Igazad van de már késő megnéztem megtetszett és elcseréltem egy 2002-es yamaha yz250-f re,de ezek szerint jól atba..tak. de legalább berg tulaj lettem:DDD
sejtettem,már abba sem vagyok biztos hogy fe600,és ebbe ez az olajszűrő,ami szerintem olyan mintha ott sem lenne akkora lukak vannak rajta. valaki ért ehhez hogy ez normális e? vagy lehet e betenni helyette valami más szűrőt vagy jó ez így is? válaszokat előre is köszönöm!
A kérdésem az lenne,hogy miért téveszti meg a vásárlókat a 2005-ös gyártási évvel,mikor a blokkról szemmel látható,hogy 2005 előtti. Erről a figyelmet egy olyan megjegyzéssel próbálja elterelni,hogy az idomok 2002-esek. Igen,és valószínűleg maga a motor is! Remélem tisztában van a büntetőjogi felelősségével!
Ha bárkinek szakértőre lenne szüksége Berg témában, ehhez az úriemberhez nyugodtan fordulhat, hiszen az írása alapján igencsak felkészült. Ui.: nagy az isten állatkertje
Üdv! megvettem a berghez az olajszűrőt hf 155-öst,de ez nem jó ebbe a motorba,túl nagy. én 99-es fe600-ként vettem de sztem át lettem ba...va ebbe ilyen blokk van mint a képen.ilyen szűrővel. hol kapok ilyen szűrőt? illetve milyen évjáratú lehet a motor?
Husaberg 501 henger és vezérmütengely eladó.
Henger enyhén "karcolt" inkább csak viseletes de még jó állapotban van. Szerintem könnyü honolással kijön belőle. Nicasil nincs lekopva sehol. Veztengely jó állapotban van.
ajánlatokat az info@euromotoracing.hu vagy a
+36205804474 telefonszámra kérek.
:)
Tisztelt Eladó!
A kérdésem az lenne,hogy miért téveszti meg a vásárlókat a 2005-ös gyártási évvel,mikor a blokkról szemmel látható,hogy 2005 előtti. Erről a figyelmet egy olyan megjegyzéssel próbálja elterelni,hogy az idomok 2002-esek. Igen,és valószínűleg maga a motor is! Remélem tisztában van a büntetőjogi felelősségével!
Ha bárkinek szakértőre lenne szüksége Berg témában, ehhez az úriemberhez nyugodtan fordulhat, hiszen az írása alapján igencsak felkészült. Ui.: nagy az isten állatkertje
http://youtu.be/Vo3UPziando
Ilyen
Henger enyhén "karcolt" inkább csak viseletes de még jó állapotban van. Szerintem könnyü honolással kijön belőle. Nicasil nincs lekopva sehol. Veztengely jó állapotban van.
ajánlatokat az info@euromotoracing.hu vagy a
+36205804474 telefonszámra kérek.
:)
vidumbalazs[kukac]hotmail.com