazs[kukac]hotmail.com
Sziasztok. Ha netán valakit érdekelne egy-két alkatrész, akkor...